To ja również swoje 3 grosze dorzucę. Linia na zamki obydwu Panów to 135 - Smith i 140 - MVG. Kurs po 1.85 oczywiście na over i under. Jeden z kolegów wyżej zaproponował zamki obydwu 160+. A ja zagram 130+ obydwu. W poprzednich 2 edycjach Mistrzostw Świata ten warunek został spełniony. Wczorajsze mecze pokazały, że zarówno jak i drugi potrafią wejść na poziom kosmiczny. Uważam, że przy tak dobrze grających zawodnikach wysokie zamki są obowiązkowe i mogą dać przewagę któremuś z Panów. Długość meczu na pewno sprzyja takiemu zakładowi, spodziewam się minimum 10 setów a może i więcej. Ja wiem, że finały to się wygrywa może czasem kosztem stylu. ale no przecież ta publika musi żyć. Dużo 180tek i wysokie zamki dziś uważąm, że wpadną.
Obaj zawodnicy powyżej 130+ checkout @2.20 Totalbet niestety było kilka okazji ale nie dzis
Edit. Wpadł mi w oko jeszcze jeden ciekawy bet z duża szansa na powodzenie.
bedzie 9 set, Michael Smith pow. 16.5 180tek, MvG pow. 12.5 180tek, każdy z zawodników min. 1 checkout 100 lub więcej punktów.
@3.75 etoto chyba promka roku to była
Obaj zawodnicy powyżej 130+ checkout @2.20 Totalbet niestety było kilka okazji ale nie dzis
Edit. Wpadł mi w oko jeszcze jeden ciekawy bet z duża szansa na powodzenie.
bedzie 9 set, Michael Smith pow. 16.5 180tek, MvG pow. 12.5 180tek, każdy z zawodników min. 1 checkout 100 lub więcej punktów.
@3.75 etoto chyba promka roku to była
Ostatnia edycja: