brodaty-zolw
Forum VIP
Zapraszam do dyskusji na temat zbliżających się mistrzostw świata w darcie, które rozpoczynają się 13 grudnia
Ona i Ashton są w drabince Ashton juz polegla i Dobra pewnie też poleci. Jednak z facetami mają marne szanseDobromyslova w drabince, co to się porobiło ;D
Tak jak wspomniałem, dawno nie śledziłem ale serio słabo sie na to patrzyło...Widocznie dawno nie oglądałeś darta.
Niech tak zostanie
Oglądałem te wczorajsze męki van der Voorta, słabiutko to wyglądało...Webster, Darren vs van der Voort, Vincent
Match Result: Webster, Darren To Win @ 1.615
Most 180s: Webster, Darren @ 2.76
Marathon
Typ przeciwko Vincentowi, którego zresztą bardzo lubię, ale forma w lesie, przynajmniej z tego co pokazał wczoraj Wprawdzie ograł Filipińczyka Ilagana 3-1, ale wynik w ogóle nie oddaje przebiegu gry, bo można powiedzieć, że wygrał gorszy gracz. Zresztą Holender sam to uczciwie przyznał po meczu, że wygrało mu go doświadczenie i można dodać że również format setowy miał duże znaczenie. Dość powiedzieć, że van der Voort był gorszy w każdym elemencie gry, w ogóle nie siedziały mu 180tki (2-5), miał dużo mniej 140ek i cała średnia niższa 94-95, niżej zamykał 91-120 i miał też niższą średnią na dublach (41,67%-42,11%). Co go uratowało to fakt, że rywal pudłował po kilka razy lotki setowe w 3 i 4 secie, plus wszedł mu maks w kluczowym legu ostatniego seta co odwróciło sytuację. Naprawdę dużo szczęścia wczoraj B, forma daleka od dobrej i szczerze mówiąc z taka grą nie widzę go przeciwko solidnemu do bólu Websterowi. Wobec problemów Holendra z treblem20 dziwi też aż tak wysoki kurs na więcej maksów Anglika. Wczoraj poleciał Barney, dzisiaj chyba czas na kolejnego słynnego Holendra.