Mówisz o użytkowniku BB czy o osobie o tym numerze gg? Bo niestety użytkownik BB za którego ta osoba się podawała nie ma podanego numeru gg w profilu i nie ma jak sprawdzić czy to ta sama osobaJa mu pozyczylem kiedys 3 zł na MB, i oddal po tygodniu 6 zł tak jak sie umawialismy (troche sie spoznil ale przepraszal itp).
Nie dziw się że wszyscy są nieufni bo pełno jest oszustów a do tego jeszcze ostatnio głośno było o kolesiu który podszywając się pod różne osoby pod różnymi pretekstami wyłudzał kase na MB, właśnie po kilka zł.Wiecie co Wam powiem? Nie wiem co się dzieje, pisze do kogoś wiadomość po czym automatycznie dostaje "bloka" na gadu-gadu. Jestem uczciwy co już chyba nie raz udowodniłem a to, że pisze do kogoś bo chcę pożyczyć kilka złotych na kilka dni to nie powód żeby odrazu mnie wyzywać od oszustów. Wszystkie 4 numery o których pisze Damianek należą do mnie - mam tyle kontaktów, że ciężko to ogarnać na jednym GG.
Pozdrawiam ????
Pięknie to ująłeś. A teraz może powiesz kiedy zamierzasz oddać mi moje 30zł :?: ????Mnie również próbował oszukać ???? Nie ma co gnojka straszyć, wyzywać itd. bo on już jest niereformowalny, tylko trzeba się wybrać na wycieczke i wyrwać mu nogi z dupy. Tyle odemnie.