>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

forin 450

forin

Użytkownik
nie beda weryfikowac przy wyplacie, na moneybookers wyplata z automatu 3 minuty i masz pieniadze na koncie mb.
edit:
zapomnialem dodac, ze do 3000USD jest z automatu.

K 53

kinkyy

Użytkownik
Podobno najlepszy bukmacher, a na największym polskim forum nie ma absolutnie żadnego wątku w którym skondensowane byłyby podstawowe informacje na jego temat.
Moje pytanie.
1.Jaka jest minimalna stawka za zakład?
2.Akumulatory. Lubię czasem puścic tasmę, czesto kombo 3-6 poxzycji. Jaka jest maksymalna ilośc spotkań na taśmie? Jakie zdarzenia najczesciej są poza opcjami combo? Czy np. koszykówka el me k. lub mistrzostwa Ameryki płd są w opcjach combo?
3.Oferta. Z tego co widze skromna. Tenis - nie ma chyba zadnych challangerów ani np. kwal do wimbledonu? Piła nozna - jakie mniej znane ligi są w ofercie? Czy ktoś może pamieta, czy są opcje na awans w rundzie wstępnej europejskich pucharów?(niedługo będą mecze)Kosz też skromny. Czy dają zawsze handicpay?
O resztę nie pytam, bo z tego co widze, za resztę jest chwalony, no a kursy maja najlepsze to fakt.

damianres 170

damianres

Użytkownik
1. okolo 3.14zl
2. w ako są tylko najbardziej popularne dyscypliny np. piłka nożna i tenis ale można poszczać dużo pozycji.
3. fakt challengerow nie ma ale kwale do Wimbledonu są. Ligi jest dużo dostępnych według mnie.
Ogólnie najlepszy buk według mnie. POLECAM!

K 0

kamciop

Użytkownik
Mam takie pytanie... bo mam u nich założone konto w euro. Czy wpłacając na ich konto pewną sume w złotówkach, przyjmą mi ją i przeliczą na euro, czy też konieczna jest wpłata tylko w euro ????

K 53

kinkyy

Użytkownik
Dopiero co założyłem konto u nich. Jak dodawać do akumulatorów pozycje z zakładki props? Mam zaznaczone wszędzie risk, odznaczone to win i jeszcze pole.Na zakładkę props mogę wejśc tworząc ako więc chyba te opcje są możłiwe do dodania?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
To prowokacja czy kompromitacja?
Z Twojej strony to jest na 100% to drugie.
Mecz tenisa męskiego indywidualnego gra się z reguły do 2 wygranych setów. Wyjątkiem są Wielkie Szlemy i chyba kiedyś Mastersy. Wyjątkiem jest też Puchar Davisa.
To nawet ja wiem, który tenisem w ogóle się nie interesuje.
Obserwator (M) dał Ci handi -4.5 to chyba oczywiste, że chodzi o gemy.
Ty sam zaś dałeś przykład handi -2/ +2 i -1.5/+1.5.
Czy sądzisz, że bukmacher wystawi handi setowe +2 na kogoś gdzie przed meczem ten zakład jest wygrany po kursie @2.060?
Logiczne myślenie się kłania.

T 9

theart

Użytkownik
Masło maślane, to się w ogóle nie odnosi do tego o co pytałem - rzeczywiście logiczne myślenie się kłania. Mówimy o czymś zupełnie innym. Przecież wiadomo że handi &gt;2.5 to gemy. Ja po prostu porównuję handi w Marathonbet i Pinnacle i tu już to nie jest pewne gdyż w Marathonie handi są zazwyczaj do 2 i niekoniecznie muszą to być sety. Zresztą nieważne dojdę do tego drogą dedukcji.

T 9

theart

Użytkownik
Witajcie, czy w Pinnacle można gdzieś kliknąć po jakieś dodatkowe zdarzenia? Według pewnego portalu ma być coś takiego

a jest tylko to

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Wg powyższego wnioskuję, że chodzi Ci o &quot;dodatkowy&quot; zakład Home +OT...?
Including Over Time (+OT) = Moneyline, a kurs po prostu spadł o 0.04...

Do góry Bottom