K
10
klakier007
Użytkownik
Wie ktoś na jakiej podstawie przyznają te darmowe 10 kręceń w kasynie? W ostatnim miesiącu 3 kręcenia a wcześniej aż przez rok nic
Nie powinno być lipy. Raczej to oleją.witam,
mam takie pytanie, gdyż pinnacle rozliczyło mi na + kupon i dzisiaj dostałem wiadomość, że niedzielny mecz źle rozliczyli i przepraszają za niedogodności, całe saldo mam teraz na minusie, i tu oto rodzi się pytanie - czy będą tego jakieś konsekwencje? w końcu wychodzą z naszego rynku? druga sprawa - zablokowali wpłaty wczoraj (27.02)?
tak więc ponawiam, czy będzie jakaś lipa czy tez nie?
Spiny bez obrotu, można grac w zakłady.Wie ktoś na jakiej podstawie przyznają te darmowe 10 kręceń w kasynie? W ostatnim miesiącu 3 kręcenia a wcześniej aż przez rok nic
już nie wpłacisz, zostają brokerzy / inne buki...nie mogę wpłaty zrobić
Dlaczego? Co się dzieje z Pinnacle?
pieniądze znikają dopiero jak zleca wypłatę, zazwyczaj do 20minTrochę banalne pytanie, zleciłem wypłatę środków, po czym dostałem maila z weryfikacją użytkownika,dokumenty wysłane, zaakceptowane, minął tydzień, przez ten czas trochę pograłem, zlecona wypłata już większych środków, pieniądze z konta gracza nie pomniejszyły się. To u nich normalne, czy znowu coś nie tak ?