I 

5,9K

illusionist
Użytkownik
Tłumaczyć się już nie będę, zrobiłem sobie jeszcze tylko screeny z tego wątku na forum. W razie jakby fortuna faktycznie ciągała mnie po sądach, to wezwę na świadka użytkownika c1amak, bo wiedzę, że jest bardzo zaznajomiony z moją sprawą.Tak to jest pracownik Fortuny. Sam w poście starym to przyznał. Zapewne z działu reklamacji
W Fortunie szef bukmacherów Maciej Nowak zgodnie z tym co wypowiadał się w wywiadzie zajmował się koordynacja wdrażania nowego systemu. Rozumiecie? Nie Project Manager ani inny dedykowany fachowiec tylko szef bukmacherów. Zamiast zajmować się ryzykiem i ustaleniem kursów wdrażał z zespołem nową platformę. Tragiczne. Nie dziwię się że ta firma ma już tylko 15proc udziału w rynku. Skończą jak Totolotek.
Wracając do sprawy, nic już tu więcej nie komentuj. Poczekaj na rozwój wydarzeń dalej. Na moje wygrana masz w kieszeni. Mam nadzieję że dla tych 17k zostawimy tu piękna laurkę Fortunie i zanim ktoś otworzy konto u nich przeczyta o tych praktykach. A pracownikowi Fortuny radzę wysłać foto dr. Krzywkowskiego do wszystkich punktów
C1amak, stary fakt, że wrzuciłeś tutaj fragment mojego prywatnego maila, którego dostałem dzisiaj po południu od fortuny (zapewne jako jej pracownik masz do tego dostęp i jesteś na bieżąco) i załącznik pdf dyskredytuje Ciebie na starcie. Ale widać takie są standardy w całej fortunie.
Swoją drogą musiałeś śledzić wątek i jakoś dojść do moich danych, żeby wyciągnąć moją reklamację i waszą dzisiejszą odpowiedź, bo jesteś naprawdę na bieżąco.
Ładnie tam się w fortunie bawicie. Może premia będzie za taką laurkę dla firmy w Internecie.

To Ty założyłeś temat z tytułem „oszustwo
 To Ty założyłeś temat z tytułem „oszustwo  Tak – był błąd w wyniku i kursach podczas
 Tak – był błąd w wyniku i kursach podczas  Wszystkie te zakłady, zarówno wygrane, jak i przegrane, zostały anulowane i stawki zwrócone – zgodnie z regulaminem.
 Wszystkie te zakłady, zarówno wygrane, jak i przegrane, zostały anulowane i stawki zwrócone – zgodnie z regulaminem. Można sobie oczywiście dyskutować, czy powinieneś zatrzymać środki wypłacone na skutek błędu, czy nie. Każdy typer pewnie będzie zdania, że nie powinieneś oddawać. Twoja sprawa – mnie to w żaden sposób nie dotyczy. Tylko koniec końców to Twój przypadek, a nie innych typerów.
 Można sobie oczywiście dyskutować, czy powinieneś zatrzymać środki wypłacone na skutek błędu, czy nie. Każdy typer pewnie będzie zdania, że nie powinieneś oddawać. Twoja sprawa – mnie to w żaden sposób nie dotyczy. Tylko koniec końców to Twój przypadek, a nie innych typerów. Kiedy opisałem fakty i pokazałem, gdzie był błąd w danych, zamiast się do tego odnieść, zacząłeś zarzucać mi brak obiektywizmu tylko dlatego, że pracuję w
 Kiedy opisałem fakty i pokazałem, gdzie był błąd w danych, zamiast się do tego odnieść, zacząłeś zarzucać mi brak obiektywizmu tylko dlatego, że pracuję w