>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Piaskiem po oczach

P 991

parodia

Użytkownik
#9 (Bwin)
Plavins/Smedins - Samoilovs/Sorokins @2.95
Stawka: 200zł
✅390zł
To trochę Bwin zaszalał. Dla mnie typowy mecz 50/50. Pary grały ze sobą dwa razy w tym roku i mamy wynik 1:1. Co więcej Plavins/Smedins niecały tydzień temu zdobyli brązowy medal w Pekinie, a formy chyba tak szybko nie zgubili!? Ale wiadomo mogli trochę zapić i nie wiadomo jak z motywacją ale po takim kursi warto zagrać. Mecz o 13 i do tej pory kurs ten na pewno spadnie.
#10 (Bwin)
Mouha/Gielen - Banck/Walkenhorst @1.4
Dubovcova/Nestarcova - Bekier/Pregowska @1.05
AKO: 1.47
Stawka: 500zł
⛔500zł

P 991

parodia

Użytkownik
#11 (Pinnacle + Bet365)
Doppler/Horst - Huber/Seidl @1.645 i 1.55
Stawka: 332zł (Pinnacle) + 168zł (Bet365)
✅306zł
Doppler/Horst bardzo fajna gra na Igrzyskach. Większe doświadczenie i ogranie. Myślę, że pokażą młodszym kolegą kto króluje w Austrii w beach volleyu. Nie powinno być tutaj niespodzianki.

P 991

parodia

Użytkownik
#15 (Bet365)
Skarlund/Spinnangr - Huber/Seidl @1.4
Stawka: 100zł
✅40zł
Taki rekreacyjny kupon. Norwegowie ostatnio mieli dołek, jednak Igrzyska i ostatnie wyniki i gra pozwalają patrzeć optymistycznie na przyszłość. Huber/Seidl to raczej para nie na WT, a z grupy wyszli, bo trafili tam na fatalnie grających Kubalę i Benesa. Przewaga na siatce zdecydowanie po stronie Norwegów. Dla lubiących większe ryzyko polecam -1,5 seta @2.3 Bet365.
#16 (Bet365)
Doppler/Horst - Mullner/Wutzl @1.6
Stawka: 88zł
✅52zł

Co tu dużo mówić Horst zostawił Mullnera dla lepszego partnera. Głupio by było gdyby się okazało, że lepiej na tym wyjdą Mullner/Wutzl ????

