Dziś trzeci dzień gry, a tutaj nie ma tematu? Co jest. Zapraszam do typowania.
Ludziska, chciałem przypomnieć że każdy użytkownik ma prawo utworzyć temat na dane wydarzenie, zwłaszcza jesli widzi że takowego nie ma, a dana dyscyplina leży mu na sercu. Wystarczy kliknąć "Nowy temat" w prawym górnym rogu po wejściu w dział, nadać tytuł i tyle na początek wystarczy (zawsze później można edytować pierwszy post i uzupełnić dane). Po prostu chodzi o to żeby było gdzie pisać.Właśnie zaskoczony byłem, że nawet nikt nie otworzył tematu. Jestem laikiem jeśli chodzi o darta, jednak na ostatnich Mistrzostwach
Wiadomo, bez spiny Ja w weekend byłem wyłączony, więc nie miałem czasu dlatego dopiero teraz.Ludziska, chciałem przypomnieć że każdy użytkownik ma prawo utworzyć temat na dane wydarzenie, zwłaszcza jesli widzi że takowego nie ma, a dana dyscyplina leży mu na sercu. Wystarczy kliknąć "Nowy temat" w prawym górnym rogu po wejściu w dział, nadać tytuł i tyle na początek wystarczy (zawsze później można edytować pierwszy post i uzupełnić dane). Po prostu chodzi o to żeby było gdzie pisać.
Niestety, też żałuję, ale nie każdy na bieżąco śledzi co do dnia kalendarz PDC i trzyma rękę na darterskim pulsie, włącznie ze mną. Więc na przyszłość w podobnym sytuacjach będę wdzięczny za pomoc i samodzielne utworzenie tematu. Pozdrawiam.
Również zwróciłem na to uwagę, bo to duże odchylenie od normy. Na Unibet jest zawsze ciekawa oferta i mają zdarzenie 'Price trafi finisz w środek' - kurs @3.25 /zamknięte 164 w 16 legu - piękny finisz na przełamanieGerwyn na ten moment nie zrobił żadnego wysokiego finishu co w jego przypadku jest bardzo dziwne, bo jest on w tym ekspertem. Lubi i potrafi kończyć bullem, więc jakieś 121 jest jak najbardziej możliwe
Jaki sens ma chwalenie się wygranymi kuponami, których nie podało się przed meczem?Pozdrawiam
Może kogoś to zainspiruje do szukania podobnych kwiatków - przynajmniej ja parę razy pod tym kątem analizowałem różne bety na tym forum. Tym bardziej, że format BO5 sprzyja takim zakładom. Np. W meczu Raymonda z Evettsem też nie było maxów. Kursy na takie zdarzenia są często wyższe niż leg w 9 lotkach, a prawdopodobieństwo i częstotliwość występowania troszkę wyższa.Jaki sens ma chwalenie się wygranymi kuponami, których nie podało się przed meczem?
Nie od dziś to jest jego turniej. Price w tej hali nie przegrał jeszcze spotkania na Grand Slam!Wszystkie 4 mecze na średniej powyżej 100.
Podwójne 10/13 - kozak, to jest jego turniej
Taa.. Zwłaszcza że przegrał z Barneveldem w grupie...Price w tej hali nie przegrał jeszcze spotkania na Grand Slam!
Bez kitu XD chodziło o to, ze wygrał każdy turniej, który tutaj rozgrywał.Taa.. Zwłaszcza że przegrał z Barneveldem w grupie...