no rozmowa z Toba to jak sluchanie w tv Girzysnkiego, ja Ci zadaje proste pytanie a Ty dalej swoje walkujesz a jak nie masz co poweidziec to rzucasz niby smieszna riposta i uznajesz temat za zamkniety.Wydaje mi się , że naoglądałeś się za dużo reklam szamponu z odżywką "Wash and go " , czyli dwa w jednym i teraz chyba oczekujesz zarówno systemu rozpisu jak i gotowych typów a 2 grzybki w barszcz to o jeden za dużo....
poproszony o przyklad podales zdarzenie z wczoraj, ktore Ci weszlo zamiast po prostu podac typy na PRZYSZLOSC.etiene8912 >>> a co ja mogę poradzić na czyjś zbyt niski poziom inteligencji lub jakiegokolwiek zorientowania w elementarnych sprawach dotyczących bukmacherki - jak na zrozumienie tak prostych treści jakie ja zawieram w opisach prezentowanych tu metod , systemów i technik gry?
Albo też na czyjeś gapiostwo - jakie i Ty prezentujesz , bo jak ostatni ... piszesz abym podał przykład gry tą metodą a przecież to dawno juz tu jest !!! , bo pierwsza osoba jaka się w tym wątku wpisała , czyli kolega "GangSter" o to się właśnie do mnie zwróciła i ja to zrobiłem podając przykład mojej gry opartej o konkretne , realne zdarzenia....
A zrobiłem to 3.11.2009 roku o godzinie 16.41 i wystarczy przeczytać ten wątek aby wiedzieć , że to w nim jest ....
Ale tacy jak Ty etiene8912 wolą swoje bzdury pisać , żeby przykłady im podawać...
Ten wątek to nie jest piaskownica - więc innych tam odsyłam!
GangSter>>> Nie ma sprawy:
Wczoraj jako 3 zdarzenia do tego systemu , wybrałem sobie takie oto:
A Odense - Aalborg u/o 2,5
B Plzen - Brno czy obie drużyny strzelą?
C Academica - Guimares czy obie strzelą?
i po analizie moimi typami głównymi stały się:
A Odense - Alborg 2 czyli over 2,5 , więc 2
B Plzen - Brno 1 czyli że obie strzelą , więc 1
C Academica - Guimares 2 czyli że SN1 to 2
i według tego typy dla gry na 1 kupon , czyli normalnie to :
A 2
B 1
C 2
więc zgodnie z założeniami mojej metody tej NIBY najpewniejszej opcji nie zagrałem , bo liczyłem się z tym , że w swojej przedmeczowej analizie tych 3 zdarzeń popełnię gdzieś 1 błąd...
Dlatego zagrałem 3 takie kupony:
kupon 1: A 2 - B 1 - C 1
kupon 2: A 2 - B 2 - C 2
kupon 3: A 1 - B 1 - C 2
Wyniki boiskowe tych 3 zdarzeń to:
A Odense - Aalborg 1-1 , czyli 1 , bo jednak under 2,5 więc popełniłem błąd w typowaniu
B Plzen - Brno 1-1 , czyli 1, bo obie drużyny strzeliły , typ ok
C Academica -Guimares 2-0 czyli 2 , bo obie drużyny nie strzeliły , typ ok.
Dlatego wszedł mi jako wygrany kupon nr 3: A 1 - B 1 - C 2
bo popełniłem ten 1 błąd w typowaniu wyników 3 meczy , a zastosowany rozpis pozwolił mi ten błąd zamienić jednak w sukces
A tu jest dowód:
numer kuponu 405000600025543965
status wypłacony
data zawarcia 02/11/2009 17:24:13
data wyniku 03/11/2009
wydrukowano 03/11/2009 10:22:23
stawka 39.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 39.00 zł
systemy brak
wysokość wygranej 204.60 zł
Ten w/w numer kuponu można wpisać na stronie Totomixu ( bo tam wczoraj zagrywałem mając do wykorzystania bonusy )
i podając także nr referencyjny:530 wyświetlą się grane zdarzenia.