P 991

parodia

Użytkownik
#17 (Pinnacle)
Emanuel/Alison - Vitor Felipe/Ricardo @1.224
Stawka: 328zł
✅73zł
Szczerze mówiąc to nie mogę się już doczekać tego meczu. Ricardo próbuje cały czas dorównać Emanuelowi - szkoda tylko, że nie dostrzega największego problemu - swojego charakteru. W przeciwieństwie do Emanuela (który pomimo słabszych wyników osiąganych na początku współpracy z Alisonem) cierpliwie czekał, aż złapią właściwy rytm, tak Ricardo zmienia partnerów jak rękawiczki. Najpierw był Marcio Araujo, potem Pedro Cunha, a teraz Vitor Felpie. Każdego ze swoich partnerów Ricardo potrafi tak zdemotywować psychicznie, aż niemiło się na to patrzy. Machanie rękami, opuszczanie głowy i inne liczne okazywanie swojego wielkiego niezadowolenia na pewno nie pomagają jego partnerom w lepszej grze. Jutro jego chęć zwycięstwa na Emanuelem będzie tak wielka, że zapewne po jednym, czy dwóch nieudanych zagraniach Felpie zacznie mieć pretensje do całego świata. Nie widzę najmniejszych szans na jutro, aby para Ricardo/Felpie miała wygrać. Już pomijając fakt nerwowości Ricardo to aktualnie ma najmniej doświadczonego partnera i mimo wszystko póki co z najmniejszymi umiejętnościami.
Swoją drogą to nie wiem czy Ricardo, który zbytnio żyje przeszłością nie jest już zawodnikiem co najmniej średnim i np bardzo chętnie zobczył bym w niedalekiej przyszłości duet Pedro/Pedro Cunha. Wchodźcie w to śmiało. Tu niespodzianki nie będzie ????
#18 (Bet365)
Gibb/Rosenthal - Horrem/Eithun @1.065
Lucena/Fuerbringer - Kantor/Łosiak @1.25
AKO: 1.33
✅66zł
Zacznę od meczu młodych Polaków z parą z USA. Polacy już tutaj swoje osiągnęli i zarobili. Na pewno są bardzo ambitni i będą chcieli dzisiaj wygrać, jednak jedyną szansą na ich zwycięstwo byłby dzień konia na zagrywce, czego nie przewiduje ???? Umiejętnościami są jeszcze o klasę, a może nawet dwie. Ogromna przewaga w bloku u pary Amerykańskiej. Myślę, że będzie w miarę szybkie 2:0.
Drugi mecz to spotkanie Dawida z Goliatem. Gibb/Rosenthal na pewno chcą sobie powetować niepowodzenie na Igrzyskach. Co prawda Norwegowie grają tutaj całkiem sympatycznie jednak nie widzę argumentów po ich stronie. Kurs nie powala ale wydaje się bardzo pewny.
#19 (Unibet)
Sidorenko/Dyachenko - Thiago/Bruno @4.0
Stawka: 30zł
⛔30zł
Thiago/Bruno grają tutaj pierwszy turniej ze sobą. Zgranie na pewno jeszcze nie jest jeszcze najlepsze, a Bruno, który nie jest najwyższym zawodnikiem przy lekko źle wystawionej piłce ma problemy z atakiem, co na pewno mogą wykorzystać Kazachowie. Kazachów oglądałem w meczu z Rogersem/Dalhausserem i byłem w szoku z jaką lekkością omijają Dalhaussera. W mojej opinii w ataku jest to aktualnie jedna z najlepszych par świata, gorzej jednak z innymi elementami. Jednak grzechem byłoby nie spróbować po takim kursie zagrać na nich. Skoro z Amerykanami walczyli jak równy z równym to dlaczego nie mieli by tego zrobić z nowym składakiem z Brazylii?
Meczu nie widziałem ale miazga konkretna...

P 991

parodia

Użytkownik
#20 (Pinnacle)
Rogers/Dalhausser - Fijałek/Prudel @1.69
Stawka: 300zł
✅207zł
1.69 na Amerykanów to bardzo rzadko spotykany kurs. Praktycznie takie kursy spotykamy jak grają z Alisonem i Emanuelem albo Gibb/Rosenthal, a tutaj Pinek daje 1.69 w starciu z Polakami. Co tu dużo mowić Polacy nigdy nie ukrywali, że Amerykanie to ich idole, a dzisiaj spotykają się z nimi w meczu o wejście do TOP4. Co prawda zarówno Rogers jak i Dalhausser tutaj nie zachwycają, jednak jakby spojrzeć to tak naprawdę Fijałek z Prudlem nie grali tutaj z żadną wymagającą parą. Myślę, że Dalhausser szybko złapie dwa trzy razy Fijałka czym zarówno spowoduje utratę wiary zarówno wśród zawodników jak i kibiców... chciałbym się mylić ????
#21 (Bwin)
Dumbuskaite/Povilaityte - Gruszczyńska/Kociołek @1.45
⛔100zł
Mecz z ME U20. Nie wiem czy jakiś inny bukmachera daje ofertę na to zdarzenie. Co tu dużo mówić Litwinki o wiele bardziej doświadczone, grały już nawet na ME seniorek i tutaj prawdopodobnie zmierzają po tytuł, póki co wszystko wygrały, a co więcej nie straciły nawet seta. Stawka rekreacyjna, bo wiadomo to jeszcze juniorki i właściwie wszystko może się zdarzyć jednak kurs 1.45 wygląda całkiem ciekawie.
Jako ciekawostkę dodam, że jest to turniej U20, a w tym meczu na boisku mamy wszystkie Panie w wieku 17 lat!
Żenujące widowisko...

