>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Otobet - bonus 100% do 500PLN

Status
Zamknięty.
kjuska92 11

kjuska92

Użytkownik
Wie ktoś może czy w trakcie obrotu można napisać do supportu i zrezygnować z bonusa i odzyskać tylko wpłacone środki ?

crisu 53

crisu

Użytkownik
Panowie a jak z limitami u tego bukmachera? Można grać za stawki choćby 1000-1500 zł ? Jest możliwość sprawdzenia max stawki?

r-baggio 557

r-baggio

Użytkownik
Panowie a jak z limitami u tego bukmachera? Można grać za stawki choćby 1000-1500 zł ? Jest możliwość sprawdzenia max stawki?
Grałem spokojnie za ponad 2000 zł i spokojnie przyjmowali ???? więc pod tym względem widzę, że jest tam ok ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
baros 12,4K

baros

Użytkownik
Czy dobrze rozumiem, że stawiając kupon który składa się z 2 zdarzeń to co najmniej jedno z nich musi mieć kurs minimum 1.8 ? czy kurs łączny 1.8 wystarczy ?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Czy dobrze rozumiem, że stawiając kupon który składa się z 2 zdarzeń to co najmniej jedno z nich musi mieć kurs minimum 1.8 ? czy kurs łączny 1.8 wystarczy ?
Ta pierwsza opcja. Mianowicie na kuponie musi pojawić się zdarzenie z minimalnym kursem 1.8 by zakład liczył się do obrotu.

Otrzymane punkty reputacji: +10
B 7

bestandriu

Użytkownik
i jak wie juz ktos od jakiego buka maja brane kursy , bo wiadomo trzeba jakos bonus obrocic , bo ciagle czekam jak ktos napisze zeby w koncu zarejestrowac sie tam

otobet 115

otobet

Użytkownik
Witamy, Zachęcamy do rejestracji i skorzystania, z bonusu startowego :!: . Kursy ustalają nasze osoby.
Pozdrawiamy, w razie jakiś pytań, Zapraszam do zadawania ich tutaj bądź na PW

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
Witamy, Zachęcamy do rejestracji i skorzystania, z bonusu startowego :!: . Kursy ustalają nasze osoby.
Pozdrawiamy, w razie jakiś pytań, Zapraszam do zadawania ich tutaj bądź na PW
Witam, i chętnie zapytam o moją wypłatę gdyż jest napisane że do 48h jest wypłata na Skrill, a mija mi już prawie 60h i wypłaty nie mam. Oczywiście konto zostało zweryfikowane. Mogę liczyć na pomoc i przyspieszenie wypłaty?

otobet 115

otobet

Użytkownik
xsuchyx
Witam, Zajmę się tą sprawa i dam odpowiedź, Jedynie co w tej chwili mogę zrobić to Przeprosić, wrócę do Pana gdy tylko czegoś się dowiem.
Pozdrawiam.

otobet 115

otobet

Użytkownik
Wracam z krótką informacją :
Chciałbym najmocniej Pana przeprosić za zaistniałą sytuację mieliśmy drobne kłopoty techniczne, już wszystko w porządku a Pana wypłata powinna dzisiaj dotrzeć na konto.

Pozdrawiamy.

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
Wracam z krótką informacją :
Chciałbym najmocniej Pana przeprosić za zaistniałą sytuację mieliśmy drobne kłopoty techniczne, już wszystko w porządku a Pana wypłata powinna dzisiaj dotrzeć na konto.

Pozdrawiamy.
Witam, no to trochę sprzeczne informacje podajecie bo przed chwilą Pan z chata powiedział mi że macie problemy techniczne z wypłatami na skrill i &quot;może&quot; dziś najdalej w poniedziałek zostaną rozwiązane. Zaproponował mi wypłatę na konto bankowe a takowej wolałbym uniknąć.
Także chyba nie jest wszystko w porządku.

otobet 115

otobet

Użytkownik
Witam, no to trochę sprzeczne informacje podajecie bo przed chwilą Pan z chata powiedział mi że macie problemy techniczne z wypłatami na skrill i &quot;może&quot; dziś najdalej w poniedziałek zostaną rozwiązane. Zaproponował mi wypłatę na konto bankowe a takowej wolałbym uniknąć.
Także chyba nie jest wszystko w porządku.
Niestety nadal są problemy ze Skrillem, które próbuje naprawić. Pan natomiast już zlecił wypłatę na konto bankowe z tego co widzę.
Pozdrawiam.

KJUSKA92
Procedura działu bezpieczeństwa wymaga przesłania minimum dwóch dokumentów ze zdjęciem oraz dwóch skanów lub screenów. Może to być każdy oficjalnie wydany dokument ze zdjęciem (dowód osobisty, prawo jazdy, paszport, książeczka wojskowa, legitymacja, karta członkowska itp.) oraz screen całego ekranu witryny konta bankowego (z zakrytymi danymi logowania oraz saldami), skan lub zdjęcie (obie strony) karty kredytowej / debetowej z zakrytym numerem CVV.Proszę wysłać w/w dokumenty na adres naszego supportu ,w tytule wiadomości: WERYFIKACJA.

xsuchyx 101

xsuchyx

Użytkownik
Niestety nadal są problemy ze Skrillem, które próbuje naprawić. Pan natomiast już zlecił wypłatę na konto bankowe z tego co widzę. Pozdrawiam.
Tak, zgadza się, tak zrobiłem, bo skąd mam wiedzieć kiedy zacznie Wam działać skrill. Czy to będzie w poniedziałek czy za 2 tygodnie gdyż sami nie potraficie tego określić. O dziwo muszę pochwalić za czas realizacji tej 2 wypłaty, gdyż po 5h od zlecenia była na koncie.

K 100

kksmisiek

Użytkownik
weryfikacja rzeczywiscie ciezka,wyslalem wszystko co chcieli i od dwoch dni czekam choc support odpisal ze czas weryfikacji jest do48 godzin ale przewaznie 24h

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom