>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

OUTLET

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
&quot;witki mi opadły&quot; ;) brak słów.
heh. jesli w bukmacherce powodzenie ma zalezec od Twojego nosa, czyli wlasciwego doboru meczy to przeciez nawet dziecko wie, ze w koncu skonczy sie niepowodzeniem. kazdy by chcial opracowac system, ktory nie bedzie zalezal tylko i wylacznie od tego jak dobrym jestes typerem. sa tacy? nie wiem. nie interesuje sie bukmacherka. jestem systemowcem od lat. zadaniem moim jest pokazac jak mozna zarabiac na systemie. poprowadze ten temat przez 12 miesiecy. na 99,1% nie zbankrutuje. zarobie w tym czasie pare tysiecy funtow. nie wiem. moze 4 000, a moze 6 000. zalezy od skutecznosci. im wieksza skutecznosc, tym mniejsza szansa na zarobek. paradoks. pozdro

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Maltepespor - Oyak Renaultspor
ten mecz to byl jakis walek bukmacherski chyba. u jednych kurs ponad 2. u innych 1,6. a skonczylo sie .. 0:2. stac mnie ;) garmy dalej. jutro juz oferta bedzie bogatsza. fart troche bo zaczynam grac za wyzsze stawki, a te nie zawsze sa latwo przyjmowane na betfair gdy gra liga jemenu czy tam jakis innych egzotycznych lig. a w weekend mozna poszalec. jutro za 120 funtow.

koneser 339

koneser

Użytkownik
... poprowadze ten temat przez 12 miesiecy. na 99,1% nie zbankrutuje. zarobie w tym czasie pare tysiecy funtow. nie wiem. moze 4 000, a moze 6 000. ...
hehe poprawiłeś mi humor Zdzisiu, swój chłopina jesteś, powodzenia i pozdrawiam bo co tu dalej polemizować.
i taka prośba, zarzuc tutaj linkiem do tematu gdzie juz na serio masz zamiar te 12 miesieczna symulacje zaprezentowac, bede kibicował.

S 45

sikorrrr

Użytkownik
metoda jest prosta. &quot;jak leci&quot;. pierwszy z brzegu. nie ma analizy. nie ma kalkulacji.
Zdziwiłem się jak cholera. To zróbmy tak. Ja zaczynam gre od początku roku, a ty prowadź statystyki i typuj na ,,chybił/trafił&#39;&#39;. Zobaczymy kto więcej ugra przez najbliższe 12 miesięcy(o ile dotrwamy) ????

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
zrobmy tak. ja sie z tego tematu nigdzie nie ruszam przez 12 miesiecy. bede tu wrzucal typy z realnymi stawkami. nie interesuje mnie twoja srednia. ja mam 6 tys funtow budzetu i gram to co gram. zobaczymy kto wiecej zarobi. wrzucaj tu swoje typy i stawki. pozdro. ja to robie od 7 lat wiec trwanie na tym forum kolejne 12 miesiecy... bulka z tym no..

koneser 339

koneser

Użytkownik
juz sie nie umie doczekac tych statystyk z twojej gry, narazie nawet nie zacząłes, nie zarobiłes jeszcze tutaj nawet na te bułke a co dopiero na masełko ;)

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
juz sie nie umie doczekac tych statystyk z twojej gry, narazie nawet nie zacząłes, nie zarobiłes jeszcze tutaj nawet na te bułke a co dopiero na masełko ;)
???? piszac statysyki masz na mysli dodatni bilans w funtach? po weekendzie bedzie na dobre sniadanka na caly miesiac ????

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Zdzisiu
Ok, ja reaktywuję swój temat jak tylko będzie kasa na koncie. Będę tam zamieszczał typy. Być może szybko pożegnam się z grą, być może twój sposób na grę jest lepszy, nikt tego nie wie. Oby obojgu nam się poszczęściło ????
ps. Prowadź aktualne statystyki, będzie wszystkim łatwiej

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
jakie statystyki?
no oby sie poszcescilo Tobie ;). ja szczescia nie potrzebuje. wszystko mam obliczone i przebadane. wale na pewniaka. to nie testy. cel na ten weekend zarobic na sniadania na miesiac styczen heh. pozdro

P 0

phml1

Użytkownik
Standardowo, haters gonna hate, rób swoje i nie patrz na innych. Jestem podjarany bo sam zacząłem robić statystyki tego &quot;systemu&quot; i jeżeli faktycznie wyjdzie na dobre to będę wiedział w co inwestować. Jutro poziom 3?

N 3

navson

Użytkownik
grasz tylko piłke nożną ?? hokej pomijasz ?

Ten system to czysta statystyka, zero wiedzy sportowej ???? gram to póki co na sucho w exelu. 40 meczy za mną, po 4 mecze w każdej kolumnie. 21 weszło, 19 nie, ale tak sie rozłożyły mecze że w dwóch kolumnach mam już po 4 wtopy. Poobserwuje to.

ps. ja gram hokej tam rzadziej padają remisy, wiec faworyci na poziomie 2.00-2.30 częściej wchodzą, niż w piłce.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Standardowo, haters gonna hate, rób swoje i nie patrz na innych. Jestem podjarany bo sam zacząłem robić statystyki tego &quot;systemu&quot; i jeżeli faktycznie wyjdzie na dobre to będę wiedział w co inwestować. Jutro poziom 3?
jutro 3. moze i 4 sie zalapie. zawsze bede patrzyl na innych, a tym co patrza na mnie bede sie bacznie przygladal i wnikliwie ;)

koneser 339

koneser

Użytkownik
jakie statystyki?
jakie statystyki, hehe ????
BILANS kasy włożonej do wygranej na przestrzeni tego roku
dokładnie pisz od 1 poziomu co grasz i za ile (oczywiscie kwoty mnie nie interesuja, moga byc jednostki jakiekolwiek), określ bankrol i podliczaj gre
po roku okaze sie czy to dobry czy beznadziejny sposob gry/doboru zdarzeń
bez tego to mija sie całkowicie z celem.
pzdr

S 45

sikorrrr

Użytkownik
Dokładnie tak ????
Kap. startowy masz 6000 funtów. Straciłeś już 30+60 czyli masz
Stan: 5100 funtów.
Tylko o to mi chodzi ????

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
jasna sprawa. wrzucam tu wszystkie typy, ktore przychodzi mi grac za gotowke wiec sila rzeczy bede tu zamieszczal kazdego zainwestowanego pena. gdy skoncze jedna progresje napisze ile wlozylem, a ile wyjalem.

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
Dokładnie tak ????
Kap. startowy masz 6000 funtów. Straciłeś już 30+60 czyli masz
Stan: 5100 funtów.
Tylko o to mi chodzi ????
troche wychodzi Twoje podejscie do mojego systemu. Chcialem tylko przypomniec, ze powyzsze 90 funtów zostalo z-a-i-n-w-e-s-t-o-w-a-n-e.

hehehe

Do góry Bottom