1.
Heroic - Team Liquid - win Liquid @ 2.75
2.
Copenhagen Flames - Bad News Eagles - Win CF @ 1.50
3.
NiP - Team Vitality - win Vitality - @ 1.65
4. FURIA - TEAM SPIRIT - win furia @ 1.57
5. NATUS VINCERE - G2 ESPORT- win G2 @ 2.17
6. CLOUD9 - OUTSIDERS -win C9 @ 1.47
AKO: 32,43 totalbet
Heroic - Team Liquid
Ja sercem za Liquid, pisałem post i dwa posty wcześniej o nich. To są legendy i to otwarcie trzeba mówić, te doświadczenie to klasa kurs 2.75 na Liquid to chyba najlepsze value jak dla mnie dzisiejszego dnia, wiadomo nie skreślam Heroic bo to też mocny zespół, ale jak dla mnie zespół nie "turniejowy". Na pewno jest wielki progres w ich zespole, to pierwszy mecz dla nich w tym turnieju, liquid przez ostatnie kilka dni zagrali 5 meczów, więc są w trybie meczowym. Heroic rozgrywa bardzo mało meczów officalowych na przestrzeni 2k22.
Copenhagen Flames - Bad News Eagles
Wielka niespodzianka kontra najmniej stabilna drużyna. bo1 trochę kusi na BNE, bo są w gazie i to widać, decyzje nie tuznkowe, zaskakiwanie rywala to coś fajnego co pokazali w eliminacjach, ale ja nadal nie daje im szans na ugranie coś więcej i duńcy powinni tą bo jedynkę zgarnąć.
NiP - Team Vitality
Dobre czasy dla Vitality potrzebowali czasu po roszadach i jakos to zaczyna chodzić, i zywoo zaczyna kilikać, gdzie każdy mówił że on po zmianach zespołu nie pasuje mu ta formacja, nie jestem fanem francuskiej ekipy ale chciałbym żeby w tym turnieju mocno powalczyli bo ambicje na pewno mają nie małe, NiP drużyna turniejowa z doświadczeniem, odpalają się w najważniejszych ich momentach, estag który moim zdaniem rujnuję tą formację, często muszą nadrabiać, nadganiać a on oddstaje. Szwedzi na pewno w tym turnieju nie są spisani na straty, ale liczę że to po pierwszym spotkaniu Vitality wyjdzie z bilansem 1:0
Cloud9 - Outsiders
Pojedynek rosjan, co prawdą teraz pod nową marką C9 i pewnie pieniążki większe, za reklame niż grać w drużynie noname. Stare VP strasznie coś tam się posypało, nawet Jame nie robi tak dużo słynnego Jame time, Yekindar skillowo strasznie podupadł, za to FL1T coś zaczął strzelać. C9 tutaj z większym handicapem można spróbować, VP bardzo słabo zagrali
eliminacje, mieli łatwą drabinkę ale i tak museli się namęczyć
FaZe Clan - ENCE
tutaj tak szczerze powiem mecz 50 na 50, z doświadzcenia wiem że FaZe nigdy nie wchodziło dobrze w turniej, na początku zawsze było schody, ENCE drużyną rozwojwą cały czas, ale u hadesa brakuje stablizacji co pokazały
eliminacje, po za tym wszyscy na poprawnym poziomie, poszukałbym handi w stronę ENCE.
FURIA - Team Spirit
Spirit zaskoczyło ? Nie wiem to że przeszli to nie znaczy że na to zasługują, może druyżyny z którymi się mierzyli zagrali totalną klapę ? Krótko, zwięźlie i na temat Furia to bierze, będę bardzo zaskoczony wynikiem, oby nie d2 bo Spirit mocne.
BIG - Imperial eSports
Nie wiem nie wiem jeszcze raz nie wiem, BIG szybko i łatwo przeszli na Majora, po meczu na forze brazoli byłem zaskoczony i teraz tutaj wewnetrznie naradza mi sie pytanie czy to fart czy się rozkręcają, dziadki nie dziadki skill jest, doświadczenie jest, ta formacja bardzo mi się podoba , poszukam w nich black horse, w tym meczu mogą to szarpnąć, dlaczego nie BIG bo oczy mnie bolą jak można psuć tak wypracowane sytuacje lub grać tak nie stabilnie to od kilku lat ciągle to samo, po prostu straciłem w nich wiarę.
Natus Vincere - G2 Esports
w G2 gra 3 zawodników hunter,niko, money i dziś sobie o tym myślałem, to jest tak skomplikowana formacja że nie jestem w stanie tego opisać określić, na szybko to 3 gra 2 jest chodzącym info ( aleksib, jackz), młody rusek jest w gazie co pokazują klacze, moim zdaniem rośnie tutaj legenda sceny CS, NaVi ciekawe jak się przygotowali nie za wiele można powiedzieć, w tym roku bardzo mało officiali przedturniejowych, ale wiemy że to NaVi to już nie to samo, s1mple trzyma poziom, ale widać że reszta się bardzo posypała.