>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

$$ Piłka nożna - przemyślenia, analizy, typy $$

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Vilhena - Palmeiras
Vilhena występuje w jakiejś tam lidze stanowej i są mistrzami z roku 2013, mniejsza o to, pewnie pierwszy i ostatni raz będę widział ten zespół na oczy. Nigdy nie byli wyżej niż 1 runda tego pucharu. Z tego co widziałem na soccerway idzie im dosyć przeciętnie, to znaczy grają w kratkę. :p Palmeiras w lidze wymiata 10/2/1, jedynie 9 straconych goli. Do tego mają grać dosyć dobrym składem więc powinni łatwo wygrać.
Palmeiras -1.5 @@ 1.65 bet365
- Nie zdajesz sobie wujek sprawy ile ja czasu spędziłem nad tym typem by coś tu
wymyśleć i nie zagrałem w końcu i chyba dobrze ????

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Litex Lovech - Cherno More
Kurs może wybieram słaby, ale myślę, że spokojnie można dołożyć do jakiegoś AKO. W Bułgarii stało się to co u nas się stanie już niedługo, czyli podział ligi. Litex ciągle może wygrać majstra. Litex ma sporo młodych zawodników (średnia wieku 24 lat), w przerwie zimowej ściągnęli paru fajnych zawodników np Danilo Moreno Asprilla, który w trzech meczach strzelił dwa gole. Z drugiej strony zespół Cherno More stracił paru zawodników, m.in Georgi Iliev (18/2) czy Aleksandar Aleksandrov (nie ma statystyk na transfermarkt, albo ja nie mogę znaleźć. Co ciekawe, oba zespoły grały ze sobą dwa tygodnie temu, wtedy zwycięsko z tego pojedynku wyszła drużyna dzisiejszych gospodarzy. Litex w meczach H2H u siebie nie przegrał z Cherno More od 2003, a wygrywał wszystkie spotkania od 2008 roku.
Litex Lovech @@ 1.36 bet365
0-0! Porażka! żenada..

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Juventus - Fiorentina

Odświeżyłem stronę i cała analiza w pizduuuu poszła, nie będę ukrywać, że nie chce mi się drugi raz tego samego pisać więc w skrócie. Obie drużyny grały ze sobą cztery dni temu i wtedy zwyciężyła drużyna z Turynu skromnym wynikiem 1-0. Dzisiaj także nie spodziewałbym się zbytniego strzelania, wynik 1-0, ewentualnie 2-0 dla Juve powinien ich ucieszyć. Fiorentina totalnie bez formy, w lidze zaczynają lecieć w dół niczym Robert Mateja na skoczni w Planicy. Na dodatek sytuacja kadrowa im nie pomaga, stracili Rossiego, do tego nie zagra Joaquin. Jedyne w czym można upatrywać szanse dla drużyny z Florencji to brak Teveza, co będzie sporym osłabieniem w ofensywnej formacji drużyny z Turynu.

Under 2.5 @@ 1.95 bet365

1-1! Zwycięstwo!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
FC Basel - Red Bull Salzburg
Tym razem odpuszczam granie za grube pieniądze tym meczu, może być różnie. Pierwszy raz od dawna zagram typowo na zawodnika, a będzie nim Hiszpan Jonathan Soriano. Ziomek jest w tak genialnej formie, że to się w głowie nie mieści. W każdym meczu w którym grał od przerwy zimowej strzelał gola (może nawet ta seria trwa więcej, nie chce mi się zbytnio sprawdzać). Ziomeczek strzelił w 27 meczach aż 38 goli, z czego w 7 meczach Ligi Europy zdobył 10 bramek. Z drugiej strony zespół z Bazylei, który po prostu gra słabo, w lidze remisują z jakimiś bobami typu St. Gallen. No proszę, jak oni takie wyniki osiągają w słabej lidze Szwajcarskiej to co będzie się działo w meczu z Red Bullem, który bardzo, ale to bardzo łatwo wygrał z Ajaxem w dwumeczu.
A, bym zapomniał w RB Salzburg prawdopodobnie nie zagra Alan, co jest jeszcze większym plusem dla mojego zakładu, a oprócz tego dużo obrońców nie zagra w szwajcarskiej drużynie.

