>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Piaskiem po oczach

P 991

parodia

Użytkownik
#9 (Bet365)
Chow/Del Bianco - Stork/Schmidt @2.5
Stawka: 500zł
✅750zł
#10 (Bet365)
Holtwick/Semmler - Baquerizo/Liliana @1.8
Stawka: 690zł
✅552zł
Myślę, że Niemki to ogarną. Hiszpanki grają turniej życia, jednak Niemki będą bardzo mocno zmotywowane aby wygrać swój pierwszy WT.

Otrzymane punkty reputacji: +5
P 991

parodia

Użytkownik
#11 (Unibet)
Gasquet (-6,5 gemów) - Johnson @1.75
Stawka: 67zł
✅50zł
#12 (Unibet)
Azarenka - Tatishwili - over 71,5 minuty @1.87
Stawka: 12 zł
✅10zł
Stawka nie warta nawet oglądania ale niech sobie będzie ???? może nie zasnę w międzyczasie ????

P 991

parodia

Użytkownik
#14 (Unibet)
Czechy - Chorwacja @1.25
Bryan/Bryan - Qureshi/Rojer @1.22
AKO: 1.53
Stawka: 200zł
✅106zł
Pojedynek pomiędzy Czechami wydaje się być pojedynkiem pomiędzy dwiema armatami na skrzydłach - Omrcenem i Stokrem. Z tych dwóch atakujących lepszym w mojej opinii jest Chorwat jednak Stokr ma zdecydowanie lepszy support na lewym skrzydle. Myślę, że Czesi ogarną tu szybko 3:0.
Bryan/Bryan grają na swojej ulubionej nawierzchni, przed swoją publicznością z czarnym koniem tego turnieju parą Qureshi/Rojer, która tak naprawdę nie grała tutaj z żadnym mocnym duetem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 991

parodia

Użytkownik
#15 (Tobet)
Holder - Pedersen (+0,5) @2.0 (Pierwsze 20 biegów)
Stawka: 100zł
⛔100zł
Nie jestem jakimś ekspertem od żużla, jednak ten bet wpadł mi od razu w oko. Wiem, że Holder jest w gazie jednak dodatni handicap na Pedersena!? Nie chce mi się patrzeć w statystyki jednak z tego co kojarzę to Pedersen często jest w TOP3 po 20 biegach, a słabiej wygląda to dopiero w półfinałach. Unibet daje 1.9 na Pedersena i to w dodatku bez handicapu.
#16 (Pinnacle)
Murray - Berdych @1.48
Stawka: 400zł
✅192zł

P 991

parodia

Użytkownik
#17 (Bet365)
Djokovic - Ferrer @1.25
✅50zł
Przy stanie 5-2 w pierwszym secie dla Hiszpana. Jeśli to niezgodne z regulaminem to proszę moderatora o usunięcie posta.
#18 (Sportingbet)
Ukraina - Słowenia @1.88
✅176zł
Drużyny te spotkały się w listopadzie ubiegłego roku w turnieju kwalifikacyjnym do IO i tam wygrała Słowenia 3:1, a kursy przedmeczowe wynosiły 1.15. Spojrzałem na składy obu drużyn we wspomnianym meczu oraz jak prezentują się pierwsze 6 tych drużyn obecnie i trzon Słowenii pozostał bez zmian, tj. na skrzydłach zagrają Gasparini z Urnautem, a ta dwójka gwarantuje wysoki procent w ataku. Ukraina natomiast od tego czasu zmieniła wszystkich skrzydłowych. I tak do składu wskoczył Kapelus, co jest tam jakimś wzmocnieniem, jednak już nieobecność Diachkova jest na pewno dużą stratą, a zastępujący go Kapaiev to typowy młotek bez przyjęcia. Nowy atakujący patrząc na statystyki też szału nie robi.
Należy dodać także, że Ukraińcy na pewno będą czuć w nogach wczorajsze męki z &quot;megamocną&quot; reprezentacją Szwecji. Skoro wczoraj mieli ogromny problem aby powstrzymać Nilssona, który przy 65 próbach w ataku osiągnął 50% to dzisiaj nie widzę większych szans na podjęcie walki ze Słowenią.
Jedynym argumentem za Ukrainą to chyba własna publiczność, bo umiejętności, ogranie na pewno po stronie Słowenii. Jak tylko szybko wyłączą z gry wspomnianego Kapaieva (w przyjęciu lub w ataku) to mecz może zakończyć się szybkim 3:0. Osobiście spodziewałem się gdzieś 1.35 na Słowenię.

