Witam
1. Dwa dokumenty do weryfikacji - dodatkowa fatyga
2. Mając na koncie 1200 zł nie mogę wypłacić 1000 bez bonusu - dla początkującego gracza to niemiła niespodzianka (nie każdy w tym siedzi). Muszę obrócić 2400 po kursie 1,6 zł - czyli dość ciężka sprawa. Brak możliwości rezygnacji z bonusu, ZERO informacji na temat rezygnacji z bonusu i konsekwencji czy przy rejestracji czy w warunkach bonusu.
3. Bonus nie jest w postaci dodatkowe 200 zł, (czyli nie chcesz korzystać to obstaw 200 zł mniej). Jest on aktywowany od pierwszej wpłaty i mieszany ze środkami z depozytu. Stawiałem 200 zł mniej a i tak bonus aktywny i wymagany obrót.
4. WPROWADZANIE W BŁĄD KLIENTA. NA CZACIE DOSTAJE WIADOMOŚĆ, ŻE PO 90 DNIACH WSZYSTKIE FUNDUSZE ZOSTANĄ COFNIĘTE DO KWOTY DEPOZYTU (CZYLI NAWET JAKBYŚ UGRAŁ 5 TYS A WPŁACIŁBYŚ 500 ZŁ TO JAK NIE SPEŁNISZ WARUNKÓW TO COFAJĄ DO 500 ZŁ), A PRZEZ TELEFON INFORMACJA, ŻE OD KWOTY TERAŹNIEJSZEJ BĘDZIE ODJĘTA WARTOŚĆ BONUSU, CZYLI 200 ZŁ. ZADZWONIŁEM PÓŹNIEJ Z CIEKAWOŚCI, A INFORMACJA PONIOSŁA KONSEKWENCJE, PONIEWAŻ ZARYZYKOWAŁEM - BARDZO NIE FAIR. POCZEKAŁBYM I TE 90 DNI.
5. Brak możliwości cofnięcia zakładu (nawet przy oczywistej pomyłce), nawet parę dni przed zdarzeniem - ale to raczej standard.
Nie polecam. W Betano dostajecie bonus, nie musicie spełniać warunków by wykonać wypłatę(macie ostrzeżenie drukowanymi przy wypłacie, że bonus przepada), w Betgun macie informację przy rejestracji o bonusie. W Otobet nie ma żadnych ostrzeżeń, jesteś skazany na ich łaskę, nie ma specjalnych dodatkowych prezentów dla klienta jak niegdyś bodajże w expekcie "kupon dla loosera" czy w betssonie freebety podczas awarii serwisu, no ale cóż bardzo dobre kursy muszą na siebie pracować