Witam, Poproszę o Pana login na PW chętnie zajmę się tą sprawą.Ja zleciłem wypłatę 27.09.2016 na konto skrill o do dzisiaj nie mam pieniędzy. Support i telefon nie odpowiada. Zaczynam się martwić że kasa przepadła. Mam nadzieję że tak nie będzie. Może ktoś na forum się odezwie i zajmie się tym tematem.
u mnie to samo, pisze ze wyplata 48h a zaraz tydzien bedzie...Czy ktoś otrzymał w ostatnim czasie wypłatę z tej firmy? Jeszcze działają..?
Ja na swoją czekam już ponad tydzień, zero odpowiedzi na maile do supportu, a konto świeżo zweryfikowane..
Witam, Bardzo Proszę o podanie loginu na PW. Chętnie przyglądnę się Pana sprawie.u mnie to samo, pisze ze wyplata 48h a zaraz tydzien bedzie...
Witam, [email protected]Chętnie skorzystam z pomocy, ale PW nie wchodzi w grę, bo o zgrozo konieczne jest napisanie uprzednio min. 10 postów, aby móc skorzystać z tego przywileju. Mogę prosić o adres e-mail?
Witam, Przekazałem Panu stosowną informację aby podał Pan login na wyżej wymieniony E-mail takowy nie dotarł. Poproszę wobec tego wysłać jeszcze raz. Z Dopiskiem Forum-bukmacherskie.comTymczasem mija kolejny dzień, a moich pieniędzy jak nie było tak nie ma. Zastanawiam się czy to jest normalna praktyka, że Otobet tak skubie swoich klientów z kasy...
Witamy, Pana również zachęcam do kontaktu na maila [email protected] wpisując Forum.bukmacherskie.com wraz z Loginem.Widać macie czas na pisanie tutaj , a na wiadomość wysłaną do was z waszej strony od wczoraj zero odpowiedzi, nie mogę napisać pw z tego samego powodu co powyżej.
WitamyJaki jest obrot tego bonusu i po jakim kursie
25.10.2016 Cash-desk 200.00 PLN Doładowanie