Dla Ciebie także ????Zobaczcie jaki tu bałagan zrobiliście???? Jak weszło to dajcie reputke z komentarzem i tyle. Zrobiliście śmietnik autorowi w temacie????
Dla Ciebie także ????Zobaczcie jaki tu bałagan zrobiliście???? Jak weszło to dajcie reputke z komentarzem i tyle. Zrobiliście śmietnik autorowi w temacie????
Gdzie to 6 liga bułgarska czy burundii ?RIGA vs NOVGOROD
Typ: Under 177.5
Kurs: 1.87
Bukmacher: Unibet
Link do Oddsportal
Krotka notka: Dzisiejsza wpadka idzie w zapomnienie. Na teraz polecam zagrac Under 177.5 w meczu powyzej. Mamy prezent od bukmacherow Jako ze Excel oscyluje tutaj 166-169, i ani punktu wiecej. Nie wiem skad bukmacherzy wzieli az 177.5. Jesli sie obejdzie bez cudow typu dogrywka to powinno wejsc.Plusem rowniez jest ze po nocnej wpadce jesli ktos pogral ze mna under w Boca i przegral to tym razem nie pogra a underek wejdzie. Ja bede sie trzymal twardych zasad i nie bede zmienial formul w Excelu tylko dlatego ze jeden under nie wszedl. Do zobaczenia!.
Tak serio, to dzis popoludniu jest moze z 20 spotkan, rzutem oka znajdziesz. To liga VTB.Gdzie to 6 liga bułgarska czy burundii ?
Przepraszam za przytyk ale podawanie co to za zawody koszykówki, ułatwia obstawianie
Pozdrawiam ????
DO USUNIĘCIA
ciężko skopiować RIGA vs NOVGOROD do google nie?Jaka to liga ? Hokej mi tylko wyskakuje