>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Piaskiem po oczach

P 991

parodia

Użytkownik
#3 (Unibet)
Bellaguarda/Heuscher (SUI) - Jennings/Strickland (USA) +1,5 seta @1.85
Lochhead/Pitman (NZL) - Mussa/Jackson (VEN) +1,5 seta @1.72
Heyer/Chevalier (SUI) - Plavins/Solovejs (LAT) +1,5 seta @1.85
Kubala/Benes (CZE) - Stiekema/Varenhorst (HOL) +1,5 seta @1.6
AKO: 9.42
Stawka: 12zł
⛔12zł - a szkoda bo tylko jedne zdarzenie nie weszło ????
A taka ciekawa tasiemka ???? Daję jej jakieś 25% szans na wejście. Ale nie ma nic ciekawego w ofercie także gram ten kupon tak trochę for fun.

P 991

parodia

Użytkownik
#4 (Bet365)
Prudel/Fijałek (POL) - Ricardo/Cunha (BRA) @1.4
Samoilovs/Sorokins (LAT) - Nicolai/Lupo (ITA) @1.7
AKO: 2.38
Stawka: 200zł
⛔200zł
Pierwszy mecz pomiędzy naszą parą, która po kontuzji Fijałka nie może znaleźć formy i obawiam się, że po bardzo dobrym zeszłym sezonie już drugiego takiego mogą nie powtórzyć. Brazylijczycy co prawda przegrali wczoraj z Kądzioła i Szałanem ale myślę, że dzisiaj już wyjdą normalnie skoncentrowani i ten mecz wygrają, bo są parą po prostu lepszą. Pary spotkały się miesiąc temu w Moskwie i tam bez problemu para z Brazylii wygrała 2:0 (18,15). Dla lubiących większe ryzyko polecam również 2:0 - póki co jest na Unibecie @1.75.
Drugi mecz to spotkanie par, które można powiedzieć są rewelacjami tego sezonu. Jednak włosi ostatnio mocno obniżyli loty - dwa ostatnie WT to 25 i 17 miejsce. Łotysze natomiast systematycznie cztery ostatnie WT to 5 miejsca. Mam nadzieję, że w końcu wskoczą do TOP4 ponieważ należy im się to. Pary te również spotkały się w Moskwie w tym roku i tam wygrali Łotysze 2:1. Myślę, że tutaj będzie podobnie, a kurs jest bardzo zachęcający.

P 991

parodia

Użytkownik
#6 (Unibet)
Rogers/Dalhausser - Hernandez/Fane - over 73,5 pkt @1.85
Alison/Emanuel - Samoday/Popov - over 73,5 pkt @1.85
AKO: 3.42
✅484zł
Jak już wspominałem faworyci nie wchodzą jakoś mocno w turniej i z reguły przynajmniej w jednym secie jest gra na styku, która z reguły kończy się zwycięstwem lepszej pary ale w takich wypadkach over i tak prezentuje się wyśmienicie. Amerykanie bodajże na 7 WT tylko raz mieli w pierwszym meczu poniżej 74 pkt. Co do drugiego meczu - oglądałem wczoraj dwa mecze Ukraińców i wyglądali naprawdę dobrze. Myślę, że te 32 małe punkty w dwóch setach są w stanie spokojnie ogarnąć. Amerykanie i Brazylijczycy są przed docelową imprezą czyli Olimpiadą i na pewno nie będą wypruwać flaków. Oba mecze o 9.

P 991

parodia

Użytkownik
#7 (Unibet)
Kądzioła/Szałankiewicz +1,5 seta - Plavins/Smedins @1.4
Sidorenko/Dyachenko +1,5 seta - Kubala/Benes @1.6
AKO: 2.24
Stawka: 49zł
✅60zł
Wydaje mi się, że Kądzioła z Szałanem w obecnej formie ten mecz powinni wygrać ale gram tylko podpórkę na seta. Tak samo Sid/Dya którzy ostatnio są naprawdę w wysokiej formie.

