Można wypłacać tylko kartą kredytową MasterCard lub VISA ale najpierw trzeba wpłacić tą metodą. Mają za to przelewy24, może to Ci podpasuje ...
No wlasnie przelewy24 to tylko depozyt, a wyplaty maja jakims zwyklym przelewem i dla mnie ten formularz strasznie nie czytelny jest wiec probowalem mimo wszystko przez Moneybookers, ale tam z kolei mam problemy z weryfikacja i tak oto moje pieniazki sa tylko i wylacznie w internecie aktualnie ????
Dodam, ze jedna darmowa wyplata na miesiac, a kolejne po 45zl prowizji do wyplaty na Moneybookers, lub 75zl zwyklym przelewem to jest jakas kpina.. ja nie gram jakos hardkorowo, i te 45-75zl to okolo 10% moich wygranych, wiec to duzo... :/ ja juz nie wiem co mam zrobic, Pinnacle mi sie podoba, bo oferta na
NHL jest bardzo fajna, ale juz tam mam 300zl zamrozone i kolejne 450zl na Moneybookers i nie widze na horyzoncie rozwiazania aby te pieniadze znalazly sie na moim koncie w banku.
(Jak probowalem wyplacic zwyklym przelewem z Pinnacle'a na moje konto w Millennium, to wyskoczylo mi ze wplaty na Pinnacle mialem z Moneybookers i musze najpierw wyplacic to co wplacalem, szkoda tylko ze z MB do Pinnacle mam 130zl wplacone, a z Pinnacle do MB mam 450zl wyplacone.. juz nic nie czaje)