teraz pewnie płatne typy ???? jak kreatywny z hokeja ????Chyba nie mówisz mistrzu, że kończysz prowadzić ten temat co?
wiec kiedy mozna sie spodziewac typow ?O matko...A wiec pare wyjasnien. Temat byl dla mnie i dla tych co pytali na priv o skutecznosc Excela i o uwierzytelnienie.Co do platnych typow to nigdy nie prowadzilem, nie prowadze i nie zamierzam prowadzic zadnych platnych typow ani pobierac oplat za cokolwiek. Temat zawieszam chwilowo z braku czasu. Co do "sodowy" to nie uderzyla bo Ci co pisali na priv wiedzieli ze bedzie przerwa. Konkludujac,,nie koncze ani z graniem ani tym bardziej z Excelem ???? .
ale po co to wyczekiwanie, jeden typ nie wejdzie i zaczna sie bluzgi. Do nastepnego weekendu napewno cos wrzuce takze spokojnie. Nie kazdy gra bukmacherka 24/7.wiec kiedy mozna sie spodziewac typow ?
Koles z hokeja , zawiesza teraz ten tez zawiesza ?
Trochę uprzejmości a nie, jakby Ci się należało.wiec kiedy mozna sie spodziewac typow ?
Koles z hokeja , zawiesza teraz ten tez zawiesza ?
Trochę uprzejmości a nie, jakby Ci się należało.wiec kiedy mozna sie spodziewac typow ?
stan przed sciana, nachyl sie, a teraz biegnij, moze juz wiecej nie bedzie trzeba czytac twoich wypocin ????Trochę uprzejmości a nie, jakby Ci się należało.
Kazdego dnia możesz zdobyć nową wiedzę. Dziś :A o inwestowaniu masz tyle pojecia co ja o balecie mongolskim.
Bez odbioru gówniarzudomelol sam jesteś gowniarzem który gra pewnie na zapalki. A o inwestowaniu masz tyle pojecia co ja o balecie mongolskim. Nikt na niego nie naskakuje tylko sie pyta dlaczego przzestal podawac? Ja zagralem 3 jego typy 2 wygrane 1 przegrany . Bo wrzuca krotko przed meczem, Wiec poco spinasz dupe ? Mi jego typy nie sa potrzebne, a placic za typy to moze taki amator jak ty.