>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

$$ Piłka nożna - przemyślenia, analizy, typy $$

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Cobreloa - Colo Colo
W zespole Cobroloa źle się dzieje pięć meczów bez zwycięstwa co przyczynia się na 16 pozycję w tabeli. Podobno spowodowane jest to tym, że zawodnicy nieźle pajacują w wolnym czasie, jednak nie wiem na ile to jest potwierdzone. Do tego przyszedł nowy trener - Marcelo Trobbiani, który już grał i nawet trenował ten klub, jednak jako trener chyba bez większych osiągnięć. Z drugiej strony Colo Colo, lider, bez porażki w tym sezonie, w dziesięciu meczach 32 strzelone gole. Na wyjeździe pięć meczów bez porażki. Wszystko to sprawia, że wiadomo kto jest faworytem w tym meczu.
Colo Colo -1 @@ 1.77 bet365
0-0! Porażka!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Spróbuję jakoś odrobić fail z Colo Colo. ????
Universitario - San Martin
Gospodarze ostatni mecz grali dwa dni temu gdzie przegrali z Atletico Paranaense (Copa Libertadores). Dodatkowo nie wygrali ani jednego spotkania w tym roku (liczę Copa Inca, Copa Libertadores i mecze towarzyskie). Mają bilans 0/2/6. Co ciekawe, wcale nie tracą tak dużo goli, jak przegrywają to tylko 1-0 i to we wszystkich spotkaniach. Tylko pytanie, czy to większy + czy -? Z jednej strony nie tracą dużo goli, z drugiej nie potrafią ich strzelić. Rywalem Universitario jest drużyna San Martin, nie grają w żadnych rozgrywkach oprócz tych krajowych, ostatni mecz tydzień temu więc na pewno są zregenerowani po ostatnich zwycięstwie z Huancayo. Z drugiej strony nie mogą być zadowoleni po tym spotkaniu bo stracili dwóch ważnych graczy, pierwszy z nich to Carlos Ariel Marinelli a drugi to Josepmir Ballón, którzy postanowili dostać czerwone kartki. Kolejnym minusem może być słaba gra na wyjazdach drużyny San Martin, jedno zwycięstwo na dziesięć spotkań, jednak jak już wygrali to aż 4-1 (23.02.14). Ostatnie spotkanie H2H San Martin wygrało w 2012 roku, natomiast 2 ostatnie spotkania zakończyły się bezbramkowym remisem.
San Martin DNB @@ 1.83 bet365
1-1! Zwrot!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Veracruz - Atlas

Mecz baaaardzo ważny dla obu drużyn, dół tabeli, nieciekawa sytuacja, wiadomo o co chodzi. Beniaminek Veracruz na własnym stadionie podejmuję Atlas. Podejrzewam, że Atlas lekko odpuściło ostatnie spotkanie w Copa Mexico bo i tak są bez szans na awans, ale tak jak pisałem, to tylko podejrzenia. Na wyjazdach są bardzo groźni, potrafią wygrać z Pachucą czy Santosem, albo zremisować z U.N.A.M. Nieobliczalna drużyna pod tym względem. Z drugiej strony Veracruz, sezon zaczęli dosyć nieźle, potem czarna seria czterech porażek z rzędu i znowu jakoś wyszli na prostą. Niespodziewana wygrana z Clubem Leon, do tego dobre występy z pucharze mogą cieszyć kibiców. Pewnym minusem będzie brak pauzującego Leyton Jiménez&#39;a (11/0). Nie mam info o kontuzjach. Podsumowując, według mnie seria Veracruz nie będzie trwać zbyt długo, dziś groźny rywal i według mnie spotkanie na remis, chociaż tak jak pisałem groźne Atlas może coś dziabnąć.
Atlas DNB @@ 2.25 bet365
0-1! Zwycięstwo!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Chiapas - Club America
Myślę, że pora zakończyć serię z Meksyku ???? . Obie drużyny są w kryzysie, w Chiapas podobno nie płacą co przekłada się na wyniki, cztery mecze bez zwycięstwa z czego trzy porażki z rzędu u siebie. Z drugiej strony Club America, po dobrym początku przyszedł kryzys, trzy porażki z rzędu, przełamanie z Monterrey i znowu porażka. Ten mecz będzie dla Clubu ważny, jeśli przegrają to dużo mogą stracić w tabeli, różnicę są naprawdę bardzo małe. Nie stawiałbym tutaj na remis, Club America 0 w tym sezonie. Cztery ostatnie spotkania H2H na korzyść Club America.
Club America @@ 2.20 bet365
2-2! Porażka!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Elche - Betis
W tym spotkaniu może być naprawdę różnie, Betis próbuję się podnieść, jednak nie wiem czy starczy to na utrzymanie w lidze, wątpię. Zawodnicy jednak mają motywację, żeby dobrze grać, żeby pokazać się przyszłym pracodawcą w przypadku spadku. I to robią, bardzo dobrze występy w LE, zwycięstwo w dwumeczu z Kazaniem, wygrana 2-0 na wyjeździe z Sevillą. Z drugiej strony Elche, nie są pewni utrzymania i także potrzebują punktów, które głównie zdobywają u siebie - pięć meczy bez porażki. Dla mnie spotkanie 50/50, odpuszczam typowanie zwycięzcy i gram over po niezłym kursie. W meczach H2H nigdy nie padł wynik poniżej 2 bramek.

