Prosze zapoznać się z moim postem. Możliwość oczywiście jest ale musi Pan uzbroić się w cierpliwość.Poczekajcie ktoś musi wpłacić żebyście mogli wypłacić, a że jeleni powoli brakuje to wypłaty są realizowane z opoźnieniem.
Prosze zapoznać się z moim postem. Możliwość oczywiście jest ale musi Pan uzbroić się w cierpliwość.Poczekajcie ktoś musi wpłacić żebyście mogli wypłacić, a że jeleni powoli brakuje to wypłaty są realizowane z opoźnieniem.
W styczniu, może ostatecznie w lutym już ich nie będzie. Chętnie założę się o zgrzewkę.jada po bandzie i pewnie niedlugo przestana istniec i zwina interes.
Ja dostalam ale prawie po 2 tyg.czekania 1550zl.Czy ktoś w ostatnim czasie wypłacił z powodzeniem od nich większą kwotę??
Dostales juz wyplaty??Witam, zleciłem wypłatę za pomocą przelewu bankowego: 03.11.2016 - 2000 zł , 04.11.2016 - 2500 zł , 07.11.2016 - 2000 zł niby jest napisane że pieniądze pojawią się na koncie do 24h niestety pieniądze nie doszły.
niestety nie.Wczesniej ktos od nich na forum sie odzywal a teraz cisza
No czekam.ale zlecone wczoraj zostalykaska0086 Ty czekasz jeszcze na jakąś wypłatę?
A to pierwsze twoje wyplaty byly??niestety nie.
wczoraj dostałem od nich taką odp: "Nie znamy przyczyny tego opóźnienia jednak możemy potwierdzić, że wypłata została prawidłowo przyjęta i zatwierdzona w systemie.
Zgłoszenie zostanie przekazane do zweryfikowania przez dział finansowy."
No to w regulaminie jest ze na pierwsze trzeba czekac faktycznie dluzej bo musza to zweryfikowac tak jak ci pisalikaska0086 ile wczoraj wypłaciłeś?
Tak to są pierwsze wypłaty.
No ja jakis czasvtemu tez mialam zawsze po 2 dniach przelewU mnie nie jest pierwsza wyplata a 4 dzien czekam gdzie jeszcze miesiac temu ta sama metoda pieniadze mialem po 2 dniach ( zlecona w niedziele, otrzymana we wtorek)