Grałem więc 3 kupony ze stawką 39 zł każdy a wygrana to 204,60zł więc 204,60-117=87.60zł netto
Pzdr.
edi8
i kolejne sranie w banie o niczym.wielkizordon >>> albo Ty jesteś totalnym idiotą albo tylko zwykłym matołkiem - skoro dotąd nie doczytałeś
( pomimo kilkukrotnego wchodzenia ze mną w polemikę na ten temat !!! ) że metoda "Musisz przegrać aby wygrać" nie jest nastawiona na grę płaską stawką a zawiera w sobie także podaną przeze mnie kilkuetapową tabelkę rosnących stawek, którą to uruchamiamy przy innym wyniku tych 3 meczy 2-drogowych niż wstępnie zakładane popełnienie 1 błędu ( lub w innej wersji tej metody także 2 błędów(.... )
...Moje doświadczenie z tych w/w ponad 1000 zagranych ( i w necie dostępnych bo zarchiwizowanych* ) zakładów singlowych było takie, że mając średni kurs wchodzącego typu 1.97 i skuteczność ok.49% a więc nawet przy grze płaską stawką wynik bardzo zbliżony do remisu - więc przy tej skuteczności najczęściej popełniany 1 błąd przy 3 typowaniach i dlatego jako antidotum na ten 1 błąd opracowałem tę metodę nazwaną "Musisz przegrać aby wygrać".
Bo moja wyżej podana skuteczność , w połączeniu z zabezpieczeniem w formie z tej skuteczności wynikającej krótkiej bo kilkustopniowej progresji przy innym niż 1 błąd wyniku w 3 zdarzeniach - to była dla mnie recepta na sukces. I ten sukces jest dziś moim udziałem - bo taka gra daje mi największe zyski osiągane w sposób stały od ponad roku.
* archiwum mojej gry jest dostępne na forum u BetManiaka , ponieważ skrypt na tamtej stronie skrupulatnie notuje podawane tam typy prowadząc ich ranking.
....................
Zatem nie bij już więcej człowieczku piany na temat czegoś, czego nie jesteś w stanie objąć swoim małym rozumkiem - bo idiotycznym jest to wszystko co dotąd na ten temat napisałeś, NICZEGO z tego systemu nie rozumiejąc , gdyż to wymaga IQ over 60 a tego kryterium w sposób oczywisty nie spełniasz, o czym dobitnie zaświadczają Twoje wszystkie dotychczasowe wypowiedzi....
Pzdr.
edi8
daje calkiem ladny wynik okolo 18,35j-13 wkladu czyli plus 5,35j czyli 41%spotkania na dzis, glownie Liga Europejska:
1. Spotkanie: Karpaty - Dortmund Typ: 2 Kurs: 1.90
2. Spotkanie: Aris(+1,5) - Atletico Madryt Typ: 2 Kurs: 3,8
3. Spotkanie : Red Bull Salzburg - Manchester City Typ : 2 Kurs: 1,70
4. Spotkanie: Karpaty Lwów - Borussia DortmundTyp: 2/2 Kurs: 3.10
5. Spotkanie: PSV Eindhoven – Sampdoria Typ: 1 Kurs: 2,05
6. Spotkanie: Juventus Turyn – Lech Poznań Typ:1 (EH 0:2) Kurs: 2,38
7. Spotkanie: Liverpool FC - Steaua Bucuresti Typ:1 (EH 0:1) Kurs: 1.55
8. Spotkanie: Aris Saloniki - Atletico Madryt Typ: 2 Kurs: 2,00
9. Spotkanie: Juventus - Lech (hc 0-3,5) Typ: 1 Kurs: 6.1 (5.0)
10. Spotkanie :Anderlecht-Zenit ST Petersburg do przerwy/koniec 2/2 4.40
11. Spotkanie: PSV - UC Sampdoria Typ: 1 (EH 0:1) Kurs: 3.95
12. Spotkanie : Lille - Sporting Lizbona typ: 2 kurs: 4,15
13. Spotkanie: Lausanne – CSKA Typ: 2 Kurs: 1.55
na 21 spotkan zysk 23,03j czyli 2,03j(9,66%) na czystospotkania z wczoraj, 17go:
1. Spotkanie : FK Baumit Jablonec 97 - FC Viktoria Plzen Typ: Viktoria Plzen Kurs:2,65
2. Spotkanie : Wisła Kraków - Korona Kielce Typ : 1 Kurs: 1,60
:grin::grin: w 80 minucie wisla wygrywala 2-1 czyli zysk zamiast straty
3. Spotkanie: Boulougne - Laval Typ: 1Kurs: 1.95
4. Spotkanie: Górnik Łęczna - Pogoń SzczecinTyp: 2Kurs: 2,70
5.Spotkanie: Carmarthen Town AFC - Haverfordwest CountyTyp: 2Kurs: 3,25
:grin::grin: w 88 Haverfordwwet wyszlo na prowadzenie- mozna bylo od razu odsprzedac
6. Spotkanie:Tours - Le HavreTyp:1Kurs:2,15
7. Spotkanie:U. Craiova - Rapid BucharestTyp: 2Kurs: 2,52
8.Spotkanie : Un. Berlin vs HerthaTyp: 2Kurs: 1.93????
