>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher PinnacleSports - opinie

RBR1one 747K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
To jak to lecialo? Na Pinnacle przez brokera nie ma zadnych limitow tak? No to ja wylapalem po dosc krotkiej grze w asianconnect moze cos na plus bylo a moze blizej 0 a zlimitowali mnie w piwi247 do 1 euro na wszystkie rynki.

1759712937344.png

6 3,7K

69gbhbak

Użytkownik
piw247 czy PS3838 to są nakładki bukmacherskie na ofertę Pinnacle.
Wszyscy betbrookerzy stosują limity do swoich klientów .Odbywa się to w ten sposób, że pośrednik np AC88 dostaje informacje że dany klient jest nie rentowny(od pinnacle) i wtedy żeby go wykluczyć nakładają limit,
Z mojego wieloletniego doświadczenia wynika że dzieje się tak bardzo rzadko bo wiadomo oferty betbrookerów mają najlepiej oszacowane kursy zaś PS3838 na bieżąco zmienia linie.

RBR1one 747K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
piw247 czy PS3838 to są nakładki bukmacherskie na ofertę Pinnacle.
Wszyscy betbrookerzy stosują limity do swoich klientów .Odbywa się to w ten sposób, że pośrednik np AC88 dostaje informacje że dany klient jest nie rentowny(od pinnacle) i wtedy żeby go wykluczyć nakładają limit,
Z mojego wieloletniego doświadczenia wynika że dzieje się tak bardzo rzadko bo wiadomo oferty betbrookerów mają najlepiej oszacowane kursy zaś PS3838 na bieżąco zmienia linie.
Wszedzie kursy sa ubijane po zagraniu na Pinnacle szczegolnie tam gdzie nie ma wysokiego limitu na dane zdarzenie. Co ciekawe w PS3838 duzo dluzej gram niz na tym PIWI i na plus tez jestem calkiem sporo w przeciwienstwie do tego PIWI i tutaj limitow nie mam. Na PIWI limity mi wpadly w zimie po tym jak zagralem kilka kuponow lacznie za jakies 400 euro na Polske w parze z Japonia w skokach narciarskich druzynowych. Moze dlatego, ze to dla nich nisza stad taka reakcja o zlimitowaniu. Tak czy siak byly glosy, ze Pinnacle niby nie limituje i mozna grac co sie chce i ile sie chce przez brokera to dementuje ;)

Do góry Bottom