shearer2006
Użytkownik
Wie ktos coś na temat awarii w Pinnacle bo od rana nie moge sie zalogować niby strona im padła a o 11 gra granolers pujol ;//
no mozesz sie tylko cieszyc ze pinnek dzis ma przerwe techniczna widze ze granolers po dupsku dostał (chyba ze jest paru granolersow i to nei te co gral z kubotem). ale jesli tak to pinnek ci dzis niezly prezent dal : )Wie ktos coś na temat awarii w Pinnacle bo od rana nie moge sie zalogować niby strona im padła a o 11 gra granolers pujol ;//
Orientuje sie ktos - ile?zwrocą, na moneybookers mi zwrocili po kilku minutach, bo chcialem wplacic z konta brata, na karte pewnie troche dluzej to potrwa.
na żywo azjatyckie liczą się od momentu zagrania, czyli 2:0 nie bierzemy pod uwagę, bo mecz niejako zaczyna się od początku, tzn.od stanu 0:0, więc Twoje zakłady są przegrane, ponieważ Wolsfburg wygrał je 1:0.Przy stanie 2-0 postawiłem: 1) Bayern Munchen (-0.5) vs VfL Wolfsburg , czyli odejmujemy 0,5 gola , wygrana Bay to wygrywam, remis przegrywam, tak? 2)Bayern Munchen PK (+0) vs VfL Wolfsburg czyli DNB ? remis zwrot, Bay wygra to wygrywam? wynik był 2-1 dla Bay.
Masz taką zakładkę "AKUMULATORY" i tam potem zaznaczasz dyscypliny z jakich chcesz stworzyć swój kupon AKO, ale nie będzie tego za wiele gdyż Pinnacle to głównie singleMoze mi ktos podpowiedziec jak sie robi zaklady kobminacyjne na pinnaclu?
pewnie chodzi o czysty zysk -> 10 * 2.42 = 24.20 - stawka (w tym wypadku 10zł) = 14.20Postawilem dzisiaj na Pincu na Inter 10 pln po kursie 2,420 a do wygrania mam 14,20?Moze mi to ktos wyjasnic?