Jonathan Soriano strzeli gola @@ 2.30 bet365
Jonathan Soriano strzeli dwa lub więcej goli @@ 7.50 bet365
0-0! Porażka! cholera mnie strzeli, kolejny raz 0-0. Ale przynajmniej 3/4 tego świata się wyebało na Salzburgu/ewentualnie bts, over 2.5 ????

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Sevilla - Betis

Krótko, w trzech ostatnich meczach między tymi drużynami było powyżej 6 kartek, w tym zawsze ktoś dostawał czerwień. Spotkanie prowadzi Cüneyt Cakir, średnio 4 kartki na mecz, może dziś zaszaleje. Jedno jest pewne, będzie gorąco ;).

Over 6 kartek (azjan) @ 1.80 bet365

6 kartek :zoltakartka: ! Zwrot!

Fartuch ????

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Huila - Tolima
Info o fixie to gram. Kursy na HT/FT pospadały ale ja lekko gram na gości, którzy mają niby wygrać.
Tolima @@ 2.38 bet365
2-0! Porażka!

Gremio - Newells Old Boys
Ważny mecz dla gości z Argentyny, jeśli przegrają ten mecz to strasznie skomplikują sobie sytuację oraz awans. Rywali w grupie mają trudnych więc punkt w tym meczu to obowiązek. Ostatnio dobra forma, jednak niestety tylko na własnym boisku, na wyjeździe ostatnie zwycięstwo 05.10.13. Kto wie, może dziś dobrą formę z własnego boiska przeniosą na wyjazdy? Z drugiej strony Gremio, wręcz przeciwna sytuacja, u siebie grają bardzo dobrze, wygrali dwa mecze w Copa Libertadores i są na prowadzeniu w grupie. Typ dla tych, którzy lubią ryzyko, ja je podejmę, zagram za drobne bo myślę, że warto.
Newells Old Boys albo remis @@ 1.91 bet365
0-0! Zwycięstwo!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Sydney - Brisbane Roar
Typ właściwie tylko statystyczny, w meczach H2H między tymi drużynami sześć spotkań z rzędu to overy. Miałem tutaj grać na gospodarzy, ale mają pewne braki w drużynie: Despotovic (16/6), Bojic (12/0), do występ Del Piero jest niepewny. W drużynie gości nie obecnych będzie paru obrońców: Donarchie (12/0), Franjic (17/5) i North (17/1)
Over 2.5 @@ 1.70 bet365
1-1! Porażka!
Przecież to jest kur** żenada, jak można grać 50 minut z przewagą jednego zawodnika i nie wygrać? Ba, przegrywać we wszystkich statystykach. WTF?

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Home - Brunei DPMM

Krótko i na temat, zespół z Brunei ma duże ambicje, w zimie przyszło paru graczy z europejskich boisk, bo sam właściciel jest następcą tronu właśnie w Brunei więc $$ się zgadzają. W lidze dwa zwycięstwa i zero porażek. Dodam jeszcze, że przyszedł nowy trener, który pracuje już od listopada jednak prawdziwy test miał właśnie w lidze i go chyba dobrze zdał. Trenerem jest Steve Kean, który wcześniej prowadził m.in Blackburn Rovers. Teraz drużynę z Brunei czeka najcięższy test, zespół Home gra na dwóch frontach, w lidze oraz Pucharze AFC (odpowiednik LE). Ostatni mecz rozegrali trzy dni temu i będzie im ciężej, zespół z Brunei miał dwa tygodnie odpoczynku. Do tego nie zagra bardzo doświadczony Indra Sahdan (108 występów w reprezentacji Singapuru). Oprócz niego ma nie być jeszcze jednego zawodnika, jednak nie mogę znaleźć info o tym.

Brunei DPMM DNB @ 2.63 bet365
0-3! Zwycięstwo!

