>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

K 3

koma666

Użytkownik
Do: bludek

1.Ale ja mam konto w USD a przelewy24 mozna robic tylko w złotówkach do pinnacle.
2.IBAN najlepsze jest to ze podany jest zwykły numer konta a w formacie IBAN go nie ma ......
3. Kwota jaka chce przelac to 1000 usd
4. Moneybookers tez odpada bo mi zablokowali i nie mam dostepu

bludek 367

bludek

Użytkownik
Po zalogowaniu się i wybraniu bank transfer i kwoty wyższej od 120 pln mam podane:

ODBIORCA:
Ragnarok Corporation NV

NR. KONTA#:
52778254234

BANK:
SEB Banken
Sveavagen 8
Stockholm, SE-106 40
Sweden

SWIFT:
ESSESESS

IBAN:
SE97 5000 0000 0527 7825 4234

UNIKALNY NR. REFERENCYJNY:
PINPL[login-z-pinnacle]
(mam w pinn walutę pln)

Jeśli masz coś inaczej lub masz jakieś wątpliwości to kontaktuj się z supportem. Ich support jest rozgarnięty, więc rozwiejesz wszystkie wątpliwości ;). 1000$ to duża kwota, żeby później w razie błędu męczyć się z jej odzyskaniem.

K 3

koma666

Użytkownik
Ja mam takie dane do przelewu ze strony Pinnacle
ODBIORCA:
Ocean Breeze Ltd. Pater Eeuwensweg 31
Curacao, Netherlands Antilles

KONTO ODBIORCY
069007036495
BANK:
Bank of Taiwan
Offshore Banking Branch
1F, No. 3 Baocing Road
Taipei, Taiwan
0800-025-168

SWIFT:
BKTWTWTP
TYTUŁEM
Numer ID

bludek 367

bludek

Użytkownik
No to nie zostaje nic innego jak zapytać supportu o dokładny wzór wypełnienia przelewu (zachowaj na wszelki wypadek maila z odpowiedzią).

K 3

koma666

Użytkownik
problem rozwiazany
napisałem do supportu o zmiane waluty na pln, bez problemu zmienili i wpłaciłem przez przelewy24 :cool:

jest jeszcze jakis bukmacher w internecie (poza betfair) który prowadzi podobna polityke do pinnacle?? tzn. niskie marże i bardzo duze obroty pieniedzy ( wysokie limity) i wogóle o podobnej klasie tzn. z najwyzszej półki ???

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Mam pytanie, bo nie jestem pewny czy dobrze przeczytalem, czy jest mozliwosc wyplacania pieniedzy z Pinnacle&#39;a na karte DEBETOWĄ Maestro? Jesli tak to co musze zrobic? Bo szczerze mowiac wyplata na MoneyBookers, a pozniej stamtad na moje konto, co dodatkowo utrudniaja mi jakies dziwne weryfikacje, z ich chorymi prowizjami to nie za bardzo mi pasuje.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Mam pytanie, bo nie jestem pewny czy dobrze przeczytalem, czy jest mozliwosc wyplacania pieniedzy z Pinnacle&#39;a na karte DEBETOWĄ Maestro? Jesli tak to co musze zrobic? Bo szczerze mowiac wyplata na MoneyBookers, a pozniej stamtad na moje konto, co dodatkowo utrudniaja mi jakies dziwne weryfikacje, z ich chorymi prowizjami to nie za bardzo mi pasuje.
Można wypłacać tylko kartą kredytową MasterCard lub VISA ale najpierw trzeba wpłacić tą metodą. Mają za to przelewy24, może to Ci podpasuje ...
http://img818.imageshack.us/f/pinnacle.jpg/
Zagrałem wczoraj typ under 19.5, myśląc, że dotyczy on sumy bramek gości. Jest to przedstawione w nieczytelny sposób. Mam jakiekolwiek szanse wywalczenia zwrotu?
Wątpię. Pinn mam wrażenie specjalnie tak nieczytelnie układa ofertę. Sam kiedyś też &quot;zagrałem&quot; 2 remisy. Wchodzę na konto zadowolony, że wygrałem a tutaj dupa, okazało się że zagralem na &quot;dwójkę&quot; bo Pinnacle nie ustawia kursów w stylu 1X2, a 12X ;) Trzeba być czujnym.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
Można wypłacać tylko kartą kredytową MasterCard lub VISA ale najpierw trzeba wpłacić tą metodą. Mają za to przelewy24, może to Ci podpasuje ...
No wlasnie przelewy24 to tylko depozyt, a wyplaty maja jakims zwyklym przelewem i dla mnie ten formularz strasznie nie czytelny jest wiec probowalem mimo wszystko przez Moneybookers, ale tam z kolei mam problemy z weryfikacja i tak oto moje pieniazki sa tylko i wylacznie w internecie aktualnie ????
Dodam, ze jedna darmowa wyplata na miesiac, a kolejne po 45zl prowizji do wyplaty na Moneybookers, lub 75zl zwyklym przelewem to jest jakas kpina.. ja nie gram jakos hardkorowo, i te 45-75zl to okolo 10% moich wygranych, wiec to duzo... :/ ja juz nie wiem co mam zrobic, Pinnacle mi sie podoba, bo oferta na NHL jest bardzo fajna, ale juz tam mam 300zl zamrozone i kolejne 450zl na Moneybookers i nie widze na horyzoncie rozwiazania aby te pieniadze znalazly sie na moim koncie w banku.
(Jak probowalem wyplacic zwyklym przelewem z Pinnacle&#39;a na moje konto w Millennium, to wyskoczylo mi ze wplaty na Pinnacle mialem z Moneybookers i musze najpierw wyplacic to co wplacalem, szkoda tylko ze z MB do Pinnacle mam 130zl wplacone, a z Pinnacle do MB mam 450zl wyplacone.. juz nic nie czaje)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
No jak wpłacałeś przez MB to niestety nie dasz rady wypłacić przelewem. Też tak miałem, wpłaciłem mała kwotę przez przelewy24 i potem robisz wypłatę (jeśli inne warunki są spełnione)