nie zagrane bo w 10 minucie bylo 0-1
9. Spotkanie: Wisla Krakow-Korona Kielce Handicap -1.5Typ: 1Kurs: 2.675
10.Spotkanie:NK Varazdin - HNK Cibalia VinkovciTyp:1Kurs:2
11. Ajaccio -Vannes Typ:2 Kurs: 4.20
12. Union-Herthado przerwy/koniec 2/2 3.0????
nie zagrane bo bylo 0-1
13. Spotkanie: Donacaster Rovers - Leeds UnitedTyp: 1Kurs: 2.25
14. Spotkanie: Eintracht Frankfurt - SC FreiburgTyp: 1Kurs: 1,70
15. Spotkanie: Górnik Polkowice - Termalica Bruk-Bet NiecieczaTyp:1Kurs:2.30
16. Spotkanie: Volyn Lutsk - Illichivetstyp: 1 (-1,5)kurs: 4.40
17. Spotkanie: Union Berlin - Hertha BerlinTyp: Hertha (-1.5)Kurs: 3,10????
nie zagrane
18. Spotkanie: Norrköping vs. LandskronaTyp: 2Kurs: 4.48
19.Eintracht Frankfurt - Freiburg Typ - Freiburg Kurs - 4,50
bramka w koncowce czyli zysk z roznic kursow
20. Spotkanie : Lechia Gdańsk (-0.5) - Cracovia Kraków Typ : 2Kurs : 2.10
21. Spotkanie: Doncaster - Leeds UnitedTyp: 2Kurs 3,20
Tu jest dział o systemach a nie kto ma większegoWydaje mi się , że naoglądałeś się za dużo reklam szamponu z odżywką "Wash and go " , czyli dwa w jednym i teraz chyba oczekujesz zarówno systemu rozpisu jak i gotowych typów a 2 grzybki w barszcz to o jeden za dużo....
i Ty Brutusie przeciwko mnie?jestes z partii ediego czy co? w ktorym momencie obrazilem Ediego?? to on obrzuca mnie obelgami, na ktore zlewam bo kolega ma kompleksy i je tutaj najwidoczniej leczy.Tu jest dział o systemach a nie kto ma większego
Jak czyta to zwykły użytkownik taki jak ja to dochodzi do wniosku że wielkizordon - Jest ujmując delikatnie niewychowanym gnojem , obrażającym innych ja na miejscu moderatora dał bym mu bana a temat wywalił , i w tej sprawie bedę pisał .
edi8 - myślisz że ten małyzordon zrozumie założenia twojego systemu // Ja i tak jestem pod wielkim wrażeniem że chłopak potrafi komputer obsługiwać ???? .
grajac live mecz o kursie poczatkowym 2,0 w 80 minucie przy korzystnym rezultacie mozesz odsprzedac, zagrac przeciwko, tradeowac to spotkanie przeciwko kursowi ,,nie wygra,, , ktory bedzie wynosil 1,2-1,3 w zaloeznosci od spotykania zarabiajac na czysto roznice kursow, nie martwiac sie o wynik koncowy.Ciekawe, przetestuję to "na sucho". Mam tylko jedno pytanie. Mianowicie co masz na myśli pisząc o odsprzedawaniu gdy ''nasza"(1) drużyna prowadzi? Bo trochę zielony w tym jestem.. Chodzi o to że gramy X2 za taką stawkę aby zwróciła się nam stawka postawiona na "naszą" drużynę?