Otrzymane punkty reputacji: +12
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Flora - Tammeka Tarfu

Jak dobrze rozumiem z angielskiego, Tammeka miała nie dostać licencji z powodów finansowych (nie płacenie), powstał nowy klub, gdzie większość zawodników przeszła z poprzedniego klubu. Zespół ten jest dodatnie niedoświadczony, średnia wieku w zespole to 22 lata, a sam trener ma jedynie 27 lat. Szkoleniowcem jest niejaki Indrek Koser, dla którego jest to pierwsza praca w roli trenera. Z drugiej strony Flora Tallin, także zespół posiadający młody zespół, jednak jest w nim paru solidnych, doświadczonych zawodników. Dajmy przykład chociaż Tavvi Rahn, środkowy defensor, który w reprezentacji Estonii rozegrał 73 spotkania. Jest też kolejny solidny defensor, Raio Piiroja który rozegrał aż 113 spotkań w swojej reprezentacji. Czy powstanie z takiego połączenia mieszanka wybuchowa? Moim zdaniem tak, zespół Flory wygrał dwa spotkania w lidze, w obu padały wyniki overowe.

over 3.5 @@ 1.75 Unibet

3-0! Porażka!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
NK Zavrč - Gorica
Zavrc to sensacja, beniaminek zajmuje czwartą pozycję w tabeli. Nie sądzę jednak, że są w stanie utrzymać tą pozycję do końca sezonu, co pokazywał pierwszy mecz po wznowieniu rozgrywek spowodowanych przerwą zimowa. Drużyna z Zavrc przegrała z ostatnim w tabeli Triglav aż 3-1. Do tego w meczach z Goricą nigdy nie potrafili wygrać, ba, nigdy nie strzelili im gola. Do tego zabraknie w składzie: Golubar(19/2), Čeh(11/1) i Roškar(10/0).
Co do zespołu z Nowej Goricy, początek rudny przeciętny, remis z Domzale. Trzeba jednak zaznaczyć fakt, że od 4. minuty gry grali w dziesięciu. Zespół ma dobry skład, myślę, że dobrym określeniem byłoby nazwanie ich Słoweńskim obozem Parmy. Dlaczego? Większość zawodników jest wypożyczonych z tego klubu. Masa zawodników z tego klubu przyszła latem/zimą. Przykłada to też się na wyniki bo zajmują trzecią pozycję w tabeli. Zabraknie jedynie: Beradocco(11/0) i Favalli(14/0)Myślę, że spokojnie powinni wygrać z beniaminkiem jednak zabezpieczam się DNB.

Gorica DNB @@ 1.83 bet365
1-3! Zwycięstwo!

Otrzymane punkty reputacji: +4
niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
SV Horn - Austria Lustenau
Kolejny raz zagram na Austrie Lustenau, ostatnie spotkanie wygrali dosyć łatwo i tak jak pisałem prezentują się bardzo dobrze. Zaryzykowałbym stwierdzenie, że mają ciągle szanse na awans patrząc na obecną grę drużyny Altach. Z drugiej strony SV Horn, które obecnie jest na miejscu barażowym, po przerwie zimowej bez zwycięstwa, ostatnio porażka aż 6-0. Na minus jest także ich gra na własnym stadionie. Ja w tym meczu widzę zdecydowanego faworyta w postaci gości.
Braki kadrowe:

Austria Lustenau -1 HA @@ 2.75 bet365
2-0! Porażka!

Getafe - Grenada
Tutaj lekko zagram na gospodarzy, zmienił się trener, pierwszy występ u siebie i Cosmin Contra, bo on został szkoleniowcem ma szanse się pokazać. Getafe 13 meczów bez zwycięstwa, jednak upatruje szanse także w słabej grze Grenady na wyjazdach. Myślę, że Getafe w tym meczu solidnie zepnie dupę, bo spadek coraz bliżej.

