16 lipca.Kiedy start ?
A co sądzisz dziś o Claytonie ? Weźmie to?Mało pisze, więc raczej tutaj też raczej mało będę odpisywał, ale zdarzy mi się coś podrzucić.
Dima x MVG x Smith x Price
AKO: 3.62/totalbet
Ako już bez podatku, a wyglada naprawdę bardzo smakowicie. Czterech faworytów: genialny w ostatnich tygodniach Dima, wracający do formy MVG, Price, który mimo gorszej gry nadal jest mega solidny i Smith, który trochę zszedł z forma od MŚ, ale nadal jest mocny. Dwaj ostatni maja dużo słabszych przeciwników, bo ani Schindler ani tym bardziej Gilding nie są na tym samym poziomie. Unikam handi na MVG, bo to naprawdę może być spotkanie gdzie skonczy się 10-9 po meczu na AVG100+ obu Panów, ale Holender to przepchnie, bo jego forma jest zwyżkowa. Dima? On kocha World Matchplay, a pojedyncze występy pokazały, ze może pokonać każdego. Format tego turnieju pomaga grze w stronę faworytów.
Razma powyżej 2.5 180s - 2.1/fortuna
Łotysz zagra z Wrightem i przy aktualnej, nierównej formie Szkota spodziewam się 15-17 legów i mocnego oporu Razmy. Osobiście to omijam Wrighta, bo nie zdziwi mnie jego porażka. Przy takiej ilości legów ta linia wydaje się śmieszna. Ja rozumiem, że Łotysz lubi skakać po tarczy zaczynajac czasami nawet od 19, ale maxować umie co pokazał chociażby na ostatnim ET. Kurs mega, wiec głupio nie spróbować.
MVG wygra cały turniej - 7/fortuna
Kurs przesadzony, gorsza część drabinki, ale naprawdę bez przesady. Typ może mocno subiektywny ale przy takim kursie głupio nie spróbować!
A dziś co polecasz z dostępnych meczy mistrzu?Po takim kursie nie tykam ani Claytona ani Wrighta. Rowby John naprawdę bardzo dobra forma w ostatnich tygodniach i spodziewam się wyrównanego meczu. Jeżeli miałbym coś tam grać to powyżej 8.5 180s bo linia w moim odczuciu naprawdę bardzo przyjemna.
Oki dziękuje to jak będziesz miał chwile to podrzuć coś na popołudniową na pewno skorzystamSesja popołudniowa mnie zaczyna interesować dopiero od meczu Smitha, bo mam go na głównym kuponie. Po tym meczu pomyśle co dalej, no ale DVD czy Noppert powinni wygrać, Gary jak to Gary - nic nie wiadomo. Jak bardzo chciałbyś coś zagrać na południe to Noppert x DVD więcej maxow x Smith. Pewnie gdzieś można bez podatku, a ako powinno oscylować w granicach 3.5
Dokładnie ...Pokaż załącznik 20031
Jeżeli ktoś nie oglądał meczu i spojrzy tylko na statystyki to będzie się zastanawiał dlaczego Smith wygrał to dopiero na przewagi. Statystyki kłamią i niech ten mecz będzie idealnym podsumowaniem. Jeżeli ktoś nie wierzy w „momentum” to niech obejrzy ten mecz. Miejmy nadzieje, że na głównym kuponie nerwy mamy za sobą.
Pokaż załącznik 20032
Pozwolę sobie wrzucić swój drugi kupon. Stawka niższa bo ryzyko duże, ale kursy przyjemne. Dziwna linia na 180s Price, bo mimo gorszej formy powinien zrobić 4, a może nawet więcej. Mega niska linia na Wade i Lukemana. Obaj nie są maszynkami ale swoje powinni włożyć. W szczególności Wade, który namiętnie rzuca te 20. Crossa nie lubię, ale on jest regularny, wiec powinien zagrać te 95 i wygrać. Najwyższy kurs to więcej 180s Cullena. Heta ostatnio naprawdę dobra forma i spodziewam się tutaj meczycha, ale Cullen to maszynka i gość, który żyje z maxow. Jeżeli ma tutaj powalczyć z Australijczykiem to musi ich włożyć sporo, mam nadzieje, że więcej niż przeciwnik.
Nie wiem czy we wszystkich turniejach ale zwykle o tym kto pierwszy rzuca decyduje przedmeczowe rzucanie w bulla (chyab na sali treningowej?), do skutku, kto pierwszy nie trafi, ten w 1 legu meczu rzuca jako drugi . Ale niech bardziej zaznajomieni z przepisami się wypowiedzą.Wade vs Aspinall - 19.07.2022
@ 1,80 Aspinall - Unibet
Wczoraj oglądałem spotkania obu Panów i z ciekawością czekałem jak będą wystawione kursy, bo Aspinall zaprezentował się dużo lepiej. Dużo pewniejszy, sporo maksów i rzutów +140. Widać, że jest w formie i na pewno wczorajsze spotkanie dodało mu pewności siebie.
Wade wygrał, bo był świetny na D10. Ale miał problemy, żeby zamykać inne wartości. No i Lukeman rozegrał tragiczne spotkanie - 16% skuteczności na double'ach. Totalnie nie wykorzystał wielu okazji, które otrzymał od Jamesa.
Poza tym Wade od dłuższego czasu jest pod formą, a w trakcie spotkania jest mocno chimeryczny. Aspinall to bierze
P. S
Co decyduje o tym, który z zawodników rozpoczyna mecz?
Dokładnie tak, i moim zdaniem też ASP to bierze, Wade zagrał bardzo MIZERNIENie wiem czy we wszystkich turniejach ale zwykle o tym kto pierwszy rzuca decyduje przedmeczowe rzucanie w bulla (chyab na sali treningowej?), do skutku, kto pierwszy nie trafi, ten w 1 legu meczu rzuca jako drugi . Ale niech bardziej zaznajomieni z przepisami się wypowiedzą.
Co sądzisz o parze Rodriguez - Van Den Bergh?Mam już zrobiony kupon na 2 rundę.