Dziś trzeci dzień gry, a tutaj nie ma tematu? Co jest. Zapraszam do typowania.
Ludziska, chciałem przypomnieć że każdy użytkownik ma prawo utworzyć temat na dane wydarzenie, zwłaszcza jesli widzi że takowego nie ma, a dana dyscyplina leży mu na sercu. Wystarczy kliknąć "Nowy temat" w prawym górnym rogu po wejściu w dział, nadać tytuł i tyle na początek wystarczy (zawsze później można edytować pierwszy post i uzupełnić dane). Po prostu chodzi o to żeby było gdzie pisać.Właśnie zaskoczony byłem, że nawet nikt nie otworzył tematu. Jestem laikiem jeśli chodzi o darta, jednak na ostatnich Mistrzostwach
Wiadomo, bez spinyLudziska, chciałem przypomnieć że każdy użytkownik ma prawo utworzyć temat na dane wydarzenie, zwłaszcza jesli widzi że takowego nie ma, a dana dyscyplina leży mu na sercu. Wystarczy kliknąć "Nowy temat" w prawym górnym rogu po wejściu w dział, nadać tytuł i tyle na początek wystarczy (zawsze później można edytować pierwszy post i uzupełnić dane). Po prostu chodzi o to żeby było gdzie pisać.
Niestety, też żałuję, ale nie każdy na bieżąco śledzi co do dnia kalendarz PDC i trzyma rękę na darterskim pulsie, włącznie ze mną. Więc na przyszłość w podobnym sytuacjach będę wdzięczny za pomoc i samodzielne utworzenie tematu. Pozdrawiam.
Również zwróciłem na to uwagę, bo to duże odchylenie od normy. Na Unibet jest zawsze ciekawa oferta i mają zdarzenie 'Price trafi finisz w środek' - kurs @3.25Gerwyn na ten moment nie zrobił żadnego wysokiego finishu co w jego przypadku jest bardzo dziwne, bo jest on w tym ekspertem. Lubi i potrafi kończyć bullem, więc jakieś 121 jest jak najbardziej możliwe
Jaki sens ma chwalenie się wygranymi kuponami, których nie podało się przed meczem?Pozdrawiam![]()
Może kogoś to zainspiruje do szukania podobnych kwiatków - przynajmniej ja parę razy pod tym kątem analizowałem różne bety na tym forum. Tym bardziej, że format BO5 sprzyja takim zakładom. Np. W meczu Raymonda z Evettsem też nie było maxów. Kursy na takie zdarzenia są często wyższe niż leg w 9 lotkach, a prawdopodobieństwo i częstotliwość występowania troszkę wyższa.Jaki sens ma chwalenie się wygranymi kuponami, których nie podało się przed meczem?
Nie od dziś to jest jego turniej. Price w tej hali nie przegrał jeszcze spotkania na Grand Slam!Wszystkie 4 mecze na średniej powyżej 100.
Podwójne 10/13 - kozak, to jest jego turniej
Taa.. Zwłaszcza że przegrał z Barneveldem w grupie...Price w tej hali nie przegrał jeszcze spotkania na Grand Slam!
Bez kitu XD chodziło o to, ze wygrał każdy turniej, który tutaj rozgrywał.Taa.. Zwłaszcza że przegrał z Barneveldem w grupie...