Getafe @@ 2.10 bet365
3-3! Porażka!
Chyba przerwa będzie :p

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Atletico Rafaela - Velez

Velez to najbardziej overowa drużyna w lidze, szczególnie na wyjazdach, gdzie na trzy mecze zawsze było powyżej 2.5 goli. Co prawda przegrali ostatni mecz w Copa Libertadores, jednak nie grali wtedy kluczowi zawodnicy. Velez nie grają także jakoś doskonale na wyjazdach, wygrali jedno z trzech spotkań. Z drugiej strony Atletico Rafaela, niezbyt overowa drużyna oraz niezbyt dobrze grająca na własnym boisku. Chciałem w tym meczu grać over 2.5, ale jednak się rozmyśliłem jak zobaczyłem murawę.

Over 2 @@ 1.65 ComeOn
3-0! Zwycięstwo!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Queretaro - Toluca
Patrzę, patrzę i widzę. Fajny kurs w Meksyku. w zespole Queretaro podobno pensje nie są wypłacane od trzech miesięcy co przyczynia się na wyniki, cztery porażki w lidzę z rzędu, a ostatnia wygrana ze słabym Veracruz. Teraz przeciwnik będzie z najwyższej półki, Toluca zajmuję drugą pozycję w tabeli i traci trzy punkty do Cruz Azul. Obie drużyny grały trzy dni temu, z jednej strony Queretaro wygrało z Atlas, z drugiej Toluca zremisowała z amerykańskim San Jose w Lidze Mistrzów CONCACAF. Niezbyt jednak przekonuje mnie zwycięstwo dzisiejszych gospodarzy, gdyż jak wiadomo puchar to co innego. Na dodatek w ostatnim meczu H2H Toluca wygrała 4-0.
Toluca @@ 2.30 bet365
0-2! Zwycięstwo!

Borussia Dortmund - Borussia Moenchengladbach
Aż tak BVB bym nie faworyzował, w tym sezonie grają bardzo słabo, dużo kontuzji przez cały sezon i po mistrzostwie. Potrafią sprawić niespodziankę przegrywając z Hamburgerem 3-0, męcząc się z Braunschweig. Z drugiej strony potrafią łatwo wygrać z Werderem. Jeżeli nagle zaczną przegrywać łatwe mecze to mogą nawet nie awansować do LM, co będzie ogromną niespodzianką. Po przeciwnej stronie frontu druga Borussia, która ostatnio gra fatalnie. Siedem meczów bez zwycięstwa, jednak też nie przegrywają jakoś wysoko ( z Bayernem jedynie 2-0 ???? ). Jak dla mnie nie będzie pogromu, a patrząc na ostatnie mecze H2H, może jakaś niespodzianka? ???? Dodam jeszcze kontuzję, szczególnie szpital z BVB.

Moenchengladbach +1.5 @ 1.83 bet365
1-2! Zwycięstwo!

Saarbrucken - Dortmund II
Kolejny typ przeciwko BVB, tym razem rezerwy grające w 3 Bundeslidze. Dlaczego przeciwko BVB? Saarbrucken dwa zwycięstwa z rzędu u siebie, do tego walka o utrzymanie czyli motywacja i spina o dobry wynik. Z drugiej strony osłabione rezerwy BVB, słabo ostatnio grające - dwie porażki z rzędu, do tego trzy porażki z rzędu na wyjazdach.

Saarbrucken @@ 2.00 bet365
0-1! Porażka!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
O. Ljubljana - Maribor
Maribor jedzie po czwarty z rzędu tytuł słoweńskiej ligi. Mają już sporą, bo pięciu punktową przewagę nad drużyną Koper. Trzeba powiedzieć, że dzisiaj nie będzie jakiegoś wymagającego przeciwnika, bo zmierza się z Olimpią Ljubljana, która ostatnio złapała kryzys notując trzy porażki z rzędu. Co ciekawe obie drużyny grały ze sobą dwa tygodnie temu i wtedy łatwo wygrała drużyna Mariboru (także na wyjeździe). Patrząc na braki drużyny Olimpii dzisiaj spodziewam się także łatwego zwycięstwa lidera.

