Tak, ale trzeba pamiętać, że to zdarzenie musi mieć kurs min. 1.8single liczą się do obrotu ?
Nie ma możliwości anulowania bonusu.Wie ktoś może czy w trakcie obrotu można napisać do supportu i zrezygnować z bonusa i odzyskać tylko wpłacone środki ?
Grałem spokojnie za ponad 2000 zł i spokojnie przyjmowali ???? więc pod tym względem widzę, że jest tam ok ????Panowie a jak z limitami u tego bukmachera? Można grać za stawki choćby 1000-1500 zł ? Jest możliwość sprawdzenia max stawki?
Całkiem dobrze wypada Otobet w limitach, trzeba grac mądrze to nie zlimitują.Grałem spokojnie za ponad 2000 zł i spokojnie przyjmowali ???? więc pod tym względem widzę, że jest tam ok ????
Ta pierwsza opcja. Mianowicie na kuponie musi pojawić się zdarzenie z minimalnym kursem 1.8 by zakład liczył się do obrotu.Czy dobrze rozumiem, że stawiając kupon który składa się z 2 zdarzeń to co najmniej jedno z nich musi mieć kurs minimum 1.8 ? czy kurs łączny 1.8 wystarczy ?
Witam, i chętnie zapytam o moją wypłatę gdyż jest napisane że do 48h jest wypłata na Skrill, a mija mi już prawie 60h i wypłaty nie mam. Oczywiście konto zostało zweryfikowane. Mogę liczyć na pomoc i przyspieszenie wypłaty?Witamy, Zachęcamy do rejestracji i skorzystania, z bonusu startowego :!: . Kursy ustalają nasze osoby.
Pozdrawiamy, w razie jakiś pytań, Zapraszam do zadawania ich tutaj bądź na PW
Witam, no to trochę sprzeczne informacje podajecie bo przed chwilą Pan z chata powiedział mi że macie problemy techniczne z wypłatami na skrill i "może" dziś najdalej w poniedziałek zostaną rozwiązane. Zaproponował mi wypłatę na konto bankowe a takowej wolałbym uniknąć.Wracam z krótką informacją :
Chciałbym najmocniej Pana przeprosić za zaistniałą sytuację mieliśmy drobne kłopoty techniczne, już wszystko w porządku a Pana wypłata powinna dzisiaj dotrzeć na konto.
Pozdrawiamy.
Niestety nadal są problemy ze Skrillem, które próbuje naprawić. Pan natomiast już zlecił wypłatę na konto bankowe z tego co widzę.Witam, no to trochę sprzeczne informacje podajecie bo przed chwilą Pan z chata powiedział mi że macie problemy techniczne z wypłatami na skrill i "może" dziś najdalej w poniedziałek zostaną rozwiązane. Zaproponował mi wypłatę na konto bankowe a takowej wolałbym uniknąć.
Także chyba nie jest wszystko w porządku.
Tak, zgadza się, tak zrobiłem, bo skąd mam wiedzieć kiedy zacznie Wam działać skrill. Czy to będzie w poniedziałek czy za 2 tygodnie gdyż sami nie potraficie tego określić. O dziwo muszę pochwalić za czas realizacji tej 2 wypłaty, gdyż po 5h od zlecenia była na koncie.Niestety nadal są problemy ze Skrillem, które próbuje naprawić. Pan natomiast już zlecił wypłatę na konto bankowe z tego co widzę. Pozdrawiam.
Ja mam to samoweryfikacja rzeczywiscie ciezka,wyslalem wszystko co chcieli i od dwoch dni czekam choc support odpisal ze czas weryfikacji jest do48 godzin ale przewaznie 24h