spindoktor
Użytkownik
Zbyt poważny bukmacher aby oszukiwał na takie małe kwoty. Jak dla mnie te "oszustwa" to po prostu ich przypadkowe błędy i tyle.
a kolega nie wie ,ze Bwin ma czasowe problemy technicznne z wyplatami? i ,ze pracuja nad rozwiazaniem problemu ????Witam,
Napiszę o swoim problemie, bo wydaje mi się, że to potwierdza fakt iż Bwin jest serwisem delikatnie mówiąc nie uczciwym.
Mam u nich konto od ponad pół roku.
15.07 zleciłem wypłatę 980 zł 16.07 654 zł ponieważ są to dni piątek i sobota liczyłem że pieniądze będę miał w poniedziałek (bo zawsze tak było, dopóki wypłacałem sumy sporo niższe). W poniedziałek kasy niema, we wtorek też więc napisałem 1-szego maila co z moją kasą, o to odpowiedź która przyszła do mnie po 3h :
"Szanowny Panie Smulewicz,
Dziękujemy za e-mail.
Uprzejmie informujemy, iż polecenie wypłat z dnia 15-16.07.2011 w wysokości 980 PLN i 654,95 PLN jest w trakcie realizacji.
Jak tylko wypłata zostanie zrealizowana, otrzyma Pan potwierdzenie z Działu Finansowego.
Wszystkie polecenia wypłat są przesyłane do instytucji finansowych w dni robocze. Czas oczekiwania na przelew zależy od wybranej przez Pana metody. Z reguły od momentu potwierdzenia realizacji wypłaty przelew bankowy zajmuje od 2-5 dni roboczych.
Prosimy mieć na uwadze, że czas realizacji wypłaty może się nieznacznie wydłużyć.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań.
Z poważaniem
Team z bwin
b'inside White Members
bwin wspiera ideę Responsible gaming"
Myśle sobie ok, poczekam, nie wytrzymałem długo bo pieniądze były mi potrzebne na wyjazd na wakacje. W czwartek wieczorem nie miałem więc napisałem kolejnego maila i tego samego dnia otrzymałem odpowiedź:
"Szanowny Panie S...,
Dziękujemy za e-mail.
Ponownie informujemy, iż polecenia wypłat z dni 15-16.07.2011 na kwoty 980,00 PLN i 654,95 PLN są w trakcie realizacji.
Jak tylko wypłaty zostaną zealizowane, otrzyma Pan potwierdzenie z Działu Finansowego.
Wszystkie polecenia wypłat są przesyłane do instytucji finansowych w dni robocze. Czas oczekiwania na przelew zależy od wybranej przez Pana metody. Z reguły od momentu potwierdzenia realizacji wypłaty przelew bankowy zajmuje od 2-5 dni roboczych.
Z dodatkowych informacji wynika, iż ze względów technicznych księgowanie wypłat może sie nieznacznie wydłużyć, za co przepraszamy.
Przepraszamy za wynikłe niedogodności, chcemy zauważyć, pracujemy nad rozwiązaniem powstałego problemu.
Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań.
Z poważaniem ble ble"
W następny dzień czyli piątek de facto 5 dzień roboczy nie otrzymałem kasy - rozczarowanie totalne ale się uspokoiłem i pomyślałem że w poniedziałek 25.07 na pewno dostanę kasę. Lecz nie dostałem heh więc kolejny mail z zapytaniem co z moimi pieniędzmi odpowiedzi brak. Wczoraj czyli wtorek 26.07 pieniedzy brak wiec mail do nich i odpowiedzi również brak ! Dzisiaj środa 27 czyli 8 dzień roboczy i NIC !!!
A więc czytając wasze posty zamierzam skorzystać z ECOGRA z tym że na ich stronie pisze aby poczekać 2 tyg i wtedy się zgłosić - więc czekam do piątku 29.07.
Będę informował na bierząco co i jak. Jedno jest pewne Bwin to banda oszustów !!!
Przepraszam trochę się wygłupiłem, wczoraj otrzymałem pieniążki.a kolega nie wie ,ze Bwin ma czasowe problemy technicznne z wyplatami? i ,ze pracuja nad rozwiazaniem problemu ????