id+dokument z adresemtym razem, czego żadają?
Sprawa jest prosta i taka sama praktycznie u każdego buka. Metoda wpłaty równa się metodzie wypłaty i jeżeli chcesz wypłacić na skrilla, to kasa wpłacona powinna być również tą metodą. Jeżeli tego nie zrobiłeś, to żeby mieć taką możliwość faktycznie musisz zrobić depozyt poprzez skrilla, jednak na Pinnacle, aby wypłacić kasę trzeba zrobić trzykrotny obrót wpłaconą kwotą i oni pilnują tego bardzo mocno.Witam. Zleciłem pierwszą w życiu wypłatę na skrill, która się nie powiodła, poniżej wklejam e-mail, który dostałem od suportu:
"Zlecenie wypłaty zostało dziś odrzucone przez PinnacleSports z następującego powodu:
Withdrawals using Skrill are only eligible if funds were deposited using Skrill. Therefore, before requesting a Skrill withdrawal, you will have to make a Skrill deposit (minimum).""
Czy mam to tak rozumieć, że najpierw muszę wpłacić jakaś kwotę ze skrill do pinnacle, by potem móc w drugą stronę wypłacić już np większą sumę? Jeżel tak to czy wpłacając np 25zł będę mógł wypłacić dowolnie dużą kwotę na skrill, czy nic nie mogę wypłacić, bo te 25zł nie będzie obrócone?
Spróbowałem i da się tak zrobić. trzeba wpłacić minimum 25zł ze skrilla na Pinnacle, i wtedy dopiero mozna wypłacić wszystko oprócz tych 25zł z konta Pinnacle na na konto skrill, z którego wcześniej się wpłaciło. Przy okazji można tez wypłacić całkiem wszystko razem z tymi 25 złotymi, wtedy zabierają 3% z tych 25 złoty, chyba, ze by się nimi obróciło 3 razy - szkoda zachodu. Działa to super sprawnie !!Spokojnie możesz wpłacić 25 złotych przez skrill i wypłacić np 10k.
Zresztą spróbuj, zobaczysz.
https://forum.bukmacherskie.com/f98/ustawa-hazardowa-prawo-hazardowe-cz-2-a-58266-482.html#post6231668Nie mogę zrobić przelewu z WBK w ogóle nie widzę ikonki mojeg banku o co chodzi ma ktoś podobnie?