wielkizordon
Użytkownik
tylko ze jest taka mala roznica.jak tak patrze na tych systemowców co tu już pod speców w dziedzinie podchodzą jak Edie, Zordony i inni którzy są gotowi poświęcić kasę dla i tak śmiesznych eksperymentów przypomina mi się pewien cytat "żeby wygrywać, musisz najpierw dużo przegrać" - mogłem jakieś wyrazy przestawić ale sens ten sam ???? szukajcie dalej systemów.. szukajcie a może znajdziecie (buahahahaha)
Po pierwsze nie porownuj mnie do ediego bo on jako rentowne uwaza granie AKO poprzez rozpisywanie spotkan co z gory skazane jest na porazke, jak chcesz to mu to wytlumacz bo ja probowalem i mnie zbanowaliw endefekcie.
Po drugie, ja po prostu wpadlem na pewien pomysl i chce go sprawdzic ZANIM zaczne grac na pieniadze.
Jak zapewne pamietasez, badz nie pamietasz, kiedys tez wpadlem na pewien pomysl, przetestowalem go , zaczalem grac na kase i sie sprawdzil a na dowod niedowiarkom takim jak Ty na sam koniec wkleilem bilans i jakos nikt sie nie przyczepil.
Jest nieskonczenie wiele metod, sposobow badz jak to nazwales systemow do obstawiania spotkan. Jedne sie oplacaja a inne nie.
Ja probuje tylko znalezc sposob dzieki , ktoremu bede w stanie zminimalizowac straty badz zmaksymalizowac ewentualne zyski.
Nie weim czy w ogole jest sens zebym Ci to tlumaczyl bo nie jestem pewien czy dobrze zrozumiales na czym moj sposob gry polega, bo narazie tylko porownuje czy po grajac te same spotkania moim sposobem badz nie bedzie sie na plusie czy na minusie.
Z tych chocby wzgledow jezeli nie masz nic konkretnego do napisania na zalozony tu temat to poczekaj z osądami troche dluzszy czas bo znowu przypomina mi sie porownanie do szczekajacych psow a na pewno nikt nie cce byc w ten sposob porownywany.
pozdrawiam