Ja typu nie neguje ale nie kupuje tego opisu.Podpisałbym się pod typem na Soutara. Ale nie po @1.8, praktycznie wszędzie znajdziesz lepsze kursy. Clemens się prześlizgnął, taka prawda. Sam na niego pograłem z Williamsem, ale Soutar jest tu równiejszy a może przede wszystkim spokojniejszy. Clemens życiówka, wynik ponad stan za ten sezon. Soutar z kolei zrobił już tyle (Wade &Noppert) że nie wierzę by potknął się na Clemensie.
Dima także jak najbardziej do grania, co do trzeciego meczu - pojęcia nie mam. Kibicuję Smithowi, wydawałoby się że Cullen to nie jest wielkie wyzwanie. Ale Smith himeryczny z Schindlerem, a Cullen pozamiatał. Ciężki mecz
Według mnie również Szkot ma większe szanse ze względu na jego równy poziom , w każdym meczu zagrał na swoim dobrym poziomie , a dobrze wiemy ze Niemiec potrafi zagrać świetny mecz , a później wyjść i pokazać dno , dlatego dziś raczej bym mu nie zaufał bo ostatnio zagrał według mnie swoją życiówkę jak na te standardy i watpie żeby powtórzył to i dzisiaj . Soutar pokazał ze późno wchodzi w mecz i mental napewno ma lepszy od Niemca . W tamtym meczu Noppert się poczuł za pewnie a potem wjechała psycha city i już Szkot go wciagnal swoją równą grą.
Co do innych meczy to ja widzę under maxow w pierwszym meczu 1 sesji , bo tak jak ktoś wspominał Dima ma jakieś nowe lotki i widać kolosalna różnice z rzucaniu maxow , nawet nasz Krzysiek ostatnio zrobił więcej niż Belg a buki dalej stawiają Dime w roli faworyta na maxy stad i tez linia wysoka . Myśle ze under 12,5 1,44 22bet jak najbardziej do jakiegoś dubla. Watpie ze Kim jakoś odpali z maxami i wole iść w te opcje niż typować zwycięstwo któregoś z Belgów