Tylko prawo jazdyA drugi dokument jaki wysłałeś
Jeszcze nie.czesc, wiecie czy pinnacle weszło juz na UK?
3 dni temu wysłałem, dzisiaj rano otrzymałem wiadomość, że moje konto zostało zablokowane bo dokumenty zostały zweryfikowane negatywnie. Nieźle. Złodzieje z pinnacle chcą kasę ukraść, skoro nie akceptują moich autentycznych , legalnych dokumentów. Na maile nie odpowiadają normalnie tylko za każdym razem dostaję tą samą automatycznie generowaną wiadomość. Radzę nie grać na tej stronie. Oszuści.hehe to niezle,
bo tez im wyslalem te same dokumenty i od kilku dni juz "weryfikuja"
a wygralem ponad kilkanascie k raptem w 3 dni i stad podejrzewam te "problemy"
po jakims czasie Ci zablokowali konto od wyslania dokumentow?
Mam podobnie jak Wy. Wysyłałem już kilka razy i cały czas komunikat, że dokumenty są weryfikowane. Weryfikacja miała potrwać 48h. Dokumenty zostały wysłane 15/01/2017. Do tej pory miałem o nich jak najlepsze zdanie.hehe,a mi glaby odpisuja ze dokumenty sa weryfikowane wg kolejki,a wyslalem je wczesniej niz Ty ... ????
napisze jak dostane odp,
poki co przestalem u nich grac,bo w ostatnich 3 dniach gralem 3x all in na niskie kursy,3x skutecznie i podejrzewam ze to jest powodem dlaczego im sie nie spieszy z weryfikacja,zwlaszcza ze pare razy probowalem calosc wyplacic ale sie nie dalo
A rozliczyli już czy wisi ? Czasem pinnek za szybko sobie wynik podlicza, np w gemach zamiast 12-10 wklepią 12-7 i piszą że była korekta wyniku i zdarzenie jest rozliczone ponownie wg tego nowego.Ktoś wie o co chodzi?
Mnie ostatnio 7 dni weryfikowali bo ciągle coś było nie tak....mi jakis czas temu weryfikacja (kolejna, bo konto od dobrych kilku lat zweryfikowane) sie przeciagala do ok 14 dni - bo podobno musieli przetlumaczyc sobie wyciag z banku czy cos w tym stylu ; co jakies 3-4 dni ich ponaglalem ale wszystko skonczylo sie normalnie tj konto zweryfikowane pozytywnie.