>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

S 150

spasny

Użytkownik
Wypłacał ktoś może w ostatnim czasie z pinka bezpośrednio na konto? (np. Pekao SA) Dalej przelewy idą z curacao i bank pobiera prowizje kilkadziesiat złociszy? Jeśli tak to zdecyduję się przez MB - zawsze to tylko 7 zł ;)

B 0

biedronov

Użytkownik
Akumulato
Mam jeszcze pytanie dotyczące Akumulatorów : (w Pinnacle Sports)
Mianowicie postawiłem 10zł na dwa mecze i obliczyło mi wygraną na czysto ... 25zł , zdziwiłem się bo mi wychodziło 11zł.
A więc w akumulatorze dostaje się takie bonusy ?
Ale trzeba trafić wszystkie wyniki ?
A jak nie trafie np. 2 na 3 mecze to dostaje 2/3 postawionej kasy ?

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Witam, mam pytanie odnosnie oferty na pilke nozna w Pinnaclu. Otoz nie wiem czy jestem slepy ale widze tylko mozliwosc postawienia 1x2, handi i liczby goli i tak przy kazdym spotkaniu. Nie wydaje mi sie to mozliwe by tak potezny bukmacher mial tak uboga oferte na football. Czy pelna oferta kursowa jest widoczna dopiero gdy jest sie tam zarejestrowanym ? czy tez moze przegapilem cos na stronie i wszystko ladnie jest gdzie byc powinno? A moze problem wynika z tego, ze wchodze na ich strone z telefonu i z jakiegos powodu nie ma zadnego odnosnika sluzacego do rozwiniecia opcji &quot;wiecej&quot;? z gory dzieki za odpowiedz

A 861

amigo007

Użytkownik
Spasny kilka dni temu wypłacałem na konto bankowe mBank i nie było żadnej prowizji. Arthas Orc zauważ że pinnacle tak konstruuje swoją oferte, aby dawać jak najwyższe kursy. Stąd może brak wielu zakładów z niskimi kursami.

Otrzymane punkty reputacji: +4
S 150

spasny

Użytkownik
Spasny kilka dni temu wypłacałem na konto bankowe mBank i nie było żadnej prowizji. Arthas Orc zauważ że pinnacle tak konstruuje swoją oferte, aby dawać jak najwyższe kursy. Stąd może brak wielu zakładów z niskimi kursami.
To w takim razie i ja sprobuje wyplacic prosto na konto - przy ostatniej wyplacie pobrali mi z banku prowizje 20 zl za &quot;przekaz zagraniczny&quot; bo kase dostalem z Curacao.
@Arthas Orc
Odnosnie oferty to jest tak jak napisal Amigo007, oferta jest bardzo uboga czyt. 1x2, overy i handi azjatyckie (po rejestracji mozna wybierac pomiedzy 5 overami/underami i 5 handi azjatyckimi). Do tego przy mocniejszych ligach (np Hiszpania, Anglia, Wlochy) mozna pograc overy/undery druzyn co wg. mnie jest bardzo ciekawe - np wczoraj mocno pogralem Roma over 2.0 gola po kursie 2.10. W innych bukach ciezko znalezc cos takiego zazwyczaj jest over 1.5 lub 2.5 (marathon chyba ma overy azjatyckie ze zwrotami). Po za tym pinnacle na wazniejsze mecze (El Classico, derby Anglii czy tam Wloch) wrzuca dodatkowa oferte tj rozne, kartki, dokladne overy i undery druzyn oraz strzelcow bramek. Odnosnie wersji mobilnej to jest bardzo fajna i szybka ALE nie ma kompletnej oferty. Na mobilu (przynajmniej ja nie umiem) nie mozna pograc akumulatorow i dodatkowych wydarzen przy najwazniejszych meczach. Wtedy trzeba w telefonie logowac sie jak w desktopie. Ostatnia rzecz odnosnie buka - akumulatory sa dosyc &quot;ograniczone&quot; tj mozna grac akumulatory na 1x2, overy i handi azjatyckie z tym, ze przy tych dwoch ostatnich trzeba wybrac opcje podana wyjsciowo przez buka tzn. cos w okolicach kursu 1.80-2.10. Np mamy mecz Liverpool - MU, kursy 3.40 na gosp i 2.20 na gosci. W takim wypadku nie mozemy w akumulatorze zagrac 0 AH na United (DNB) po kursie powiedzmy 1.55 tylko wyjsciowa opcja na United jest 0,-0.5 po kursie np 1.85. To samo tyczy sie overow bramek, jesli over 2.5 jest kurs 1.60 to wyjsciowym zakladem, ktory musimy pograc w akumulatorze bedzie over 2.5,3.0 lub over 3.0. Wszystko zalezy od pinnacla co wrzuci jako &#39;wyjsciowe&#39; ????
Jedyna i najwazniejsza zaleta tego buka to kursy ???? Ciezko znalezc lepsze kursy w necie. Zdecydowanie polecam pinka do singli
@haker_dream
Drogi Kliencie,
Klienci mają prawo do wyłącznie jednej darmowej wypłaty w miesiącu kalendarzowym.
Jeżeli np. zostanie wniesiony wniosek o wypłatę środków z konta za pomocą Skrill, to następna wypłata wniesiona za pomocą np. przelewu bankowego bądź Neteller będzie podlegać opłacie.
Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Klienta
Pinnacle Sports
Niestety tylko raz ogolnie mozna wyplacac za free :?

