I
5,7K
illusionist
Użytkownik
Tłumaczyć się już nie będę, zrobiłem sobie jeszcze tylko screeny z tego wątku na forum. W razie jakby fortuna faktycznie ciągała mnie po sądach, to wezwę na świadka użytkownika c1amak, bo wiedzę, że jest bardzo zaznajomiony z moją sprawą.Tak to jest pracownik Fortuny. Sam w poście starym to przyznał. Zapewne z działu reklamacji
W Fortunie szef bukmacherów Maciej Nowak zgodnie z tym co wypowiadał się w wywiadzie zajmował się koordynacja wdrażania nowego systemu. Rozumiecie? Nie Project Manager ani inny dedykowany fachowiec tylko szef bukmacherów. Zamiast zajmować się ryzykiem i ustaleniem kursów wdrażał z zespołem nową platformę. Tragiczne. Nie dziwię się że ta firma ma już tylko 15proc udziału w rynku. Skończą jak Totolotek.
Wracając do sprawy, nic już tu więcej nie komentuj. Poczekaj na rozwój wydarzeń dalej. Na moje wygrana masz w kieszeni. Mam nadzieję że dla tych 17k zostawimy tu piękna laurkę Fortunie i zanim ktoś otworzy konto u nich przeczyta o tych praktykach. A pracownikowi Fortuny radzę wysłać foto dr. Krzywkowskiego do wszystkich punktów![]()
C1amak, stary fakt, że wrzuciłeś tutaj fragment mojego prywatnego maila, którego dostałem dzisiaj po południu od fortuny (zapewne jako jej pracownik masz do tego dostęp i jesteś na bieżąco) i załącznik pdf dyskredytuje Ciebie na starcie. Ale widać takie są standardy w całej fortunie.
Swoją drogą musiałeś śledzić wątek i jakoś dojść do moich danych, żeby wyciągnąć moją reklamację i waszą dzisiejszą odpowiedź, bo jesteś naprawdę na bieżąco.
Ładnie tam się w fortunie bawicie. Może premia będzie za taką laurkę dla firmy w Internecie.