#22 (Bet365)
Winter/Petutsching - Lerch/Lerch @1.85
Stawka: 400zł
✅340zł
Oj tutaj chyba trochę bukmacherzy przeszacowali zdolności braci Lerch.. Kursy pójdą mocno w dół. Łapać póki gorące!

P 991

parodia

Użytkownik
#23 (Bwin)
Barcelona - Real Sociedad - over 0,5 gola w pierwszej połowie @1.15
Polska U19 - Włochy U19 @1.4
Tauron Azoty Tarnów - Falubaz Zielona Góra @1.14
AKO: 1.84
Stawka: 120zł
⛔120zł
Dzisiaj postanowiłem zagrać sobie taki tripelek. Polska - Włochy to mecz w siatkę kobiet, z przykrością muszę stwierdzić, że siatkówka młodzieżowa dziewczyn w Polsce kuleje i to bardzo. Tarnów nie powinien mieć problemów z ZG, a Barcelona strzeli coś w pierwszej połowie? Strzeli ????

P 991

parodia

Użytkownik
#24 (Pinnacle)
Federer - Djokovic @2.65
Stawka: 225zł
✅371zł
#25 (Unibet)
Śląsk Wrocław - Hannover 96 (DNB) @1.25
✅50zł
Wyjeżdżam na kilka dni i nie wiem czy będę miał dostęp do internetu, dlatego już dzisiaj podaje ten typ. Nie wierzę w zwycięstwo Śląska grającego taką kaszankę. Remis to max co mogą tu zrobić, a więc albo 50zł zysku albo zwrot ???? Takie 50/50...

P 991

parodia

Użytkownik
#27 (Gamebookers)
Czy Novikov wygra więcej niż jednego seta? - NIE @1.1
Czy Almagro wygra co najmniej jednego seta? - TAK @1.12
Czy Malaga awansuje do następnej rundy? - TAK @1.08
Czy Bate awansuje do następnej rundy? - TAK @1.09
Berdych - Goffin @1.12
Svitolina - Ivanovic @1.12
Djokovic - Lorenzi - DW: 3:0 @1.12
Dania U20 - Hiszpania U20 @1.02
AKO: 2.08
Stawka: 50zł
⛔50zł
Kupon grany tak naprawdę z nudów. Ale mam nadzieję, że wejdzie i uda się podwoić te 50zł.

P 991

parodia

Użytkownik
#28 (Bet365)
Ross/Hughes - Hynes/Laird @1.16
Dabizha/Krapischenko - Sider/Hamer @1.22
AKO: 1.41
Stawka: 193zł
✅79zł
MŚ Juniorek. Nie powinno być niespodzianek (zawsze jak to piszę to się zdarzają:p). Jednak każda seria kiedyś się kończy.
#29 (Tobet)
Poole Pirates - Lakeside Hammers (+16,5) @1.85
⛔100zł
Oj panie F... Benjamin ????
#30 (Bet365)
Stasiak/Oleksy - Bukovec/Longman @2.0
✅200zł
No proszę państwa to są jakieś jaja! Bukovec/Longman to po pierwsze 16 latki a gramy tutaj turniej under 20, po drugie przegrały pierwszy mecz z &quot;megamocną&quot; parą z Tajlandii, po trzecie są tu rozstawione z numerem 6 tylko i wyłącznie z powodu tego, że są gospodyniami. Stasiak i Oleksy też nie zachwyciły w pierwszym meczu jednak grały z 20 letnimi Czeszkami. Dla mnie to jest promocja jednak jak wiadomo to tylko juniorki, dlatego gram za 200, a nie 500 ????
#31 (Unibet)
Bartoli - Oprandi @1.28
Harrison - Becker @1.5
AKO: 1.92
Stawka: 22zł
✅20zł
For Fun.

