>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Temat z analizami Play-off w Ekstralidze

I 92,4K

iti

Użytkownik
Niby sam zawodnik twierdzi, że na treningu dzień wcześniej było dobrze. Być może w tym pierwszym starcie, gdy chyba był kontakt między oboma juniorami Motoru coś się stało. W IMŚJ odjechał wszystkie wyścigi, miał dodatkowy tydzień czasu, na treningu jeździł - w tak ważnym meczu nie wycofałby się bez ważnego powodu. A wyszło śmiechowo, bo poza Zmarzlikiem i na upartego Kuberą, cała reszta ekipy była tak żenująca, że nawet pół Przyjemskiego, gdyby był zdrowy, posłaliby do XIV biegu. Tak czy siak, fajnie, że wam weszło na zielono. W rewanżu przeczuwam, że ten kurs już nie będzie 1.45.
Była mowa w trakcie zawodów, ze w Vojens Przyjemski w jakiś sposób uszkodził sobie prawą nogę i to przez nią nie był w stanie wystartować poza pierwszym biegiem. Wcześniej w Szwecji ucierpiała lewa.

unicaja 132,1K

unicaja

Użytkownik
Po prawdzie te 1,45 na Toronto wisi na stsie od poniedziałku lub wtorku i żadnego value w tym nie ma imo

M 679

memlok

Użytkownik
A czemu Wy jesteście tacy tego pewni? Że dwa razy 5-1 plus juniorka zrobi też taki wynik i się zrobi cieplutko

M 679

memlok

Użytkownik
A czemu Wy jesteście tacy tego pewni? Że dwa razy 5-1 plus juniorka zrobi też taki wynik i się zrobi cieplutko, nie zapominajcie że Lambert i Michelsen potrafią mieć różne mecze na zmianę szczególnie wyjazdy. Liderzy obu drużyn pewnie pojadą na poziomie, ale ja w trudnych chwilach wyżej cenię Holdera i Fredke niż Mikela i Roberta. Żeby się nie okazało jak Wiktorek da radę fizycznie, że mecz będzie na styku odrobienia wyniku :)

B 196,7K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Pozwolę sobie zabrac sobie głos w dyskusji, dla mnie też 1,42 to zadna lokata, szczegolnie w sts po odjeciu podatku to jest nieoplacalne, wiemy jak Apator nadal jezdzi na wyjazdach szczegolnie w Lublinie. Co niezmienia faktu ze Torun powinien to ogarnąc i przerwać hegemonie Motoru. Zapowiada się świetny finał chyba najciekawszy od kilku lat

Uważam że bardzo ważny będzie jaki zestaw startowy bedzie wylosowany, jeśli w 1 biegu Motor pojedzie z pola A i C to Kubera i Holder są wstanie przywiezc Dudka na 5-1, Patryk jest genialnym startowcem ale przy rownym starcie nie zalozy Kubery. Ja nie zakladam że tak bedzie ale tak moze być, kolejny bieg juniorski. Czy ktos zaklada ze Torunianie zdobedą 9 pkt ponownie a Lublinianie 3 jak w Toruniu ? Bardziej sklaniałbym się że bedzie odwrotnie, Przyjemski moze cudów nie pojedzie ale u siebie jest wstanie z Banborem 5-1 na luzaku zrobić Torunian , po 2 biegach może być 10-2 i Torun ma cieplo.

Oczywiście dalej rezerwy taktyczne Torun będzie stsować i musi robić to od razu gdy bedzie tylko 6 straty nie czekać, ja uważam że to się może roztrzygnąć dopiero w 15 a najwczesniej w 14 biegu. Nie jestem pewny dobrego wystepu Emila, on bardzo mocno faluje na wyjazdach, do awansu ten zawodnik jest kluczowy , ma 2 biegi z juniorami jak bedzie je przegrywać 5-1 to Torun bedzie miał ciężko. Z kolei w Lublinie nie wyobrazam sobbie aby Fredie zdobył 3 pkt, widać że chlop pikuje w dołó bo nawet u siebie mu ciezko zdobyć 10 pkt. ale te 7 zrobi na bank.

