M
4
michaszek250
Użytkownik
ja zlecilem wyplate w sobote po 50 minutach mialem w transakcjach stan ukonczono pomyslnie przeprowadzono transakcje to znaczy ze wyplata poszla?
spokojnie wypłacą ci kase a konto czemu ci blokli to nie wiem grałem troche na Gb ale zawsze wypłacali jak potrzebowały skanu to tylko napisali a nie blokowali wydaje mi sie że coś musi być na rzeczy ilosc kont albo dane się nie zgadzają nie wiem. Ale oni raczej bez przyczyn nie blokują kont ile ty wypłacałeś dużo??daje i dwa zera i jedno zero i bez zer i z kierunkowym i ***** nic sie nie dzieje . i ciagle to samo cos tam piknie i poloczenie zakonczone. a panikuje bo niewiem co sie dzieje z moim hajsem bez słowa blokuja konto mogli by napisac o co im chodzi . a nawet jak nie napisali ocb . to mogli by chcoiaz odpisac na email . a skany dawno temu im wyslalem plus updejtowalem rachunek bankowy.
hhe to masz przyczynę z tego co wiem to nie możesz założyć 2 kont z tego samego IP niby skany wysłał ale teraz jest problem oni to traktują jako że posiadasz 2 konta100$ wypłacałem konto weryfikwoalem odrazu na starcie bo miałem kapitał z poke strategy. gralem u nichz dwa lata jakies frrerole inne duperele wysylali mi emaile z promocjami. a teraz naglle kilka h po zleceniu wyplaty blok konta. a w emailu przyslali ze wyplata approved. to juz sam niewiem o co im chodzi. a co do liczby kont to nie moze kumpel odemnie z kompa załozyc konta ? skoro wyslal potem skany itp
wątpie by przez numer stary ja kiedyś na bwin wszedłem na sofcie w pokerze z innego kompa i tez mi zablokowali do wyjaśnienie a ty mówisz co ich obchodzi z jakiego ip obchodzi i jestem na 70% przekonany że przez to. Ty ich nie chcesz w balona zrobić ale oni tego nie wiedzą.to jakaś głupota. przeciez ich na zaden bonus nie naciagłem od depo itp . jedynie te z pokerstrategy ale skoro tam dali to party nie powinno w to wnikac. a do tego przeciez mogl miec ziomek te samo ip co ja . i jescze jedna kwestia zablkowali konto dopiero po wypłacie a gralem tamz dwa lata i kolejne dwa bym jeszcze pewnie grał zeby nie ten blok. to niemogli odrazu zablkować ?! moze czekali ze jeszcze wplace tam depozyt . jak dlamnie to zostałem jawnie przez nich przekręcony. rozumiem gdybym zakladal kilka kont na siebie albo konta na lewe dane. a tak co im do tego z jakiego ip to było zakładane. o ile to o to chodzi bo tez mi sie numer telefonu zmienil ii nie updejtowalem nowego . i slyszalem z ei dlatego blokowali konta. chcialem to jakos wyjasnic z nimi to sie dodzwonic nie moge ani na emaile nie odpisuja (a maja napisane pomoc 24/h na dobe . jak dlamnie to oni zachowują sie nie fair nie podajac przyczyny zablkowania.
aa iteraz jescze raz próbowalem wbic to jest napisane twoje konto zostało CHWILOWO zablkowane prosimy o szybki kontkatr z biurem obługi. jak chwilowo to moze o ten numer im chodzi , tylko dlaczego na emaila nie odpisuja i jakies numery na które sie dodzwonic nie mozna podali
Jesli ty nie chcesz stracic zdolnosci pisania to ZAMKNIJ RYJ !Jesli Ty nie widzisz roznicy miedzy +48 a +048 to zapisz sie na wieczorowa podstawowke...