P 991

parodia

Użytkownik
#8 (Unibet)
Klemperer/Koreng - Samoday/Popov - over 75,5 pkt @1.85
Dollinger/Windscheif -
Geor/Gia @1.35
AKO: 2.5
Stawka: 100zł
⛔100zł
Zacznę od drugiej pozycji z AKO. Co tu dużo mówić Niemcy grają u siebie, mają lepszą formę i są parą o klasę lepszą (a w tym sezonie o dwie klasy póki co). Geor/Gia czyli brazylijscy Gruzini ten sezon mega słaby i nie widzę opcji żeby ten mecz wygrali.
Drugi mecz to jak wyżej dwa posty. Ukraińcy fajnie tutaj grają. W meczu z Alisonem i Emanuelem zrobili 37 małych punktów. Tutaj ze słabszą parą do pokrycia overa wystarczą 34 oczka. Myślę, że dadzą radę. Co prawda grają też przeciw gospodarzom jednak dla lubiących ryzyko można spróbować na Ukraińców +1,5 seta.

P 991

parodia

Użytkownik
Trochę typów z Olimpiady. Zamierzam zagrać trochę więcej i trochę agresywniej - zobaczymy co z tego wyjdzie.
#10 (Betsafe)
Xu/Wu (CHN) +1,5 seta - Heyer/Chevallier (SUI) @1.43
Stawka: 500zł
✅215zł
#11 (Betsafe)
Nummerdor/Schuil (NED) - Hernandez/Fane (WEN) - over 72,5 pkt @1.87
Stawka: 115zł
✅100zł
#12 (Pinnacle)
Czy para Fijałek/Prudel będzie w TOP3? - NIE @1.2
#13 (Unibet)
Fijałek/Prudel (POL) - Samoilovs/Sorokins (LAT) @2.1
Stawka: 100zł
✅110zł
#14 (Pinnacle)
Garcia-Thompson/Grotowski (GBR) - Binstock/Reader (CAN) @1.676
✅135zł
#15 (Unibet)
Kolocova/Slukova (CZE) - Schwaiger/Schwaiger (AUT) @1.5
✅100zł
#16 (Unibet)
Gibb/Rosenthal (USA) - Chiva/Goldschmit (RPA) - over 67,5 pkt @1.95
Stawka: 300zł
⛔300zł
I to by było póki co na tyle ???? koło dwóch tysięcy zainwestowane - mam nadzieję, że trochę się zwróci. Później do niektórych zdarzeń napiszę analizy w dziale Olimpiady.

P 991

parodia

Użytkownik
#17 (Betsafe)
Argentyna - Australia @1.22
Gasquet - Haase @1.25
AKO: 1.53
Stawka: 1000zł
✅530zł
Główny kupon na weekend. Zamierzam zacząć grać generalnie trochę agresywniej. Gotówka jest to można spróbować ????
Na początek taki dubelek. Pierwszy mecz to siatkówka mężczyzn i jakoś moja wyobraźnia nie pozwala mi dojść do myśli, że Argentyna może tu przegrać z Australią, która jest bardzo, bardzo przeciętną drużyną. Drugi meczyk z tenisa. Oglądałem dużo Gasqueta podczas Wimbledonu i widać, że na trawie czuje się bardzo dobrze. Co więcej Francuz nie zmienił nawierzchni i cały czas trenował na grassie w przeciwieństwie do jego przeciwnika.
#18 (Betsafe)
Jonnson - Vaculik @1.47
Hancock - Gollob @1.31
Argentyna - Australia @1.2
AKO: 2.35
⛔500zł

P 991

parodia

Użytkownik
Czas na małe podsumowanie.
Czerwiec: -39zł
Lipiec: +1104zł
Ogółem: +1065zł
Nie jest źle. Generalnie to plażówkę się najlepiej obstawia na live. Igrzyska przyniosły trochę niespodzianek.

Otrzymane punkty reputacji: +4
P 991

parodia

Użytkownik
#1 (Bwin)
Banck/Walkenhorst - Ribera/Antequera @1.45 (13.00)
Lehtonen/Lahti - Sinnema/Wesselink @1.12 (13.00)
AKO: 1.62
✅310zł
Zagrałem to jak AKO wynosiło jeszcze 1.89 jednak nie miałem czasu podać na forum.
#2 (Bwin)
Bonnerova/Hermannova - Stiekema/Braakman @7.75
Stawka: 150zł
✅1012zł
Nie kumam tego zakładu!? Błąd bukmachera to nie może być, bo jakby były odwrotne kurst to grałbym na Bonnerovą/Hermannovą. Są to porównywalne pary, które spotkały się ze sobą rok temu i tam wygrały Stiekema/Braakman do 21 i 17. Jeśli to nie żadna pomyłka i nie będzie żadnego zwrotu to traktuje to jako mega prezent od bukmacherów. Wchodźcie ostro bo jest możliwość bardzo dużego zysku.