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
a ja mam pytanie, wyraźnie jest powiedziane, że jedna wypłata w miesiącu kalendarzowym jest darmowa, a czy jak wypłacę pierwszy raz na skrill za darmo, to czy na konto bankowe też jest darmowa wypłata? tak było w tobet, że jedna darmowa wypłata, ale na każdym możliwy sposób

8 12

86malgos86

Użytkownik
witam
mam pytanie czy jak wyplacalam 15sierpnia to teraz wyplace bez oplat napisane ze miesiac kalendarzowy
chce sie upewnic
czy musze jednak czekac do 15 czy 16 wrzesnia
dziekuje za pomoc

S 150

spasny

Użytkownik
witam
mam pytanie czy jak wyplacalam 15sierpnia to teraz wyplace bez oplat napisane ze miesiac kalendarzowy

chce sie upewnic

czy musze jednak czekac do 15 czy 16 wrzesnia

dziekuje za pomoc
Zawsze liczy sie miesiac kalendarzowy. Mozesz wyplacic 31 sierpnia i 1 wrzesnia i obie wyplaty beda za darmo - kazda w odrebnym miesiacu. Takze wyplacaj smialo ;)

B 0

biedronov

Użytkownik
Akumulator
Mam jeszcze pytanie dotyczące Akumulatorów : (w Pinnacle Sports)
Mianowicie postawiłem 10zł na dwa mecze i obliczyło mi wygraną na czysto ... 25zł , zdziwiłem się bo mi wychodziło 11zł.
A więc w akumulatorze dostaje się takie bonusy ?
Ale trzeba trafić wszystkie wyniki ?
A jak nie trafie np. 2 na 3 mecze to dostaje 2/3 postawionej kasy ?
???

blum 70

blum

Użytkownik
Ach, sorry, nie zauważyłem odnośnika.

Nie ma minimum wypłaty :O

Jak oni podchodzą do Polaków? Nie ma problemów z rejestracją/weryfikacją?

V 256

vernix

Użytkownik
Bardzo dobrze. Rejestracja bezproblemowa. W moim przypadku za weryfikację posłużył jedynie depozyt.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik

Wszystko ok. Weryfikacja konkretna, ale skany. Raz w miesiącu wypłata free. Ogólnie full profeska, limity od razu wyświetlone za ile możesz zagrać. Buk dobry jeśli grasz popularną ofertę, nie ma 3 ligii rumuńskiej itp. Słabiutki live. Dobry do mocnego grania.

blum 70

blum

Użytkownik
Jakiś czas mnie nie było. Po powrocie zobaczyłem, że mój ulubiony Tobet się zamknął a Bwin zaczął jakieś antypolskie akcje (poza tym, że zamula strasznie).
Szukam więc jakiegoś nowego buka, który będzie spełniał następujące warunki:
1. Niski limit wypłaty (powiedzmy nie więcej niż 50 zł)
2. Niezamulający interface (może być prosty i bez bajerów)
3. Wysyła powiadomienia o wynikach zakładów na mail (tego nie ma np. bet365).
Interesują mnie małe kwoty, niszowych lig nie ruszam, live nie gram.
Pomyślałem o pinnaclu, bo wielu ludzi tu o nim ciepło pisze. Myślicie, że się nada? Ew. coś innego?

Do góry Bottom