M
0
niezły żartZ tego co widze to kursy na 1X2 są słabsze niż w Bet365...
Zalety: wysokie kursy weryfikacja wysłanie skanu dowodu bez żadnych rachunków (gram u nich 3 lata i jeszcze nie miałem weryfikacji), bardzo duże możliwości wyboru handicapów oraz underów overów, handicapy azjatyckie z niską marżą, wypłata do 5 minut na mb,Zastanawiam się nad otworzeniem konta w Pinnacle, jednak moja wiedza na temat tego buka jest znikoma, a chciałbym zasięgnąć języka u osób, które mają doświadczenie z tą firmą. W sieci krąży opinia, że jest to najlepszy buk dla osób, które poważnie traktują "typerkę", a ile w tym prawdy to nie wiem. Na pewno zachęcające są wysokie kursy. Może znajdzie się kilku uprzejmych, którzy przybliżą mi wady i zalety Pinnacle i napiszę kilka słów o najlepszych metodach wpłat i wypłat, a także weryfikacji konta.
Support maja dobry, myślę, że nie będzie problemu.Witam , zakładam konto na PinnacleSports i gdy podaje adres pokazuje się informacja że użyłem zakodowany znak. Chodzi dokładnie o literę "Ź" w nazwie miejscowości , gdy wpisuje zamiast "BrzeŹnik" , "BrzeZnik" zaskakuje. Pytanie tylko czy później przy weryfikacji konta mi to zaakceptują, jeśli w dokumentach będzie Ź a na koncie Z. Wydaje mi się że nie ale wole zapytać .
Po zalogowaniu na pinka, przejdź pod adres: https://cashier.pinnaclesports.com/P24DepositForm.aspMam pytanie odnosnie Pinka. Chce zrobic depozyt przez przelew24 ale nie ma tam zadnych odnosnikow do przelewy24 tylko sam tekst i wyjasnienia jak to zrobic. Nie kapuje za bardzo tej stronki w porownaniu z innymi topowymi bukami pinek to czarna magia
Nie będzie problemów o ile w ogóle poproszą Cię o jakąś weryfikacjeWitam , zakładam konto na PinnacleSports i gdy podaje adres pokazuje się informacja że użyłem zakodowany znak. Chodzi dokładnie o literę "Ź" w nazwie miejscowości , gdy wpisuje zamiast "BrzeŹnik" , "BrzeZnik" zaskakuje. Pytanie tylko czy później przy weryfikacji konta mi to zaakceptują, jeśli w dokumentach będzie Ź a na koncie Z. Wydaje mi się że nie ale wole zapytać .