Powiedział, co wiedział, i pewnie nawypłacał...Niewypłacalność w najlepszym buku na świecie? Żartujesz? Oni żyją z marży. Mają w d.pie czy wygrywasz miliony czy przegrywasz hajs. Zapytaj ich dlaczego znowu chcą weryfikować konto i wyślij dokumenty.
Przeczytaj wszystko ponownie od mojego maila. Powoli i po kolei.To nie jest krzak by postępował w ten sposób wiec nie gadaj głupot. Od początku istnienia Pinnacle jako jedyna firma bukmacherska ma nieprzerwanie ocenę A+ wiec zakończmy na tym tą dyskusję.
Wynika to podobno ze zmiany polityki firmy podobno jak doniósł jeden serwis.Coś rzeczywiście jest nie tak. Utrudniony kontakt z supportem i weryfikacja graczy już dawno zweryfikowanych. Chyba, że dostali przykaz, że mają zweryfikować każdego jeszcze raz i stąd taka obsuwa czasowa.
Poza tym tylko jedna wypłata jest darmowa w miesiącu (wcześniej chyba dwie?).
Odkąd pamiętam jest jedna darmowa w miesiącu kalendarzowym , każda kolejna 45zł.Poza tym tylko jedna wypłata jest darmowa w miesiącu (wcześniej chyba dwie?).
A powiedz mi, jak wygląda ''praca'' na Twoim niezweryfikowanym koncie? Możesz składać depozyty, obstawiać zakłady? Jaki komunikat wyświetla Ci się jeśli chcesz wypłacić pieniądze? Nie wiem czy u mnie chodzi o weryfikacje czy wymyślili sobie coś innego, a oczywiście nie jestem o tym informowany. Jestem tam nowy, ale buk na dzień dobry ma ode mnie ???? za samo podejście do klienta.ciężko powiedzieć, ja już drugi tydzień walczę z weryfikacją... nie podają żadnych konkretów, nie odpisują na maile, nie wiadomo co im się nie podoba, więc dosyłam im kolejne skany, jednym słowem coś niedobrego się tam dzieje... póki co naprawdę odradzam tam grę i składanie depozytów
naucz sie liczyć,bo bez tej umiejetnosci to czarno widze twoje granieooglnie nie polecam tego buka. niby "jeden z najlepszych" a gowno prawda, po pierwsze brak statystyk nieczytelne to wsyzko po drugie ja sie pytam gdzie te kursy dobre?
moze i kursy nie za najgorsze ale .. co du duzo pisac dzisiejszy kupon:
Wielokrotne
100.00 Stawka ( @ 6.230 )
1's x 2 Suma stawek 100.00
Potencjalna wygrana 523
z ako 6,23 powinno byc 623 a nie 523 kpina.
do tego jelsi sie cos wplaci i sie chce wyplacic to obrot x3!! dziadostwo, kto to poleca woogle? sytrata czasu i pieniedzy!!!
Przeraża mnie to, że ktoś zarejestrował tutaj sobie konto w 2008 roku, a mamy 2016! A nie potrafi liczyć tak prostej algebry. Już nie wspominając o błędach typu "wogole".naucz sie liczyć,bo bez tej umiejetnosci to czarno widze twoje granie