>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

PartyBets 15$

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
www.PartyBets.com
Po piłkarskiej suszy tego lata, nie możemy się doczekać rozpoczęcia nowego sezonu.
Jak zawsze, nasza oferta będzie obejmować całą akcję od rozgrywek Premier League i La Liga po mecze Serie A i Bundesligi przez cały sezon aż do ekscytującego momentu kulminacyjnego: Mistrzostw Świata 2010. Przez cały ten czas będziemy Ci dostarczać ekscytujące promocje, nieodparte zakłady specjalne i fantastyczne gorące kombinacje, które kształtują wysokość kursów na Twoją korzyść.
Skorzystaj z większego wyboru zakładów dzięki naszej nowej zwycięskiej sezonowej ofercie. Twoje doświadczenia będą jeszcze bardziej ekscytujące dzięki fantastycznemu bonusowi o wartości $15.00 USD, który czeka na Twoim koncie. Odbierz go i od razu rozpocznij stawianie zakładów.
Spraw, aby ten sezon był niezapomniany dzięki witrynie PartyBets.com.

Obrót 10x

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Nooo, mnie GB mile zaskoczył ;) Wpłacałem tam już niejednokrotnie ale i tak duży :spokodfhgfh: dla nich.

Stała kwota $100,00 USD (zł289,43 PLN).

Teraz obrót i git.

betxp 230

betxp

Użytkownik
No ja też dostałem miły przezent od gb 100$. Jednak dodają ręcznie. I trzeba czekać ???? zobaczymy czy się doczekamy.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Trzeba dostać maila żeby otrzymać bonus, czyli trzeba tam mieć konto. Kolega dostał 100$ bez żadnego depozytu :) w PartyBets.
chciałem Cie wysmiac ze kumpel cie wkreca z ta stówka a ty wyłykałes to. a patzre i ja stówke dostałem plus 15$ na gamebokers. ładnie sie zachowali juz poraz kolejny :-D

betxp 230

betxp

Użytkownik
do gb jak nigdy nie wplacales to nie zrealizujesz bonusa. bo nie moga ci go dodac. bez wplaty bonusy sa nieaktywne

Do góry Bottom