Napisz jak coś będzie wiadomo tez nie mogę tego pojąć jak topisz u nich kasę okej jak uśmiechnie się los nie cieszysz się długo pozdrW dniu dzisiejszym napisalam maila do ecogra. Mam nadzieje, ze to przyniesie jakis skutek.
Jestem u nich od 10 lat i NIGDY nie mialem z nimi najmniejszego problemu - jezeli jest sie uczciwym, posiada jedno konto i nie lamie regulaminu to nie ma zadnego problemubwin to banda zlodziei, teraz to juz chyba nikt nie powinien miec co do tego watpliwosci
BZDURA! Kiedyś wpłaciłem do nich 50 zł, wygrałem powyżej 300 zł i zleciłem wypłatę 250 zł. Po dwóch dniach musiałem im wysłać skany dowodu + wyciąg z konta. Po jakimś czasie dostałem odpowiedź, że dokumenty zostały zweryfikowane. Na drugi dzień konto zostało zablokowane. Wysłałem im dwa maile z pytaniem dlaczego, ale odpowiedź od nich nigdy nie doszła... Wprawdzie depozyt czyli 50 zł zwrócili mi, ale i tak kij im w oko.jezeli jest sie uczciwym, posiada jedno konto i nie lamie regulaminu to nie ma zadnego problemu
to wez sobie przeczytaj jeszcze raz ten post bo chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, rozumiem ze wedlug ciebie to ja jestem nieuczciwy:grin: co za koles....Jestem u nich od 10 lat i NIGDY nie mialem z nimi najmniejszego problemu - jezeli jest sie uczciwym, posiada jedno konto i nie lamie regulaminu to nie ma zadnego problemu
No i co Vader, nie wstyd Tobie ? Jak sie okazało wina była ewidentnie stronie bWIN, a ty sugerowałeś, że kolega Jarecki oszukuje. I nawet nie przeprosiłeś go za swoje insynuacje.Heh...
Uwierz mi, że sporo osób przeczytałoby Twoją korespondencję. Dzięki temu mogliby wyrobić sobie własne zdanie na ten temat.
Wyobraź sobie teraz taką sytuację.
Zakładam nowe konto, temat na forum i piszę: darecki44 Dariusz Kowalski zamieszkały we Wrocławiu to OSZUST i ZŁODZIEJ bo nie oddał mi 6000 zł.
Nie mam powodu by kłamać. Pisze po prostu jak było. Jak mi nie wierzycie to Wasza sprawa.
Pozdrawiam
Umiesz czytać ze zrozumieniem?No i co Vader, nie wstyd Tobie ? Jak sie okazało wina była ewidentnie stronie bWIN, a ty sugerowałeś, że kolega Jarecki oszukuje. I nawet nie przeprosiłeś go za swoje insynuacje.