Ja kibicowsko jestem za Toruniem w tym pojedynku ale na nich nie postawie predzej sklaniać się będę w jakis handicap typu -8,5 myślę że to bedzie najpewniejsze.

slomiany400 198K

slomiany400

Użytkownik
W żużlu grać lokatę po 1.40 trzeba mieć jaja.

wystarczy gorszy dzień Dudka, a dawno nie miał i już kłopoty.

Toruń u siebie był na fali, juniorzy robili coś, czego nikt się nie spodziewał.

juniorzy torunia tych 9 pkt nie przywiozą, kvech 5 pkt znowu nie zrobi

Do tego dodajemy 2 literki seniorów i jedna juniora plus niespodziewane 0 Bartka.

Dla widowiska liczę ze będziemy czekali do 15 biegu, dla bukmacherki czekam na handicap dla motoru

unicaja 132,1K

unicaja

Użytkownik
Dodam jeszcze że niektórzy chyba zapomnieli iż Motor ma już na koncie 3 spektakularne "remontady" od reaktywacji: Rybnik 2018 z -14, Gorzów 2022 z -12 i przed rokiem ten sam Toruń z -12. W dodatku Apator już tyle razy pokazał że away potrafi się zesrać metr przed kiblem że głowa mała ale jak chcecie to ładujcie te lokaty 1,45...

Gy_Gy_Craveel 321,5K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
W żużlu grać lokatę po 1.40 trzeba mieć jaja.
Można grać , tylko trzeba mieć taki zakład poparty argumentami i to najlepiej kilkoma jak nie więcej. Dla mnie pass dlatego że Apator jest słaby nawyjezdzie sa nie obliczalni a wostatnich latach potrafili dostawać lanie , w każdym bądź razie nie oznacza ze i tak teraz bedzie a Lublin w końcu , kiedyś musi zostać zatrzymany ale kiedy teraz czy za 2 , 3 lata ? ….

B 69,4K

bosky

Użytkownik
Co najmniej jeden młodzieżowiec Sparty wygra z seniorem z Grudziądza 2.35 iforbet przy pierwszej możliwej okazji

Uważam, że to jest bardzo dobry zakład, może nawet lepszy niż na wygraną Wrocławia dzisiaj, bo po 10 biegu atmosfera meczowa może lekko siąść. Rozumiem przez to także, że kolejne szanse mogą dostać Krawczyk i Kowolik, którzy chyba wreszcie są w miarę zdrowi. Nawet jednak bez takich prezentów od losu, mogą pokonać:
w 4 biegu Krawczyk Lidseya
w 7 Kowolik Lidseya
w 10 Krawczyk Miśkowiaka
lub w 12 Kowolik Miśkowiaka

Każda z tych możliwości równie prawdopodobna, uważam, że to bardzo dobry zakład

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +760
marasspec 32,6K

marasspec

Użytkownik
Co najmniej jeden młodzieżowiec Sparty wygra z seniorem z Grudziądza 2.35 iforbet

Uważam, że to jest bardzo dobry zakład, może nawet lepszy niż na wygraną Wrocławia dzisiaj, bo po 10 biegu atmosfera meczowa może lekko siąść. Rozumiem przez to także, że kolejne szanse mogą dostać Krawczyk i Kowolik, którzy chyba wreszcie są w miarę zdrowi. Nawet jednak bez takich prezentów od losu, mogą pokonać:
w 4 biegu Krawczyk Lidseya
w 7 Kowolik Lidseya
w 10 Krawczyk Miśkowiaka
lub w 12 Kowolik Miśkowiaka

Każda z tych możliwości równie prawdopodobna, uważam, że to bardzo dobry zakład
o ile złodziejski forbet uzna ,że miśkowiak jest seniorem

Do góry Bottom