Maribor @@ 1.65 bet365
2-0! Porażka!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin
Nie wierze, że obstawiam polską ligę xD. W górniku nowy trenejro, który nic nie zmienił jeszcze, no bo co mógł zrobić w 3-4 dni? Do tego nie ma jakiejś tam licencji no i nie będzie mógł być trenerem, chociaż pewnie Zabrzanie coś wymyślą, że siedział na ławce. Górnik bez zwycięstwa po przerwie zimowej, trzy porażki i jeden remis z Koroną. Pogoń zupełnie inaczej, po przerwie zimowej jeszcze bez porażki, wygrana z Lechem oraz Lechią, czyli nie z jakimiś bobkami. Na wyjeździe co prawda gorzej, jednak potrafili wygrać na PGE Arenie. Do tego patrząc na braki w drużynie z Zabrza stawiam na Pogoń.

Pogoń DNB @@ 2.20 bet365
1-1! Zwrot!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
CSKA Moscow - Zenit Petersburg
Krótko, Zenit zbytnio bez motywacji, w LM im nie pykło a na pewno były większe aspirację. Pewnie paru zawodników latem odejdzie z klubu i to może być dla nich duży cios. Do tego wywalili trenera i tymczasowo na tym stanowisku jest Semak, który ma niewielkie lub zero doświadczenie na tym stanowisku. Przecież niedawno jeszcze kopał piłkę. Czemu uważam, że są bez motywacji? Remis z Tom Tomskiem... Przecież nie można remisować z takim zespołem. Do tego nie zagra Neto (27/0), Arshavin (30/4) oraz Ansaldi (16/1). Z drugiej strony CSKA, także porażka na początku jednak zupełnie z innym jakościowo przeciwnikiem - w derbach z Dynamo. Wrócił Doumbia i strzelił dwa gole. Do tego wrócili Akinfeev, Tosic i Dzagoev. CSKA gra dobrze na własnym stadionie, zaledwie jedna porażka w dziewięciu spotkaniach. Kursy już pospadały, ja zdążyłem zagrać wcześniej, ale nie lubię podawać analiz kilka dni przed meczem.
CSKA DNB @ 1.77 Unibet
1-0! Zwycięstwo!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Palermo - Brescia
Palermo pewnie jedzie po mistrza i awans, siedem punktów przewagi nad drugim Empoli i kolejny łatwy przeciwnik. Tym razem Brescia, która jest na trzynastej pozycji w tabeli i ciągle ma szanse o play-offy. Ja jednak zostanę przy różowych, siedem meczów bez porażki u siebie + duże braki w Brescii.
Palermo without Hernandez(att 23/13 top scorer),Di Genarro(att 12/2),Morganella(df 15/1) and andjelkovic(df 23/1).
Brescia without Di Cesare(df 18/2),Paci(df 19/0),Oliveira(mf 6/0),Diouf(mf 0/0),Mitrovic(att 7/1),Mori(df 1/0) and two key players Sodinha(mf 17/2) and Caracciolo(att 24/15 top scorer).
Info o brakach z pewnego bloga, reklamować nie można więc siedzę cicho :p.
Palermo @@ 1.60 bet365
2-0! Zwycięstwo!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Benfica B - Covilha
Nie wiem czemu kursy na gospodarzy wzrastają, więc niezbyt polecam typ. Benfica B bardzo dobrze gra na własnym stadionie, trzy mecze bez porażki, zresztą ogólnie ostatnio dobrze grali oprócz ostatniego meczu w którym przegrali. Covilha 11 meczów bez zwycięstwa, cztery porażki z rzędu co przyczynia się na trzynastą pozycję w tabeli. Nie mam informacji o kontuzjach, dlatego lekko gram ten typ.
Benfica B @@ 1.73 bet365
4-0! Zwycięstwo!

niewiemnajaki 158,3K

niewiemnajaki

Znawca - NBA
Hoffenheim - Mainz
na szybko bo zaraz mecz. Obie drużyny dosyć overowe, Hoffenheim u siebie 12/12 meczów powyżej 2.5, a 8/4 powyżej 3.5. Mainz na wyjeździe 9/3 powyżej 2.5, 5/7 powyżej 3.5
Over 3 @@ 1.94 ComeOn
2-3! Zwycięstwo!

Do góry Bottom