>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher OtoBet - Wpłaty/Wypłaty

W 69

wlodi18

Użytkownik
Poczekajcie ktoś musi wpłacić żebyście mogli wypłacić, a że jeleni powoli brakuje to wypłaty są realizowane z opoźnieniem.
Prosze zapoznać się z moim postem. Możliwość oczywiście jest ale musi Pan uzbroić się w cierpliwość.

G 4

ghost13th

Użytkownik
Tak to już niestety wygląda. Sam też zleciłem wypłatę 2.11 i czekam. Obawiam się, że możemy sobie trochę poczekać, ale jest nadzieja patrząc na powyższe posty. Ktoś jednak dostaje te wypłaty ????

P 0

panburma

Użytkownik
Witam, zleciłem wypłatę za pomocą przelewu bankowego: 03.11.2016 - 2000 zł , 04.11.2016 - 2500 zł , 07.11.2016 - 2000 zł niby jest napisane że pieniądze pojawią się na koncie do 24h niestety pieniądze nie doszły.

K 6

kaska0086

Użytkownik
Tak czy siak trzebaby bylo cos z tym zrobic ze tak nas ignuruja. Nie odp. Na emaile itp. Powinna zostac zamieszczona informacja ze sa opoznienia a nie przy zleceniu wyplat nadal widnieje ze zostanie zrealizowana w ciagu 48h

K 6

kaska0086

Użytkownik
Witam, zleciłem wypłatę za pomocą przelewu bankowego: 03.11.2016 - 2000 zł , 04.11.2016 - 2500 zł , 07.11.2016 - 2000 zł niby jest napisane że pieniądze pojawią się na koncie do 24h niestety pieniądze nie doszły.
Dostales juz wyplaty??

P 0

panburma

Użytkownik
Wczesniej ktos od nich na forum sie odzywal a teraz cisza
niestety nie.

wczoraj dostałem od nich taką odp: &quot;Nie znamy przyczyny tego opóźnienia jednak możemy potwierdzić, że wypłata została prawidłowo przyjęta i zatwierdzona w systemie.
Zgłoszenie zostanie przekazane do zweryfikowania przez dział finansowy.&quot;

K 6

kaska0086

Użytkownik
niestety nie.

wczoraj dostałem od nich taką odp: &quot;Nie znamy przyczyny tego opóźnienia jednak możemy potwierdzić, że wypłata została prawidłowo przyjęta i zatwierdzona w systemie.
Zgłoszenie zostanie przekazane do zweryfikowania przez dział finansowy.&quot;
A to pierwsze twoje wyplaty byly??

S 52

szopson

Użytkownik
U mnie nie jest pierwsza wyplata a 4 dzien czekam gdzie jeszcze miesiac temu ta sama metoda pieniadze mialem po 2 dniach ( zlecona w niedziele, otrzymana we wtorek)

Do góry Bottom