brodaty-zolw
Forum VIP
Zapraszam do dyskusji na temat zbliżających się mistrzostw świata w darcie, które rozpoczynają się 13 grudnia 

, -1,5 @1,67
, -1,5 @1,67 

, Jones
, Jones , Evans, Meulenkamp
, Evans, Meulenkamp

Ona i Ashton są w drabince Ashton juz polegla i Dobra pewnie też poleci. Jednak z facetami mają marne szanseDobromyslova w drabince, co to się porobiło ;D

Tak jak wspomniałem, dawno nie śledziłem ale serio słabo sie na to patrzyło...Widocznie dawno nie oglądałeś darta.
Niech tak zostanie
 0-3 kompromitacja..
 0-3 kompromitacja.. 1-2
 1-2Oglądałem te wczorajsze męki van der Voorta, słabiutko to wyglądało...Webster, Darren vs van der Voort, Vincent
Match Result: Webster, Darren To Win @ 1.615
Most 180s: Webster, Darren @ 2.76
Marathon
Typ przeciwko Vincentowi, którego zresztą bardzo lubię, ale forma w lesie, przynajmniej z tego co pokazał wczoraj Wprawdzie ograł Filipińczyka Ilagana 3-1, ale wynik w ogóle nie oddaje przebiegu gry, bo można powiedzieć, że wygrał gorszy gracz. Zresztą Holender sam to uczciwie przyznał po meczu, że wygrało mu go doświadczenie i można dodać że również format setowy miał duże znaczenie. Dość powiedzieć, że van der Voort był gorszy w każdym elemencie gry, w ogóle nie siedziały mu 180tki (2-5), miał dużo mniej 140ek i cała średnia niższa 94-95, niżej zamykał 91-120 i miał też niższą średnią na dublach (41,67%-42,11%). Co go uratowało to fakt, że rywal pudłował po kilka razy lotki setowe w 3 i 4 secie, plus wszedł mu maks w kluczowym legu ostatniego seta co odwróciło sytuację. Naprawdę dużo szczęścia wczoraj B, forma daleka od dobrej i szczerze mówiąc z taka grą nie widzę go przeciwko solidnemu do bólu Websterowi. Wobec problemów Holendra z treblem20 dziwi też aż tak wysoki kurs na więcej maksów Anglika. Wczoraj poleciał Barney, dzisiaj chyba czas na kolejnego słynnego Holendra.