18:30 Villarreal - Huesca
42. Villarreal @ 1.55 /10j
Wygrana: 15.5
43. Villarreal strzeli powyżej 1.5 gola @ 1.64 /10j
Wygrana: 16.4
Unibet
W zespole Villarreal w tym sezonie widzę duży potencjał i myślę, że ten zespół z obecnym trenerem jak i kadrą jest w stanie powalczyć o top4. Jak dobrze wiemy nowym trenerem został Unai Emery, który bardzo dobrze zna
LaLiga bowiem prowadził on wcześniej Sevillę i radził sobie w niej bardzo dobrze. Emery jak i Villarreal sprowadził latem ciekawych graczy, a do klubu dołączyli min. Kubo, który ostatnio reprezentował barwy Mallorca i był mocno wyróżniająca się postacią. Niestety albo stery Real Madryt ponownie wypożycza zawodnika aby mógł się ogrywać i łapać doświadczenia. Kolejnymi dobrymi wzmocnieniami są przyjścia Danego Parejo oraz Coquelin z Valencii. Kilka dni temu do klubu dołączył jeszcze bramkarz Gero Rulli z Realu Sociedad!. Na dodatek Emery ma w swoim składzie takich zawodników jak Paco Alcacer, Chukwueze, Gerard Moreno czy też pomocnicy Iborra oraz Trigueros. Moim zdaniem Villarreal jest w stanie namieszać w tym sezonie. Już w poprzednim sezonie zespół ten pokazał swoją siłę, a teraz nie tracą kluczowych graczy tą siłę powinien potwierdzić. Emery nie będzie mógł skorzystać z lewego obrońcy Moreno, który nabawił się kontuzji. Huesca to beniaminek, a na temat ich gry nie będę się wypowiadał bo nie widziałem żadnych meczu z udziałem tej drużyny.
Villarreal to bierze w pierwszej kolejce i liczę tu na minimum dwa gole gospodarzy.
21:00 PSG - Marsylia
44. Marsylia z remisem @ 2.36 / 10j
Wygrana: 23.6
Unibet
16:30 Groningen - PSV
45. PSV @ 2.06 / 10j
Wygrana: 20.6
Unibet
46.
15:00 West Bromwich - Leicester | obie strzelą gola @ 1.79
17:30 Tottenham - Everton | Tottenham @ 1.95
AKO: 3.49 / 10j