P
8,4K
PitaRajt66
Użytkownik
Nie no typ na MVG z handi był bardzo dobry nie ma co gadać kto przewidział że ,,zesra,, się 1metr przed kiblem ... Nie ma co się łamać jest dobrze i lecimy po wiecej
Ja wczoraj pisałem o tym meczu, wydaję się bardzo bardzo wyrównany, lecz ja stawiam na win Nopperta. Po prostu z własnego doświadczenie juz kilkakrotnie van duijvenbode mnie zawiódł i uwalił mi kupon ( wtedy też miał świetną passe a gdy zagrałem na niego to grał piach). Dzis konsekwentnie gram na win Nopperta.Jakie macie dzisiaj typy odnośnie ostatniej pary ćwierćfinałowej? Duijvenvode - Noppert
Kursy wystawione uczciciwe.
Dirk na pewno miał wyżej zawieszoną poprzeczkę i ograł bardziej solidnych grajków, ale jakoś mnie nie przekonuje.. Ma podobny styl rzucania do Smitha i jest tak samo chimeryczny. Noppert wydaje mi się bardziej równy i na pewno lepszy na double'ach. Jeżeli tylko będzie utrzymywał wysoką średnią i nie pozwoli Dirkowi odjechać, to uważam, że to weźmie.
Tak poza obstawianiem jeździsz na turnieje w Darta ??Nic nie mówcie :/ akurat wczoraj nie oglądałem, bo sam grałem swój turniej darta i włączyłem przy stanie bodajże 7-3. Pełna kontrola, Aspinall nic nie grający i chwilę później znikąd 164, 90 Bullem. Szkoda naprawdę szkoda, bo to był kupon, który mógł spowodowac, że ten turniej byłby piękny, a tak jest tylko dobry. W grze nadal zostaje wygrana turnieju przez MVG zagrana przed, więc czekamy.
Tak, co tydzień jestem w Poznańskiej Agawie Grałem ostatnio w MP w Tarnowie Podgórnym, ale bez większych osiągnięć.Tak poza obstawianiem jeździsz na turnieje w Darta ??
Tak, co tydzień jestem w Poznańskiej Agawie Grałem ostatnio w MP w Tarnowie Podgórnym, ale bez większych osiągnięć.
No i wykrakałeś chyba. Na ten moment to Noppert 80 % nie wejdzie Cienizna niestety...Noppert pewnie wejdzie, ale kurde mam na takim bardzo luźnym kuponie +18,5 maxów a przy takiej grze to cienko to widzę
Dużo lepiej po początku wygląda teraz Holender. Szkoda topa na 7:3Czemu 80% ? Skąd te wyliczenia dla mnie dalej jest 50/50