>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

OUTLET

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
PANOWIE. WAZNY WNIOSEK I PRZESTROGA DLA WSZYSTKICH ZAPALENCÓW. na podstawie wszystkich symulacji i obliczen dochodze do wniosku, ze suma szczescia powinna sie rownac zero. w tym systemie takze. jakby nie kalkulowac na papierze wychodzi, ze suma strat i zyskow na przestrzeni nawet klkudziesieciu lat da -/+ zero. z tym, ze te plus /minus moze oznaczac nawet i + 100 tys euro zysku np. ale moze byc i bankrut po 3 tysiacach. ogolnie nadal nie ma zlotego srodka i podejrzewam, ze go nie bedzie. system napewno jest najbezpieczniejszy ze wsszystkich dotychczasowych, bo jednak jak sie omija 5 pierwszych to mozna to ciagnac i latami nawet. sposb stawkowania FK plus omijanie 5 pierwszych to megabezpieczenstwo. chyba najlepsza opcja z mozliwych. interesuje sie tym latami i lepszego ani ja nie wymyslilem ani nie widzielm nikogo kto by choc troche bardziej sensownego cos zaproponowal. bedE to sobie spokojnie gral dalej jednoczesnie ciagnac temat na forum. mozna jeszce troche to usprawnic, ulepszyc. jednak wniosek od lat pozostaje ten sam. matematyki nie da sie oszukac.
NO ALE TO WSZYSTKO WNIOSKI Z BEZLITOSNEJ SYMULACJI. JAK WIDZICIE STARAM SIE ZA KASE GRAC W MIARE CZESTO HOKEJ, BO TRZYMA POZIOM (wysokoa skutecznosc dzieki malej ilosci remisow). NAWET NIE WIDAC CIENIA ZAGROZENIA NARAZIE. A ZA MNA JUZ DLUGI CZAS GRANIA. NAPEWNO NIE BEDZIE OKRZYKU &quot;EUREKA!!!&quot;, BO JESTEM SWIADOM ZAGROZENIA JAKIE NIESIE ZA SOBA TEN JAK I KAZDY INNY SPOSB GRANIA.

P 18

pablozur

Użytkownik
Cytat: Napisał Zdzisiu Kręcin -&gt; hokej nocą Nashville @ Philadelphia typ: 2 kurs: 2,22 stawka: 240 GBP wynik: 1:4 bilans progresji: + 56,15 GBP bilans ogolny: + 663 GBP Zdzisiu Kręcin jest offline Raportuj zły post
Chyba tu mały chochlik się wkradł;&gt; skoro wszedł typ o kursie 2,22 za 240 GBP to wygrana powinna wynosić 532,8 GBP a wkład wynosił 450 GBP więc zysk wynosi 82,8 GBP. Czy się mylę i coś zgubiłem?:&gt;
Pozdro
A i skuteczność jest naprawde interesująca 25 trafionych i 18 nietrafionych (58% skutecznosci). Taka skuteczność nawet przy płaskiej stawce przynosiłaby zyski ????

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
betfair pobiera 5% od wygranej.
A nie przypadkiem 5% od czystego zysku ?
jestem przekonany w sumie że od zysku, a nie od całej wygranej.
Przykładowo ktoś gra za 2e kurs 1,01 = 2,02 - 2e (stawka) = 0,02 - 0,05 z 0,02 = 0,02
A tak jak Ty napisałeś byłoby 2,02 - 0,05 z 2,02 = 2,02 - 0,10 = 1,92 i mimo wszystko jestesmy na tym stratni.. a więc pobiera od zysku, a nie od wygranej

P 18

pablozur

Użytkownik
A jeśli można spytać na przestrzeni tych lat grania jaka trafiła Ci się najdłuższa seria, oraz jaką masz skuteczność typów?

zdzisiu-krecin 123

zdzisiu-krecin

Użytkownik
A nie przypadkiem 5% od czystego zysku ?

jestem przekonany w sumie że od zysku, a nie od całej wygranej.

Przykładowo ktoś gra za 2e kurs 1,01 = 2,02 - 2e (stawka) = 0,02 - 0,05 z 0,02 = 0,02

A tak jak Ty napisałeś byłoby 2,02 - 0,05 z 2,02 = 2,02 - 0,10 = 1,92 i mimo wszystko jestesmy na tym stratni.. a więc pobiera od zysku, a nie od wygranej
masz racje!! wlasnie przejrzalem 3miesieczna hiostorie grania. 156 rynkow. zrobie poprawke do wszystkich trafionych typow na forum. liczylem na potrzeby tematu forum na kalkulatorze robiac wszedzie ten sam blad. dzieki.

Do góry Bottom