zdzisiu-krecin
Użytkownik
metoda jest prosta. "jak leci". pierwszy z brzegu. nie ma analizy. nie ma kalkulacji.
"witki mi opadły" brak słów.metoda jest prosta. "jak leci". pierwszy z brzegu. nie ma analizy. nie ma kalkulacji.
heh. jesli w bukmacherce powodzenie ma zalezec od Twojego nosa, czyli wlasciwego doboru meczy to przeciez nawet dziecko wie, ze w koncu skonczy sie niepowodzeniem. kazdy by chcial opracowac system, ktory nie bedzie zalezal tylko i wylacznie od tego jak dobrym jestes typerem. sa tacy? nie wiem. nie interesuje sie bukmacherka. jestem systemowcem od lat. zadaniem moim jest pokazac jak mozna zarabiac na systemie. poprowadze ten temat przez 12 miesiecy. na 99,1% nie zbankrutuje. zarobie w tym czasie pare tysiecy funtow. nie wiem. moze 4 000, a moze 6 000. zalezy od skutecznosci. im wieksza skutecznosc, tym mniejsza szansa na zarobek. paradoks. pozdro"witki mi opadły" brak słów.
hehe poprawiłeś mi humor Zdzisiu, swój chłopina jesteś, powodzenia i pozdrawiam bo co tu dalej polemizować.... poprowadze ten temat przez 12 miesiecy. na 99,1% nie zbankrutuje. zarobie w tym czasie pare tysiecy funtow. nie wiem. moze 4 000, a moze 6 000. ...
Zdziwiłem się jak cholera. To zróbmy tak. Ja zaczynam gre od początku roku, a ty prowadź statystyki i typuj na ,,chybił/trafił''. Zobaczymy kto więcej ugra przez najbliższe 12 miesięcy(o ile dotrwamy) ????metoda jest prosta. "jak leci". pierwszy z brzegu. nie ma analizy. nie ma kalkulacji.
???? piszac statysyki masz na mysli dodatni bilans w funtach? po weekendzie bedzie na dobre sniadanka na caly miesiac ????juz sie nie umie doczekac tych statystyk z twojej gry, narazie nawet nie zacząłes, nie zarobiłes jeszcze tutaj nawet na te bułke a co dopiero na masełko
jutro 3. moze i 4 sie zalapie. zawsze bede patrzyl na innych, a tym co patrza na mnie bede sie bacznie przygladal i wnikliwieStandardowo, haters gonna hate, rób swoje i nie patrz na innych. Jestem podjarany bo sam zacząłem robić statystyki tego "systemu" i jeżeli faktycznie wyjdzie na dobre to będę wiedział w co inwestować. Jutro poziom 3?
jakie statystyki, hehe ????jakie statystyki?
:razz: :zoltakartka:Dokładnie tak ????
Kap. startowy masz 6000 funtów. Straciłeś już 30+60 czyli masz
Stan: 5100 funtów.
Tylko o to mi chodzi ????
troche wychodzi Twoje podejscie do mojego systemu. Chcialem tylko przypomniec, ze powyzsze 90 funtów zostalo z-a-i-n-w-e-s-t-o-w-a-n-e.Dokładnie tak ????
Kap. startowy masz 6000 funtów. Straciłeś już 30+60 czyli masz
Stan: 5100 funtów.
Tylko o to mi chodzi ????