>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Play-off w Ekstralidze

maniek81 653,4K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Lublin (-8.5 pkt.) - Toruń [1] 1.52 forbet

Motor u siebie piekielnie mocny. Zapowiada się arcyciekawy rewanż, bowiem tu może decydować o mistrzostwie Polski ostatni bieg. Gospodarze z pewnością będą odrabiać, a goście stosować RT. W Toruniu dużo gospodarzom dała formacja juniorska. Dziś ten handicap powinien być po stronie gospodarzy. Przyjemski zapewne cały tydzień spędził u fizjoterapeuty i powinno już lepiej to wyglądać. Pewności nie mam, czy Lublin odrobi stratę z Torunia, bo goście będą szachować taktycznymi, ale te 10 punktów różnicy na plus powinno być. Do dubelka myślę, że typ można dorzucić.

B 196,7K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Lublin (-8.5 pkt.) - Toruń [1] 1.52 forbet

Motor u siebie piekielnie mocny. Zapowiada się arcyciekawy rewanż, bowiem tu może decydować o mistrzostwie Polski ostatni bieg. Gospodarze z pewnością będą odrabiać, a goście stosować RT. W Toruniu dużo gospodarzom dała formacja juniorska. Dziś ten handicap powinien być po stronie gospodarzy. Przyjemski zapewne cały tydzień spędził u fizjoterapeuty i powinno już lepiej to wyglądać. Pewności nie mam, czy Lublin odrobi stratę z Torunia, bo goście będą szachować taktycznymi, ale te 10 punktów różnicy na plus powinno być. Do dubelka myślę, że typ można dorzucić.
Również pobieram i polecam , wyczuwam wynik jakies 51/52 - 39/38

Cabron 163,4K

Cabron

Użytkownik
Wydaje mi się, że jedynym słusznym betem dzisiaj do gry jest over 12,5 Zmarzlika. Jezeli Lublin ma powalczyć w jakikolwiek sposób, to Bartek musi wygrywać swoje biegi.
Już w Toruniu pierwsze 4 pojechał znakomicie i miał 11 pkt.
Dzisiaj obowiązkiem jest przywieźć minimum 3,3,2,3,2. W tym sezonie na domowym torze Zmarzlik 26x był pierwszy, 3x drugi, 2x trzeci i ani razu ostatni. Dzisiaj nawet 3 miejsce nie powinno się przydarzyć, a oddawać biegów nie będzie, bo czeka nas walka do samego końca.
Taktyka Lublina na dzisiaj powinna być prosta. Bartek robi swoje i ma wygrywać biegi, a koledzy robić wszystko, aby dowieźć drugie, lub 3
miejsce.
Zmarzlik over 12,5 - 1,80

Ostatnia edycja:
B 196,7K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Polonia Bydgoszcz - Stal Gorzów 1 @1,65 Betclic

Pierwsze spotkanie barazowe uważam że wygraja Bydgoszczanie, oni są bardzo glodni i zmobilizowani aby awansować do ekstraligi, Zrobią wszystko aby nie powtorzyla sie sytuacja z meczu z Lesznem, Wzmocnieni Pawelczakiem który jest znakomity i razem z Andrzejewskim te 10 pkt powinni zdobyć na swoim obiekcie, seniorka jest wyrównana, Gorzowianie natomiast ratuja sie jak moga cały czas z/z za Fajfera co daje dodatkowy start liderom ale nie wydaje mi się aby oni byli bardzo mocni na torze na ktorym nie jezdza na codzien. Vaculik jezdzi słao w Gorzowie a co dopiero w Bydgoszczy, Paluch tez nie jest soba, jedyna nadzieja na trzymanie wyniku w Andrzeju i Thomsenie.. Uważam że gdyby nie było z/z w barazach to Polonia by awansowała ponieważ Gorzów jest slabszy od Leszna w tej chwili. Ale jest z/z i mysle ze Polonia wygra te 50-40 ale czy to do awansu wystarczy tego nie wiem.

M 65,1K

murej

Użytkownik
Kubera vs Lambert h2h 1,7 Kubera superbet (wszystkie biegi)

Lambert nie jeździ rewelacyjnie w ostatnich spotkaniach. Pewnie to głównie od jego postawy będzie zalezec,czy Apator w spokojny sposób zapewni sobie mistrzostwo.Myślę że 1-2 do ZZ nie będzie.
Kubera u siebie myślę że w finale zrobi spokojnie z 8-10 + pkt. Ryzykowne ze względu na ten dodatkowy bieg Lamberta, ale myślę że Kubera i tak zrobi więcej punktów.