Otrzymane punkty reputacji: +10
P 991

parodia

Użytkownik
Dzięki Tadzin ????
#3 (Bwin)
Goricanec/Graessli - Tsimbalova/Mashkova @1.6
✅300zł
Bieneck/Grossner - Giombini/Momoli @2.4
Stawka: 40zł
✅56zł
Jak już kiedyś pisałem zaczynam grać agresywniej. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
P 991

parodia

Użytkownik
#6 (Pinnacle)
Kollo/Vesik - Kostilianos/Zoupani @1.79 (14.00)
✅158zł
Estończycy swoje najlepsze lata mają już za sobą, jednak w mojej opinii są i tak parą lepszą od Greków. Oba zespoły prezentują bardzo podobną siatkówkę - siatkówkę siłową. Jednak Grecy to para dobra na europejskie Challendzery, natomiast Estończycy dają radę w WT. Spodziewałem się kursu koło 1.5, dlatego 1,79 w Pinku wygląda naprawdę dobrze.

Otrzymane punkty reputacji: +17
P 991

parodia

Użytkownik
#7 (Betsafe)
Holtwick/Semmler - Forrer/Verge-Depre @1.20
Protasiewicz - Kasprzak (H2H) @1.36
AKO: 1.63
⛔200zł
Od żużla jakimś ekspertem nie jestem ale jedziemy w Zielonej Górze, a kto lepiej zna ten tor jak nie Protaś? Kurs nawet też fajnie wygląda, a tak w ogóle to wydaje mi się, że Protasiewicz ogarnie tutaj całe zawody.
Druga para z plażówki. Trochę mały kurs żeby grać go w singlu, a więc złożyłem taki dubel jak widać. Jednak tutaj bez szaleństw ze stawką. Widziałem ostatnio kilka razy parę Holtwick/Semmler i grały bardzo fajną siatkówkę. Z parami z niższym rankingiem wygrywają raczej dosyć spokojnie, a taką niewątpliwie jest para Szwajcarska. Zespoły spotkały się dwa razy i dwa razy Niemki wygrały 2:0. W tym jeden mecz odbył się miesiąc temu na WT w Berlinie. Jednak jak już wspominałem bez szaleństw ze stawką, bo ostatnie wyniki Szwajcarek (9 miejsca w Klagenfurcie i Berlinie) pokazują, iż też nie są w najgorszej formie. Jednak ja miałem szczęście widzieć ich jeden mecz w ostatnim czasie i specjalnie mnie nie zachwyciły.
Dubel wygląda ciekawie. Mam nadzieję, że passa zostanie podtrzymana.
Edit: Pani Holtiwck mnie bardzo rozczarowała. Z drugiej strony Szwajcarki miały tyle szczęścia, że ciężko się na to patrzyło. Taka już jest ta bukmacherka.

P 991

parodia

Użytkownik
#8 (Pinnacle)
Dubovcova/Nestarcova - Bekier/Pregowska @1.115
Stawka: 331zł
✅38zł
Zakład daje nam trzydzieści parę złotych zysku ale tutaj innego wyniku być nie może. Nie wiem na jakiej zasadzie Pręgowska dostała tutaj dziką kartę. Może z uwagi na to, że jest wielką Amerykanką teraz, a może dlatego, że nie jest wcale taka brzydka i nawet ma duże cycki i wiedziała do kogo ma się uśmiechnąć.. Tutaj niespodzianki nie będzie. Słowaczki grają o trzecie miejsce i na pewno je wywalczą, a właściwie można powiedzieć, ze zajmą bo wielkiej walki tutaj nie przewiduje, a te trzy dyszki zawsze na piwo będzie.

Do góry Bottom