Over 2 @@ 1.65 ComeOn
0-0! Porażka!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
AC Milan - Parma
Co to za kursy? Lol, pobieram ???? . Parma to zaskoczenie sezonu, jeżeli wygrają to spotkanie to przegonią Fiorentinę i awansują na miejsce zapewniające awans w pucharach! Do tego do meczu przystępują bez poważniejszych braków kadrowych, oprócz Waltera Gargano (18/0). Warta odnotowania jest także ich seria, 7 meczów bez porażki, w tym 3 mecze bez porażki na wyjazdach. Z drugiej strony tragiczny Milan, dostali straszny łomot w Lidze Mistrzów i nie wiem czy będą się w stanie podnieść. Słaba atmosfera w zespole po trzech meczach z rzędu przegranych. Po takim kursie nic tylko pobierać gości.
Parma lub remis @@ 1.95 bet365
2-3! Zwycięstwo!

Otrzymane punkty reputacji: +1
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Lyon - Monaco
ComeOn zaskoczyło mnie takim kursem więc nie mogłem się oprzeć. Lyon już od dawna nie jest tą drużyną, którą byli na początku sezonu, dobra forma, dobra gra u siebie. Ostatnio pewna wygrana z Viktorią Pilzno w Lidze Europy. Ostatnio w lidze zrobili fenomenalny comeback w meczu z Bordeaux, dwa gole strzelili w doliczonym czasie gry. Z drugiej strony Monaco, które po kontuzji Falcao trochę osłabło, przegrali z St. Etienne, wymęczone zwycięstwo z Reims. Do tego tracili gola w każdym z ostatnich trzech spotkań. Nie zagra zawieszony za kartki Jeremy Toulalan (22/1).
BTS @@ 2.00 ComeOn
1-2( w 33 min )! Zwycięstwo!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Eibar - Hercules
Krótko i na temat, nie wiem czemu wzrosły kursy na gospodarzy, może jakieś kontuzje - brak info. Lider - Eibar, zmierzy się z graniczącą pomiędzy strefą spadkową drużyną Hercules. Eibar seria czterech zwycięstw u siebie, m.in łatwe zwycięstwo z czwartym Gijon. Nie tracą u siebie praktycznie żadnych punktów. Z drugiej strony Hercules, który gra w kratkę, raz mają serię dobrych spotkań, raz np trzy porażki z rzędu. Na wyjazdach idzie im słabo, na pięć ostatnich spotkań w delegacji zaledwie jedno zwycięstwo. Eibar nie wygrało z Hercules od 1999 roku, czas na przełamanie :].
Eibar @@ 2.00 bet365
1-1! Porażka!
Typowy mecz w Segunda Division, przewaga jednego zespołu i remis ????

