mateo1111
Użytkownik
Spodziewam się, że jeżeli dla Realu uda się ograniczyć grę ale Riberiego i Robbena to gospodarze nie będą tutaj istnieli. A The Special One umie tak ustawić drużynę i ją przygotywać, zeby dla liderzy druzyny przeciwnej nie byli w stanie się rozwinac. A dwaj wspomiani zawodnicy stanowią przynajmniej o 60% calego zespołu. Gomez strzela tyle bramek zgadza się. Ale trzeba zadać sobie takie pytanie, kto je kreauje a są to własnie Ribiery i Robben. Umieją oni przeprowadzić bardzo dobre akcje jak i dorzucić do lepiej ustawionych rywali. I ten pierwszy mecz moze byc przynajmniej wedlug mnie dosc nudny poniewaz wiecej bedzie w nim taktyki niz gry. Jednak nie widze takich zawodnikow w zespole gospodarzym, ktorzyli byliby w stanie powstrzymac chociazby CR. Ostatnio dosyć sporo strzela z rzutow wolnych i z pewnoscia jak beda rzuty wolne z bliskiej odleglosci to mozna byc pewnym, ze bedzie chcial strzelac. Do swojej formy powraca Kaka, który przynajmniej według mnie jest to Joker tego zespołu, który umie wejsc z ławki i strzelic bramkę. Po kontuzji wraca Di Maria. Są jeszcze chociażby Benzema.
DOświadczenie również przemawia tutaj za Realem i mam nadzieje, że wypracują sobie przewagę już przed meczem rewanżowym ????
DOświadczenie również przemawia tutaj za Realem i mam nadzieje, że wypracują sobie przewagę już przed meczem rewanżowym ????