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
No nic.. najwyrazniej musze czekac, az ktos mi odpisze w temacie o Moneybookers na temat supportu i mozliwosci weryfikacji i jesli to sie uda to bede wyplacal przez Moneybookers, bo i prowizja mniejsza.

U 0

uffff

Użytkownik
Witam , mam pytanie odnosnie ów buka, czy jezeli nie mam konta w banku istnieje jakas mozliwosc wplaty ? Na polskie buki wplacalem poprzez przelew pocztowy a wyplaty szly na konto rodzicow, i czy jezeli mam dane na siebie bede mogl wyplacic pieniadze na konto rodzica?
Pzdr.

B 59

blox

Użytkownik
Chodzi mi o zweryfikowanie karty debetowej VISA.
Pinnacle chce &quot;kompletny formularz autoryzacji karty debetowej&quot;.
Skąd pobrać taki formularz?
Można go pobrać, żeby sobie obejrzeć, czy dopiero po wpłacie kartą jest możliwe jego pobranie?

Z góry dzięki

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Witam , mam pytanie odnosnie ów buka, czy jezeli nie mam konta w banku istnieje jakas mozliwosc wplaty ? Na polskie buki wplacalem poprzez przelew pocztowy a wyplaty szly na konto rodzicow, i czy jezeli mam dane na siebie bede mogl wyplacic pieniadze na konto rodzica?
Pzdr.
Bedzie mozna wyplaca pieniadze ta sama firma co w betclicu,unibecie czy ladbrokers

D 0

dario

Użytkownik
Może nie doczytałem &quot;przepraszam&quot;, ale czy mógłby mi ktoś wyjaśnić jak mam czytać handicapy i over/under w pinnacle?
Czym się różni 2 i 2,5 od 2,5 itp. nie bardzo rozumiem, czy to dotyczy również połowy spotkania?

mati9255 1

mati9255

Użytkownik
Wie może ktoś czy jest możliwość zmiany jednostki czasu? Aby obok zdarzeń pojawiał się czas ich rozpoczęcia ale w naszej &quot;jednostce czasu&quot; jeśli to tak można nazwać.

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Wie może ktoś czy jest możliwość zmiany jednostki czasu? Aby obok zdarzeń pojawiał się czas ich rozpoczęcia ale w naszej &quot;jednostce czasu&quot; jeśli to tak można nazwać.

Pisałem do supportu niedawno w tej sprawie i nie ma takie możliwości na razie.

M 0

mathi00

Użytkownik
Pomocy! Jestem w czarnej rozpaczy - nie mogę zalogować się na moje konto na Pinnacle ???? Miałem tam kilkadziesiąt złotych na grę, a teraz nie wiem jak się zalogować &lt;cry&gt;. Oczywiście pamiętam swoje ID i hasło. Napisałem maila do supportu, ale jeszcze nie odpowiedzieli. Może wiecie czym to jest spowodowane?
Przed chwilą dostałem odpowiedź:
Dear Sir,
For security reasons, please resend your email from the email address registered for your Pinnacle account.

Kind regards,
Customer Service Department
Pinnacle Sports

Wtf??! No przecież wysyłałem wiadomość do nich ze swojego maila, z którego się zarejestrowałem. Help ???? ...

Do góry Bottom