zdzisiu-krecin
Użytkownik
EDMONTON @ COLORADO
typ: 2
kurs: 2,1
stawka: 60 GBP
wynik: 2:2EDMONTON @ COLORADO
wynik: 3:3BUFFALO @ OTTAWA
kurs: 2,16
stawka: 120 GBP
wynik: 2:4GAZIANTEP BB V GOZTEPE
typ: 1
kurs: 2,16
stawka: 240 GBP
wynik: 0:0ANZHI MAKHACHKALA V SPARTAK MOSCOW
kurs: 2,3
stawka: 360 GBP
Tu się liczy wynik z boiska, na kuponie, jakby było odwrotnie nikt nie dochodziłby do tego w jaki sposób.ale nie fart, gol w 90+4' min na 1:1 i jeszcze goście grali z czerwoną
szkoda, w sumie dobrze, że mnie nie było w domu bo bym też postwił ten typ
PS. Gospodarze cisneli niemiłosiernie ale i tak im nic to nie dało jak widać
pzdr.
No to teraz zostało Ci tylko 30 funtów... na noc masz 4 hokeje NHL, teraz musisz typ bardzo przemyśleć... Za sam Arsenal powinieneś mieć prawie 5 tys funtów z dwóch meczy. System wymaga naprawy, o ile się wcześniej nie rozleci ????
wynik: 1:1DENIZLISPOR V KARTALSPOR
kurs: 2,12
stawka: 600 GBP
Widzisz z całym szacunkiem do Ciebie, ale powtarzam jeżeli chodzi o Arsenal zaryzykowałeś, opłacało się. Min. Arsenal dwa razy Cię uratował, dziś aby odzyskać wcześniejsze wygranę musiałbyś zagrać również taki Arsenal.teraz juz jestem pewny. nie kumasz zasad systemu za grosz. chcialbys zarobic na dwumeczu arsenalu z milanem duzo wiecej nie wiedzac, ze takim sposobem zbankrutowalbys juz dawno. a do dzisiaj pewnie z 7 razy. a ja ciagle w grze.
nic kolezko nie kumam z tego co chcesz mi przekazac. rozne zasady sa naginane w tym temacie ale co do stawkowania trzymam sie scisle. a ty zdaje sie uwazasz za najlepsze podwajanie stawki. rozumiem doskonale ten system i wiem jakie niesie za soba zagrozenie. wg mnie jakies 15% szansy na bankructwo.Widzisz z całym szacunkiem do Ciebie, ale powtarzam jeżeli chodzi o Arsenal zaryzykowałeś, opłacało się. Min. Arsenal dwa razy Cię uratował, dziś aby odzyskać wcześniejsze wygranę musiałbyś zagrać również taki Arsenal.
Pytanie czy jakby Ci tak dwa razy jeszcze nie weszło, a nawet trzy, czy wtedy Ty byś rozumiał system? Czy już byś go nie rozumiał?
Tu nie trzeba duzo rozumieć, zakłady Bukmacherskie to często 5 wiedzy, 95 szczęscia, którego to Ci szczęścia brakło w 94 minucie.