27 spotkan zagrane za 1j kazde daloby nam 40,90j czyli 13,9j zysku(51%)spotkania na dzis:
1. Spotkanie: AC Arles - Olympique MarsyliaTyp: 2Kurs: 1.65
2.Spotkanie: Sunderland – Arsenal (Handicap 1-0)Typ: Arsenal (-1)Kurs: 2.80
3.Spotkanie : Sunderland - ArsenalTyp : 2Kurs: 1,65
4.Spotkanie: Lorient - CaenTyp: 2Kurs: 3.70
5. Spotkanie: Stoke City - West Ham UnitedTyp: 1Kurs: 1,95
6.Spotkanie: Arles - Marseille (hc 2,5-0)Typ: 2Kurs: 5.75 (5.0)
7.Spotkanie: Sunderland vs. Arsenal Londyn (Anglia - Premiership)Typ: 1Kurs: 6.01 ????
w 80 minucie bylo 1-0
8.Spotkanie: Real Sociedad - Real MadrytTyp: 2Kurs: 1.40
9.Spotkanie : Kashima Antlers - Omiya ArdijaTyp : 1Kurs : 1,43
10.Spotkanie: Oxford - StockportTyp:2Kurs:5.00
11. Spotkanie: Sunderland AFC - Arsenal FC Typ: Połowa/Wynik końcowy 2/2Kurs: 2.50
12.Spotkanie: West Bromwich - BirminghamTyp: 2Kurs: 3
13. Spotkanie: Stal Sanok - Siarka TarnobrzegTyp: 1Kurs: 1.85
14.Spotkanie: Widzew Łódź - Śląsk Wrocław Typ: 1Kurs: 2.25
15.Spotkanie: Carlisle United - Brighton & Hove AlbionTyp: 1Kurs: 2,3
16.Spotkanie: VfB Stuttgart - Borussia MoenchengladbachTyp: 1Kurs: 1,75
17. Spotkanie:Otelul Galati -Unirea UrziceniTyp:2Kurs:5.2
18.Spotkanie: Everton FC - Newcastle United TYP:1Kurs:1.60
19.Spotkanie: Wolfsburg - HannoverTyp:1Kurs:1,55
20. Spotkanie: AC Arles- - Olympique Marsylia ((-1)Kurs: 2,60
21.Spotkanie: Górnik Zabrze v GKS Bełchatówtyp: 2kurs: 2,90
22.Spotkanie: VFB Stuttgart - Borussia Moenchengladbach (EH 0-1)Typ: VFB Kurs:3,35
23.Spotkanie: San Lorenzo - Olimpo de Bahia BlancaTyp: 1Kurs: 1,67
24.Spotkanie: Serie A Milan vs Catania Handicap 0-1Typ: Milan (-1)Kurs: 1.92
25.Spotkanie: Everton - NewcastleTyp: 1 (-1,5)Kurs: 2,3
26. Spotkanie: VFB Stuttgart - Borussia Moenchengladbach 0:2,5Typ: VFB StuttgartKurs: 6.1
27.PSpotkanie: Gornik Zabrze - GKS Belchatow Typ: 1Kurs: 2.60
a jak nasza druzyna wygrywa 1-0 w 80 minucie a w 90 traci bramke??Witaj, nie do końca rozumiem jedna rzecz w Twoich przemysleniach, osobiście gram na Expect i co masz na myśli pisząc ze odsprzedajesz mecz w 80min? Mogłbyś to wyjaśnic? Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale pisałeś, ze odsprzedajesz mecz kiedy wygrywa druzyna na ktora postawiles, a czy jest sens odsprzedawania tego kuponu? Nie lepiej poczekac do 90min az po prostu nasza druzyna wygra spotkanie i zgarnac wiekszy kurs?
Nie wiem czy dobrze to wszystko zrozumiałem
pozdrawiam.