Otrzymane punkty reputacji: +13
P 991

parodia

Użytkownik
#23 (Bet365)
Estonia - Belgia @1.85
Stawka: 300zł
⛔300zł
Co tu dużo mówić, na papierze Belgia ma skład o klasę lepszy. Mecz o drugie miejsce w grupie i myślę, że Depestele i spółka ogarną to w miarę szybko. W ostatnim meczu pomiędzy tymi drużynami (jakiś tydzień temu) kurs na Belgię wynosił 1.15. Wiadomo wtedy graliśmy w Belgii, a teraz gramy w Estonii ale żeby taki skok kursy zrobiły? Co prawda u siebie Belgia wygrała tylko 3:2 ale przespali pierwsze dwa sety i później bez większych emocji ogarnęli to na 3:2. Myślę, że dzisiaj Belgowie wygrają w miarę spokojnie.
#24 (Bet365)
Getafe - Barcelona @1.3
Stawka: 1000zł
✅300zł
Trochę już w tym miesiącu zarobiłem to można szaleć ???? Ale czemu Barcelona miałaby tego nie ogarnąć?

Otrzymane punkty reputacji: +2
P 991

parodia

Użytkownik
#25 (Bet365)
Hevaldo/Bruno - Harley/Benjamin @4.25

Nie wiem czy to błąd czy co ale ja to kupuje. Nie wiem czy to aż taki błąd oddsmakerów w ocenie obu par czy po prostu wystawili odwrotne kursy. Wchodzę w to, bo jest szansa sporego zysku. Harley/Benjamin mimo, że już swoje lata mają są parą w mojej opinii o klasę lepszą niż Hevaldo i Bruno. Z resztę Harley grał w tym roku w Mysłowicach już przeciwko parze Hevaldo/Bruno i tam wraz z Evandro (bo ten był wtedy jego partnerem) ograli ich dwa zero, a zważając na fakt, że Benjamin to zawodnik o klasę lepszy od Evandro... wnioski wysuńcie sami.

Tym razym buki mnie wydymały...
Szczerze mówiąc nie wiem jak rozliczyć ten zakład. Kasa jest na koncie. Wynik nie wiadomo jaki... Mógłbym wyruchać B365 na 600zł ale w czasie późniejszym może mi się to nie opłacać... chociaż kasa kusi ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
P 991

parodia

Użytkownik
#26 (Bet365)
Emanuel/Alison - Hevaldo/Bruno @1.4
Stawka: 500zł
✅200zł
Chciało by się powiedzieć, że król jest tylko jeden. Jeśli mi anulują poprzedni zakład to tutaj oddadzą jego stawkę ???? innej opcji nie ma...

P 991

parodia

Użytkownik
#27 (Bah)
Łotwa - Francja @4.0
⛔100zł
Przelałem sobie 300zł na Bah. Mecz o nic grany na Łotwie, Francuzi zapewne wystawią drugi garnitur, a Łotysze będą chcieli godnie pożegnać się z publicznością. Myślę, że bet ten to takie 50/50 więc duże value jest ????
#28 (Bah)
Estonia - Holandia @1.75
✅150zł
Wczoraj się na Estonii przejechałem. Mam nadzieję, że dzisiaj już mnie nie zawiodą i przegrają ????
#29 (Tobet)
Nicholls - Dryml @1.57
⛔300zł
Po raz kolejny zawierzę ekspertom od żużla...
#30 (Unibet)
Górnik Zabrze - Legia Warszawa (+1) @1.36
FC Torino - Inter Mediolan (+1) @1.44
Belgia - Izrael @1.04
AKO: 2.04
✅208zł

P 991

parodia

Użytkownik
#31 (Bet365)
Evandro/Vitor Felipe - Bruno/Hevaldo @5.0
⛔100zł
Spróbuję raz jeszcze zagrać przeciwko Bruno/Hevaldo. Nie rozumiem czemu są, aż tak faworyzowani?! Jak widać Emanuel i Alison dmuchnęli ich szybko 2:0, więc jakieś nieziemskiej formy też nie mają. W końcu musi nastąpić przełamanie ????

P 991

parodia

Użytkownik
#32 (Unibet)
Montpellier HSC - Arsenal (+1) @1.33
Real Madryt - Manchester City - over 1,5 bramki @1.17
AKO: 1.56
Stawka: 600zł
✅336zł

P 991

parodia

Użytkownik
#33 (Bet365)
Shakhtar Donieck (-1) - FC Nordsjaelland @1.35
Manchester United (-1) - Galatasaray Stambuł @1.45
AKO: 1.96
✅105zł
Handicapy azjatyckie. W przypadku zwycięstwem jedną bramką mamy zwrot.

P 991

parodia

Użytkownik
#34 (Unibet)
Tottenham Hotspur - Lazio Rzym - over 2,5 bramki @1.90
Maritimo Funchal - Newcastle United (+1) @1.64
AKO: 3.12
⛔200zł
Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego Maritimo jest stawiane w roli faworyta? Bo ja naprawdę nie wiem. Tottenham i Lazio - dwie drużyny grające otwarty futbol. Myślę, że te 3 bramki dadzą radę strzelić.
Newcastle w mocno okrojonym składzie, jednak myślę, że remis wywiozą z Portugalii.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom