>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

płatności przez kom

zomber 9

zomber

Użytkownik
Utworzyłem konto w tym PayMarkerze. Co dalej mam zrobić aby wpłacić na betgun ?
ale chcesz wpłacić z komórki czy konta
wchodzisz wpłata w betgun zaznaczasz opcje i postępujesz zgodnie z wskazówkami pamiętaj że tel w sieci orange nie obsługują jeszcze

M 0

mucha

Użytkownik
to jest dobry sposób mi z 20zł zabrało 50gr prowizji ..
Mam karte z MixPlusa można w ten sposób oszukać operatora .. Wpłacam sobie karty a przelewam je na konto do gry ..
Po jakim czasie przychodzi sms?

luniu 20

luniu

Użytkownik
ale chcesz wpłacić z komórki czy konta
wchodzisz wpłata w betgun zaznaczasz opcje i postępujesz zgodnie z wskazówkami pamiętaj że tel w sieci orange nie obsługują jeszcze
Chce przelać z komy do betguna. Ale gdy wpisuje podany przez nich numer który muszę wbić na komórce do wyskakuje takie coś. : Brak środków do rozliczenia transakcji.

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Powoli gdzie trzeba mieć konta ?? w paymaker i mpay ?? po dwa, żeby mieć konto w mpay trzeba najpierw je zasilić przelewem z banku, przynajmniej z tego schematu tak wyniki, więc jaki to ma sens ?

igorini 12

igorini

Użytkownik
pisza ze doladowanie konta mPay przez komorke jest mozliwe, lecz chwilowo nie dostepne. Wiec musisz poczekać raczej.

jawek 313

jawek

Użytkownik
bylaby to swietna sprawa ???? bierzesz sobie np mixplusa masz dobry kom o robisz ich 30 kart po 50zł i masz telefon i 1500 u buka ???? i w koncu gdzie trzeba sie rejestrowac ?

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Może ktos powiedzieć o co w tym dokładnie chodzi bo czytam czytam i dalej niewiem... wpłacał juz ktoś kase na betgun przez to ???

T 0

tomao2

Użytkownik
nie wiem... mam konta założone i na tym jednym i na tym drugim potem jak ten swoj kod wciskam na kome to wyskakuje ze kasy nie mam ????

igorini 12

igorini

Użytkownik
ja mam abonament w erze i wyskoczylo ze problem z siecia, wiec chyba lipa
Czytaj cały temat, narazie moga z tego korzystać uzytkownicy PLUS GSM (MIX, SAMI SWOI itp.)

@krzosz
też wczesniej pisałem co moze byc przyczyna tego ze wyskakuje taka informacja, czytac panowie, czytac.

jawek 313

jawek

Użytkownik
z tego co teraz czytam na tych wszystkich mpay itp... to zeby zasilic konto mpay trzeba zrobic normalny przelew ... dopiero potem jk masz kase to mozesz komorka wydawac dyspozycje ze masz zaplacic przez telefon ale faktycznie biora ci kase z mpay.

Do góry Bottom