Spasny kilka dni temu wypłacałem na konto bankowe mBank i nie było żadnej prowizji. Arthas Orc zauważ że pinnacle tak konstruuje swoją oferte, aby dawać jak najwyższe kursy. Stąd może brak wielu zakładów z niskimi kursami.
To w takim razie i ja sprobuje wyplacic prosto na konto - przy ostatniej wyplacie pobrali mi z banku prowizje 20 zl za "przekaz zagraniczny" bo kase dostalem z Curacao.
@Arthas Orc
Odnosnie oferty to jest tak jak napisal Amigo007, oferta jest bardzo uboga czyt. 1x2, overy i handi azjatyckie (po rejestracji mozna wybierac pomiedzy 5 overami/underami i 5 handi azjatyckimi). Do tego przy mocniejszych ligach (np
Hiszpania,
Anglia, Wlochy) mozna pograc overy/undery druzyn co wg. mnie jest bardzo ciekawe - np wczoraj mocno pogralem Roma over 2.0 gola po kursie 2.10. W innych bukach ciezko znalezc cos takiego zazwyczaj jest over 1.5 lub 2.5 (marathon chyba ma overy azjatyckie ze zwrotami). Po za tym pinnacle na wazniejsze mecze (
El Classico, derby Anglii czy tam Wloch) wrzuca dodatkowa oferte tj rozne, kartki, dokladne overy i undery druzyn oraz strzelcow bramek. Odnosnie wersji mobilnej to jest bardzo fajna i szybka ALE nie ma kompletnej oferty. Na mobilu (przynajmniej ja nie umiem) nie mozna pograc akumulatorow i dodatkowych wydarzen przy najwazniejszych meczach. Wtedy trzeba w telefonie logowac sie jak w desktopie. Ostatnia rzecz odnosnie buka - akumulatory sa dosyc "ograniczone" tj mozna grac akumulatory na 1x2, overy i handi azjatyckie z tym, ze przy tych dwoch ostatnich trzeba wybrac opcje podana wyjsciowo przez buka tzn. cos w okolicach kursu 1.80-2.10. Np mamy mecz Liverpool - MU, kursy 3.40 na gosp i 2.20 na gosci. W takim wypadku nie mozemy w akumulatorze zagrac 0 AH na United (DNB) po kursie powiedzmy 1.55 tylko wyjsciowa opcja na United jest 0,-0.5 po kursie np 1.85. To samo tyczy sie overow bramek, jesli over 2.5 jest kurs 1.60 to wyjsciowym zakladem, ktory musimy pograc w akumulatorze bedzie over 2.5,3.0 lub over 3.0. Wszystko zalezy od pinnacla co wrzuci jako 'wyjsciowe' ????
Jedyna i najwazniejsza zaleta tego buka to kursy ???? Ciezko znalezc lepsze kursy w necie. Zdecydowanie polecam pinka do singli
@haker_dream
Drogi Kliencie,
Klienci mają prawo do wyłącznie jednej darmowej wypłaty w miesiącu kalendarzowym.
Jeżeli np. zostanie wniesiony wniosek o wypłatę środków z konta za pomocą
Skrill, to następna wypłata wniesiona za pomocą np. przelewu bankowego bądź
Neteller będzie podlegać opłacie.
Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Klienta
Pinnacle Sports
Niestety tylko raz ogolnie mozna wyplacac za free :?