Nie ma opcji wypłacić przez MB pieniędzy, jeśli wpłaciłem je przez Przelewy24? Co jeśli bym kilkukrotnie znowu obrócił tą kwotę, potem dorzucił coś wpłaconego z tym razem MB, obrócił po raz kolejny i wypłacił ? Wiem, że z MB nie żądają dowodu, w większości wypadków.
Pozdrawiam i proszę o pomoc. ????
Zdaje się, że obowiązkowa weryfikacja jest przy wpłacie przez P24 oraz kartą kredytową. Dodatkowo przy karcie kredytowej wymagają chyba też skanu karty. Bardzo dawno wpłacałem tam kartą i chyba ode mnie chcieli też skan karty.
Co do możliwości wpłaty za pomocą P24 i wypłaty za pomocą MB to wklejam Ci kilka zdań.
Uwaga
Jeśli depozyt złożono za pomocą Moneybookers to wypłaty będą realizowane z powrotem na konto w Moneybookers do wysokości kwoty uprzednio złożonego depozytu. Ewentualną nadwyżkę środków (różnica między kwotą do wypłaty a uprzednio złożonym depozytem) na koncie można będzie wypłacić do Moneybookers w kolejnych, jednej lub więcej transakcjach. W zależności od wybranej metody depozytu, Moneybookers może być jedną z możliwych opcji wypłat.
Posiadacze konta Moneybookers są identyfikowani na podstawie adresu email oraz imienia i nazwiska. PinnacleSports zaksięguje środki na koncie klienta tylko w przypadku gdy adres email zgadza się z zarejestrowanym na koncie klienta w serwisie PinnacleSports.
W czwartek wypłacałem na MB. Zleciłem wypłatę o 23:59. Na MB była 00:11.
Takie pytanie: pisał ktoś do supportu po polsku?
Ostatnio prosiłem o wystawienie oferty na niszowy sport (w sumie niedostępny u żadnego buka) i mi wystawili w ciągu godziny. Generalnie jak dla mnie rewelacja
Tym bardziej, że napisałem też do 3 innych potencjalnych buków prośbę. Jeden kompletnie nic nie odpisał. Jeden odpisał, że "może się pojawi, proszę śledzić naszą ofertę"... a jeden po ok. 24h odpisał i zapytał co to za liga... dramat...
Pinnek wystawił w ciągu godziny i podesłał info na maila.
Ale zastanawia mnie czy jak się napisze po polsku do supportu to czy odpisują po polsku?