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Red Bull Salzburg - AC Wolfsberger
Over 3.5 @@ 1.73 bet365
Testuję czy lepsze są screeny czy tekst ???? .
5-0! Zwycięstwo!

E: Chyba tekst bo nie chce mi się przykładać do dokładności screenów i słabo to wygląda ???? . Jak ktoś przegląda ten temat to niech napiszę mi na pw czy lepsze są screeny czy tekst.

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
O&#39;Higgins - U. De Concepcion
Mecz między mistrzami Chile (Apertura) oraz Universidad de Concepción, O&#39;Higgins stara się skupiać na CL, za parę dni jadą do Paragwaju, żeby znowu zmierzyć się z Cerro Porteno (poprzedni mecz 2-2). Będzie to ważny mecz dla chilijskiego zespołu, jeżeli go wygrają to znacznie zbliżą się do awansu do fazy pucharowej. Myślę, że trener da odpocząć paru zawodnikom przed ważnym spotkaniem, gdyż przy graniu trzech meczy w tygodniu nie da się grać na 100% w każdym z nich. Przejdźmy jednak do ligi, gospodarze mają zdecydowanie najlepszą defensywę, w 10 spotkaniach jedynie trzy stracone gole. Zdarzyło im się parę remisów przez co stracili dużo punktów do Colo Colo. Warte odnotowania jest to, że żadne spotkanie O&#39;Higgins nie było overowe.

Przejdźmy do drużyny Concepcion, drużyna ma aspirację na Play-Off, jednak będzie o to niezmiernie trudno, są w serii siedmiu spotkań bez zwycięstwa, także nie są zbytnio overowi.

Myślę, że po takim kursie warto grać under w tym spotkaniu, nawet jakby O&#39;Higgins miało zagrać lekkimi rezerwami.
Under 2.5 @@ 1.83 ComeOn
0-0! Zwycięstwo!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Ruch Chorzów - Piast Gliwice
over 4.5 kartek @@ 2.05 STS
5 kartek (63 min)! Zwycięstwo!

Od tak, żeby ciekawiej się mecz oglądało :].

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Newells Old Boys - Racing Club
Fajny kurs, fajny mecz - gramy. Newells nie pykło w CL, przegrali także ostatnie spotkanie w lidze. Myślę, że teraz mecz na przełamanie, do trzech razy sztuka. Dlaczego? Łatwiejszego rywala chyba być nie mogło, grają u siebie i raczej trener nie wystawi drugiego garnituru, najwyżej da odpocząć paru zawodnikom. Old Boys u siebie trzy zwycięstwa z rzędu, trzy i to wysokie zwycięstwa. W każdym z ostatnich spotkań strzelali cztery gole, dobry wynik. W lidze stracili trochę punktów i trzeba jak najszybciej nadrabiać. Z drugiej strony Racing, ostatnia pozycja i zaledwie jedno zwycięstwo. Na wyjazdach grają fatalnie, trzy porażki z rzędu. Zresztą ogólnie grają fatalnie, sześć meczy bez zwycięstwa, z tego pięć porażek. W obu drużynach można zobaczyć parę braków:

Newell&#39;s Old Boys -1 @@ 2.50 bet365
2-0! Zwycięstwo!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Libertad - Cerro Porteno
Krótko, Libertad lider, bez porażki i zaledwie dwa stracone gole. Trzy zwycięstwa z rzędu u siebie, raczej najmocniejszy skład. Cerro ma zagrać bez paru graczy, trener będzie chciał żeby kluczowi zawodniczy odpoczęli przed meczem w CL (ważny mecz w walce o awans).
Libertad -1 @@ 2.30 bet365
3-1! Zwycięstwo!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Soccer » Mexico » Primera Division
Guadalajara - Leon