High_Roller 749,4K

High_Roller

Użytkownik
Kvech over 0,5 pkt 1,70 w betclick i taki sam kurs na over 1,5 pkt w sts

Ja pograłem over 0,5 pkt

Jedzie w biegach z Cierniakiem i Przyjemskim gdzie może poszukać tego 1 punktu

Przy dobrych wiatrach ten punkt to może zrobić w pierwszym biegu

S 146,2K

scrobek

Użytkownik
Kvech under 1,5 pkt 1,95 STS

Idę w under sympatycznego Czecha, przyjmuje sytuacje, że Czech pojedzie jeden bieg, po czwartym biegu będzie przewaga Motoru plus 6 pkt. i Janek będzie zastępowany poprzez rezerwy taktyczne. Tutaj Piotrek Baron nie będzie się czaił będzie od razu stosował taktyki

slomiany400 198K

slomiany400

Użytkownik
Kvech over 0,5 pkt 1,70 w betclick i taki sam kurs na over 1,5 pkt w sts

Ja pograłem over 0,5 pkt

Jedzie w biegach z Cierniakiem i Przyjemskim gdzie może poszukać tego 1 punktu

Przy dobrych wiatrach ten punkt to może zrobić w pierwszym biegu
Nie wiemy w jakiej dyspozycji jest dzisiaj Wiktor względem ostatniego tygodnia, ale mówiąc, ze Kvech może szukać punktu na Przyjemskim, przed tym dzwonem, to byłby niezły absurd. Dzisiaj to tylko wróżenie z fusów

dx2 354,8K

dx2

Użytkownik
Bydgoszcz-Gorzow: Vaculik over 9,5

W moim odczuciu to bym z tym faworyzowaniem Bydgoszczy nie przeszadzal. Jednak te barazowe starcia pretendentow z 2 Ekstraligi z druzynami walczacymi o utrzymanie z Ekstraligi wypadaja kiepsko dla tych druzyn z nizszej klasy rozgrywkowej. Nie wiem, ale chyba nie zdazyl sie przypadek ze druzyna eksraligowa w takim barazu polegla.

Mozna mowic o specyfice bydgoskiego toru, ale zewnetrzna to nie jest problem dla Thomsena, Lebedevsa czy Vaculika. Vaculik ten sezon ma slabszy, ale tez swoje zrobi jak chcociazby ostatnio w Rybniku. Gorzow ogolnie dobre morale po ostatnm meczu z Rybnikiem. Niby maja ta dzire w skladzie w postaci Fajfera, ale tak naprawde to tam dziure to maja w jdynym biegu kiedy musi jechac niedoswiadczony Krok, reszte moga rozlozyc na wspomnania trojke Thomsen, Vaculik, Lebedevs i Palucha. Akurat postawa tego ostatniego bedzie kluczowa. Paluch wiadomo nie tak znowuz dawno karambol, ale powoli juz punktuje co raz lepiej i czas dziala na jego korzysc i mysle, ze po koljenym tygodniu tez mozna liczyc na jego lepsza jazde. Jezeli troche im popunktuje to wydaje mi sie, ze Gorzow spokojnie powalczy.

Bydgoszcz ma zawodnikow z ekstraligowym doswiadczeniem jak Wozniak, Buczkowski, wyroznajacych sie w drugiej klasie rozgrywkowej jak Loktaeev, badz uczestnika Grand Prix Huckenbecka, ale sek w tym, ze oni nie jezdza na co dzien w Ekstralidze i tym traca. Niby nie ma dziur, ale tam zawsze jest tak, ze dwoch pojedzie dobrze, a dwoch zawali i w takim starciu sadze bedzie podobnie. W Bydgoszczy pojawi sie tez Pawelczak, ale w meczu o takim cisnieniu z rywalem z Ekstraligi nie ozstanie przeciez pierwszoplanowa postacia.

Ogolnie jednak uwazam, ze najwieksza roznice zrobi to ze jedni rywalizuja na codzien z najlepszymi w najwyzszej klasie rozgrywkowej, a Bydgoszcz taki mecz na swoim torze to maja moze ze dwa razy w roku w swojej klasie rozgrywkowej.

Najbardzej podoba mi sie, ze Vaculik zdobedzie co najmniej te 10 punktow.

A 639,8K

adams235

Znawca - Żużel
Dla mnie Toruń ma złoto stety lub niestety,po prostu forma plus ewidentnie sprzęt w ostatnich tygodniach przypasował i to musi wystarczyć na obronę zaliczki,osobiście handi mam pobrane 16.5,14.5 ,12.5....wisi gdzieś jeszcze 16.5 na którymś buku?
M.Cierniak under 5.5 kurs 1.7 Fortuna
Ciężkie biegi,plus bardziej liczę że partnerzy z pary będą lepiej spasowani i będą odbierać punkty
Dodatkowo z barazu:
T.Brennan under 4.5 kurs 1.7 STS tu spróbuję grubiej oraz
Gorzów mimo wszystko zaryzykuję +7.5 kurs 1.44 STS można złapać do dubla, jeśli przegrają to liczę w granicach 47;43
Za drobne napewno wrzucę Win Gorzów kurs 2.95 dla lepszej zabawy

Do góry Bottom