>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Wie ktos coś na temat awarii w Pinnacle bo od rana nie moge sie zalogować niby strona im padła a o 11 gra granolers pujol ;//

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Wie ktos coś na temat awarii w Pinnacle bo od rana nie moge sie zalogować niby strona im padła a o 11 gra granolers pujol ;//
no mozesz sie tylko cieszyc ze pinnek dzis ma przerwe techniczna widze ze granolers po dupsku dostał (chyba ze jest paru granolersow i to nei te co gral z kubotem). ale jesli tak to pinnek ci dzis niezly prezent dal : )

brykenjr 3

brykenjr

Użytkownik
Dzisiaj stawilem zaklad:
Koszykówka Handicap
Wielka Brytania vs USA (-32.5)
ku mojemu zdziwieniu okazalo sie ze przegralem, mimo ze wynik to 78-118 (+40 USA)
poki co nie pisze do nich meila bo pewnie duzo osob juz to zrobilo, mam nadzieje, ze poprawia swoj blad. czesto zdarzaja sie takie akcje na pinnacle? to moj pierwszy zaklad i odrozu jakies problemy ????
/edit
juz poprawili blad i wszystko jest ok ????

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Sluchajcie chlopaki mam problem, otoz wczoraj probowalem sie zarejestrowac na pinnacle, wszystko w porzadku, jedynie wplacalem pieniadze na konto z innej karty (inne nazwisko) system odrzucil ale 20 euro gdzies zawislo w powietrzu i do mnie nie wrocilo co moge zrobic w tej sytuacji? moze trzeba poczekac na zwrot? karta VISA jak cos.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
będziesz miał na wyciągu(bankowym) napisane czy kasa poszła do Pinnacle czy nie,w sumie jak do nich poszła to raczej nie będą Ci chcieli zwrócić ponieważ nie wpłacałeś ze swojej karty czytaj inne nazwisko

forin 450

forin

Użytkownik
zwrocą, na moneybookers mi zwrocili po kilku minutach, bo chcialem wplacic z konta brata, na karte pewnie troche dluzej to potrwa.

kaj_ 4

kaj_

Użytkownik
czołem, mam pytanie do Was nt. handicapów.
Gram już jakiś czas ale w handicapy dopiero zaczynam.
No i przegrałem, dobrze że nie jakieś wielkie sumy, ale dlaczego.
Mecz : dziś- Bayern Monachium - Wolfsburg , frendly.
Przy stanie 2-0 postawiłem:
1) Bayern Munchen (-0.5) vs VfL Wolfsburg , czyli odejmujemy 0,5 gola , wygrana Bay to wygrywam, remis przegrywam, tak?
2)Bayern Munchen PK (+0) vs VfL Wolfsburg czyli DNB ? remis zwrot, Bay wygra to wygrywam?
wynik był 2-1 dla Bay.
Napisałem do nich , ciekawe co odpiszą, w sumie nie wiem czy sie sam nie pomyliłem bo jak mówie w handicapy dopiero zaczynam, więc proszę o nie śmianie się, ale z tego co szukałem to powinienem wygrać, chyba że jestem jakiś ciemny :/

Edit troche później.
chyba już czaje, niepotrzebnie pisałem chyba posta.
w azjatyckich jest inaczej, nie liczą sie gole strzelone wcześniej.
Nie ma to jak grać a nie znać zasad tych azjanów :/
sorry za spam.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Przy stanie 2-0 postawiłem: 1) Bayern Munchen (-0.5) vs VfL Wolfsburg , czyli odejmujemy 0,5 gola , wygrana Bay to wygrywam, remis przegrywam, tak? 2)Bayern Munchen PK (+0) vs VfL Wolfsburg czyli DNB ? remis zwrot, Bay wygra to wygrywam? wynik był 2-1 dla Bay.
na żywo azjatyckie liczą się od momentu zagrania, czyli 2:0 nie bierzemy pod uwagę, bo mecz niejako zaczyna się od początku, tzn.od stanu 0:0, więc Twoje zakłady są przegrane, ponieważ Wolsfburg wygrał je 1:0.

Otrzymane punkty reputacji: +1
alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Moze mi ktos podpowiedziec jak sie robi zaklady kobminacyjne na pinnaclu?
Masz taką zakładkę &quot;AKUMULATORY&quot; i tam potem zaznaczasz dyscypliny z jakich chcesz stworzyć swój kupon AKO, ale nie będzie tego za wiele gdyż Pinnacle to głównie single

maly_ze 56

maly_ze

Użytkownik
Witam;
Zrobiłem przelew na moje konto w pinku poprzez moneybookers. Kasa z konta bankowego zniknela, ale na koncie w pinku sie nie pojawila(minelo juz jakies 4 godziny). Czy to normalne.? Prosze o pomoc co zrobic w takim przypadku.
Pozdrawiam

unique- 32

unique-

Użytkownik
Po jakimś czasie od zatwierdzenia zakładu cofnęli mi go i przy becie widać następującą informację &quot;Ten zakład to push.&quot; O co kaman?

Do góry Bottom