Mecz rozpoczynający się o północy. Moim zdaniem jedyny warty uwagi bet na noc. Kolejny raz wykorzystam Copa Libertadores. Chivas zdążyło się przełamać w Pucharze, jednak jak już gdzieś pisałem - Puchar ma niewiele znaczenia. W lidze bez zwycięstwa od trzech spotkań, z tym, że grali dwa trudne mecze, z Tolucą i Tijuaną. Myślę, że ten mecz będzie godny do przełamania, dlaczego? Tak jak już pisałem, Leon w trudnej sytuacji w CL, za cztery dni grają ważny mecz z Elemec, który prawdopodobnie zadecyduje czy awansują do play-off. Pierwszy mecz z ekwadorskim zespołem przegrali, do tego na wyjeździe. Daleka podróż do Ekwadoru musiała dać w kości graczom Clubu Leon. Dlatego też trener ma wystawić zespół lekko rezerwowy skład. Na dodatek ostatnie spotkanie w lidze przegrali z Veracruz, kandydatem do spadku. Ja w tym meczu upatruję przełamanie się drużyny Chivas.
Chivas Guadalajara DNB @@ 1.83 bet365
1-0! Zwycięstwo!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Soccer » Argentina » Primera B Nacional
Talleres Cordoba - Gimnasia Jujuy

Mecz się zaczyna o północy więc na szybko. Typ trochę ryzykowny, mecz ważny dla obu drużyn, obie są w dole tabeli. Cordoba strzelała oraz traciła gola w czterech ostatnich spotkaniach na własnym stadionie, Gimnasia strzelała i traciła gola w trzech ostatnich spotkaniach na wyjeździe. W każdym ze spotkań między tymi dwoma drużynami było BTS, co prawda większość spotkań była dawno, ale zawsze. Fajny kurs, warto spróbować.
BTS @@ 2.30 WilliamHill
0-1! Porażka!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Raczej nie ma nic ciekawego dziś więc pobawię się w rożne ????
Cracovia Kraków - Jagiellonia Białystok
over 10.5 corners @@ 2.00 bet365
10 corners! Porażka!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Soccer » Russia » Premier League
Spartak Moskwa - Anzhi

http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-17-03-2014-poniedzialek-105140.html#post4330760
Zdecyduje się jednak na nieco bezpieczniejszy wariant, i zagram z handicapem, też niezły kurs a i ryzyko mniejsze. Do tego są już braki kadrowe:

Na dodatek opisywałem gdzieś ruchy transferowe Anzhi.
Z Anży duże straty: http://scr.hu/1lzd/cgj50 Najbardziej w oczy rzuca się brak Jucilei (25/0) oraz Traore (8/2). Jednak przyszło też bardzo dużo solidnych zawodników: http://scr.hu/1lzd/wtpfl min Bilyaletdinov czy Bystrov. Do tego Smolov i Bukharov (wszyscy wypożyczeni). Oprócz tego z wolnego transferu przyszedł Epureanu. Solidne wzmocnienia, dużo ofensywnych zawodników zawitało do klubu.
Anzhi +1 @@ 1.98 ComeOn
2-2! Zwycięstwo!

Podsumowanie po 65 typach:

34/24/7

Otrzymane punkty reputacji: +10
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Soccer » Russia » Division 1
Neftekhimik - R. Volgograd

Drużyna gospodarzy u siebie bez zwycięstwa od 27.09.13, praktycznie pewny spadek z ligi, do bezpiecznego miejsca tracą 14 punktów. W pierwszym meczu przegrali z Torpedo Moskwa, dodatkowo nie zagra Zasejev, który dostał w tamtym meczu czerwoną kartkę. Z drugiej strony drużyna Volgogradu, także słaba sytuacja ale i forma niepewna, dwa mecze po przerwie zimowej to walkowery ( w lidze i w pucharze ), więc się nie nagrali. Na wyjazdach bez zwycięstwa od 01.09.13. Walczą o utrzymanie, dwa punkty przewagi nad pierwszym w strefie spadkowej Salyut. Zagram tutaj jednak na gości, mają dodatkową motywację do grania ???? .
Volgograd DNB @@ 1.72 Unibet
2-1! Porażka!
Żółty pajac mnie oszukał :/

Do góry Bottom