Otrzymane punkty reputacji: +5
P 991

parodia

Użytkownik
#32 (Bet365)
Klapalova/Hajeckova - Udomchavee/Radarong @1.18
✅18zł
Szczerze mówiąc spodziewałem się 1.05, a tutaj dają nam &quot;aż&quot; 1.18. Akurat będzie na 6 piw ????
#33 (Bet365)
Stead - Kennett (+2) @1.66
Stawka: 60zł
✅39zł

Po raz kolejny zaufam Feekusowi...

P 991

parodia

Użytkownik
#34 (Pinnacle)
Giombini/Momoli (ITA) - Bieneck/Grossner (GER) @3.89
Stawka: 49zł
⛔49zł
Zacznę od Niemek. Nie jest to żadna super para i na pewno może im się przydarzyć mecz, w którym przegrają w 30 minut, dwa razy do 15. Swoją przygodę z World Tourami Bieneck/Grossner z reguły kończyły na etapie Country Quota (czyli jeszcze przed kwalifikacjami). Ostatnio pograły trochę lepiej i stąd chyba ten kurs. Tutaj w Aland przegrały 2:1 z bardzo przeciętnymi ostatnio Hiszpankami Baquerizo/Fernandez i wygrały z nowym tworem z Finlandii -Nystrom/Koljonen 2:0, jednak warto podkreślić, że Koljonen to nie jest zawodniczka na poziomie WT. Tyle o Niemkach.
Włoszki. Momoli, która nie tak dawno tworzyła duet z Giorią, teraz zmieniła partnerkę na młodszą i można powiedzieć, że para ta dopiero jest na etapie zgrywania się, jednak zanotowały już całkiem dobre występy na WT w Klagenfurcie i Starych Jabłonkach. Przewaga fizyczna i doświadczenie raczej po stronie tej pary, gdyż Momoli trochę już tych WT w życiu zagrały. W Aland wygrały 2:1 ze słabą parą Lehtonen/Lahti (co szału nie robi) ale i powalczyły z mocną, a ostatnio nawet bardzo mocną rosyjską parą Khomyakova/Ukolova, z którą to przegrały 2:1.
Pary spotkały się na WT w Starych Jabłonkach i tam wygrały Nienki 2:0 (18,25). Jak widać w obu setach była walka i nie widzę najmniejszych przeciwwskazań, aby tutaj ten wynik miał być odwrotny. Dla mnie to bardziej mecz z serii 50/50, no może 60/40 dla Niemek, jednak kurs 3.89 w Pinnacle jest na pewno mocno przeszacowany. Mecz do obejrzenia na żywo w Bet365, Bwin i pewnie jeszcze paru bukach.

P 991

parodia

Użytkownik
Statystyka:
Czerwiec: -39zł
Lipiec: +1104zł
Sierpień: +3400zł
Ogółem: +4465zł
#1 (Bwin)
Gerson/Kissling - Sannarnes/Takvam @1.3
Vasina/Vozakova - Banck/Walkenhorst @1.5
AKO: 1.95
⛔400zł
Bardzo fajny dubel. Banck/Walk na pewno są już zmęczone. Dziś grały już 6 setów, które na pewno czują w nogach. Natomiast drugi mecz to zainteresowane pary grały ze sobą rok temu i wygrał Gerson z Kisslingiem, którzy od tego meczu zrobili gigantyczne postępy - w szczególności Gerson, który pyka sobie często na World Tourach.
#2 (Bet365)
Haralds/Armands - Petutsching/Dressler @2.5
⛔200zł
Petutsching tu robi dużą różnicę w bloku... Spodziewałem się odwrotnych kursów.
Zakłady te będę rozliczał już w sierpniu.
#3 (Bwin)
Holtwick/Semmler - Agatha/Seixas @1.8
Stawka: 500zł
✅400zł
Co tu dużo mówić odrabiamy straty...

Otrzymane punkty reputacji: +4
P 991

parodia

Użytkownik
#4 (Bet365)
Vankova/Galova - Syfferth/Krebs @1.5
⛔400zł
Powinno wejść lekko. Jak wejdzie dzień będzie na 0 ???? Co by wstydu nie było ????
#5 (Tobet)
Lakeside Hammers - Poole Pirates (+4,5) @1.85
Stawka: 300zł
✅170zł
Jak szaleć to szaleć.

P 991

parodia

Użytkownik
#6 (Bet365)
Sannares/Takvam - Frazzoni/Gomez @1.6
Haralds/Armands - Moore/Anstey @1.45
AKO:2.32
Stawka: 1000zł
✅1320zł
Gonimy wynik ???? Nie napiszę, że sympatyczny dubel bo potem zawsze przegrywam, dlatego tym razem napiszę, iż jest to bardzo sympatyczny dubel i mam nadzieję, że wreszcie z moich obserwacji coś wyniknie, bo póki co słabo to wygląda dzisiaj. Haralds/Armands to para, która gdzieś tam się obija o WT. Pokonali tutaj Petutschinga i jego kompana to myślę, że parę z Australii też spokojnie odprawią. A kursu na Norwegów to kompletnie nie rozumiem. Walczyli jak równy z równym z faworytami tej imprezy parą Gerson/Kissling, a ich rywale wyszli z grupy bo były w niej 3 drużyny, a nie 4 bo ktoś tam nie dojechał ???? No naprawdę spróbujcie zagrać to grubiej, bo nie widzę opcji żeby któryś z tych faworytów nie wygrał...

Otrzymane punkty reputacji: +8
P 991

parodia

Użytkownik
#7 (Bet365)
Kalmbach/Carico - Benes/Perusic @1.6
⛔1000zł
Panie, Panowie, Bracia i Siostry! Gramy to szybko! Bo zaraz będzie 1.2. Za chwilę napiszę analizę.
Amerykańska para Kalmbach/Carico posiada kapitalne warunki fizyczne. Ograli już tutaj 2:0 australijską parę Antsey/Moore, która wczoraj narobiła dużo strachu parze Regza/Armands. Co więcej w drugim meczu ograli chyba głównych faworytów tej imprezy Polską parę Kantor/Łosiak, a ten wynik daje już naprawdę wiele do myślenia. Warto wspomnieć, że Amerykanie mają po 19 lat, a warte jest to podkreślenia, gdyż ich przeciwnicy mają 16 i 17 lat! Amerykanie zjedzą ich fizycznie, a udział na typ etapie Czesi zawdzięczają tylko i wyłącznie łatwej drabince. W grupie przegrali 2:0 z mocną parą jaką jest Kucherenko/Bolgov, a później ograli w grupie ogórków z Kostaryki, a następni trafili na &quot;megamocną&quot; parę z Peru, która wyszła z grupy przegrywając wszystkie spotkania, bo trafili do grupy z tzrema zespołami. Także Czesi ogrywali tutaj tylko ogórków, a jak już przyszło im zagrać z mocniejszą rosyjską parą Kucherenko/Bolgov to mecz trwał &quot;aż&quot; 29minut. Tutaj będzie podobnie, zdziwię się bardzo jeśli Czesi urwą seta, a przewiduje raczej szybkie 2:0 dla Amerykanów tak gdzieś dwa razy do 14.

Kursy w dół poszły no ale, jak widać nic to nie znaczyło...

P 991

parodia

Użytkownik
#8 (Bet365)
Kantor/Łosiak - Nusbaum/O&#39;Gorman @1.55
✅550zł
Nie chciałem grać tego za tysiąc ale poprzedni wynik mnie zmusił ????

Do góry Bottom